Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyibe kerülnek, ennyire nem követem az árakat AMD téren. Keress rá, de újat én még sehol nem láttam, csak vannak emberek, akik árulnak valahonnét beszerzett procikat.
Vagy E-bay.Esetleg van még notebookos topic, kérdezz rá ott is, mennyivel változik egy négymagos proci teljesítménye a mostanihoz képest, és ez jelent-e valamiféle hátrányt ismerve a gép hűtési tulajdonságait.
Az a legnagyobb gondom, h az igazán magas órajelű négymagosok már 45W-os TDP-vel rendelkeznek, ami jóval több, mint a mostani proci 25W-ja.
Tőlem kicserélheted, de nem én ajánlottam.Mire használod a gépet, h nem elég a mostani teljesítmény?
Bár nekem az a véleményem, h Intelt kellett volna venned.
Ezek a mostani, második generációs i3-as, i5-ös procik nagyon erősek, P360-ast biztos nem vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged