Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyibe kerülnek, ennyire nem követem az árakat AMD téren. Keress rá, de újat én még sehol nem láttam, csak vannak emberek, akik árulnak valahonnét beszerzett procikat.
Vagy E-bay.Esetleg van még notebookos topic, kérdezz rá ott is, mennyivel változik egy négymagos proci teljesítménye a mostanihoz képest, és ez jelent-e valamiféle hátrányt ismerve a gép hűtési tulajdonságait.
Az a legnagyobb gondom, h az igazán magas órajelű négymagosok már 45W-os TDP-vel rendelkeznek, ami jóval több, mint a mostani proci 25W-ja.
Tőlem kicserélheted, de nem én ajánlottam.Mire használod a gépet, h nem elég a mostani teljesítmény?
Bár nekem az a véleményem, h Intelt kellett volna venned.
Ezek a mostani, második generációs i3-as, i5-ös procik nagyon erősek, P360-ast biztos nem vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest