- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Házimozi belépő szinten
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Kindle
- Egér probléma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidius
tag
Először én is értetlenül néztem ezzel kapcsolatban és máig nem bírom elképzelni, hogy egy teljesen más órajelű integrált GPU miként befolyásolja az annál arhitektúrában és minden egyéb téren különböző dedikált GPU-t, illetve annak memóriáját, de attól h nekem nem logikus, lehet, hogy nagyon is sokat vág a lattba. Az én gépem egy VPC-EB1S1E (PCG-71211M). Erre voltam amúgy nagyon kíváncsi, hogy a jelenlévők közül hallott-e már valaki ilyesmiről, de az lesz szerintem is a legjobb, hogy az egyik hétvégén körbekérdezek pár procist, aztán kipróbálgatom.
El tudom képzelni, hogy mivel nem gyártották Integrált GPU nélküli procival ezt a sorozatot, ezért a Bios nem támogatja. Azt nem hiszem, hogy direkt rakna keresztbe a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest