Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyibe kerülnek, ennyire nem követem az árakat AMD téren. Keress rá, de újat én még sehol nem láttam, csak vannak emberek, akik árulnak valahonnét beszerzett procikat.
Vagy E-bay.Esetleg van még notebookos topic, kérdezz rá ott is, mennyivel változik egy négymagos proci teljesítménye a mostanihoz képest, és ez jelent-e valamiféle hátrányt ismerve a gép hűtési tulajdonságait.
Az a legnagyobb gondom, h az igazán magas órajelű négymagosok már 45W-os TDP-vel rendelkeznek, ami jóval több, mint a mostani proci 25W-ja.
Tőlem kicserélheted, de nem én ajánlottam.Mire használod a gépet, h nem elég a mostani teljesítmény?
Bár nekem az a véleményem, h Intelt kellett volna venned.
Ezek a mostani, második generációs i3-as, i5-ös procik nagyon erősek, P360-ast biztos nem vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest