Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _XXXXX_

tag

Szevasztok!

Kicsit kezdek nem türelmes lenni így nem olvastam még utána csak gyorsan írok ide, mert kíváncsi vagyok a véleményekre. Lehet rossz topikban járok, de ha tudtok alkalmasabbat jelezzétek köszi!

Van egy futjitsu amilo pro v2030-as laptopom, aminek elkezdett kerregni a ventilátora elég csúnyán majd ez egyre fokozódott a kávé főző szindróma. Gondoltam én veszek bele egy újat. A vaterán találtam valami bajai boltot aki árul új ventilátorokat egy hónapos garanciával. Rendeltem egyet beleraktam a gépbe, tök jól el is volt egy hétig körülbelül. Majd elkezdett az is kerregni. A dolog 2 hét után eljutott odáig, hogy nem is forgott a ventilátor és a hőmérséklet meg is szaladt 73 fokig mire ki lett kapcsolva. Nézegettem, de nem volt megragadva így hagytam tovább. Pár nap múlva már 81 fokra jutottunk el és szintén nem forgott a cucc. Visszaraktam a régit ezt a vackot meg vissza küldtem, hogy cseréljék ki. Az eredeti ventilátor legalább nem hal meg és nem hagyja túlmelegedni a gépet, csak szar a hangja (és gondolom előbb utóbb megfog halni). Most megjött az új ventilátor, berakom a gépbe tök jó. Majd elkezdem hallani, hogy ez is kerreg néha. Ahogy mozgatom a notebookot feldöntöm elfordítom az oldalára, úgy változik, hogy kerreg-e vagy nem-e vagy, hogy mennyire kerreg. Na most én vagyok a hülye és nem tudom, hogy kell betekerni egy ventilátornál a két csavart, hogy a helyén legyen vagy ismét egy vackot kaptam?

A gép tiszta és egy asztalon használjuk és nem áll derékig a porban sem. Most az asztalon egy újnak titulált ventilátor nem zöröghet szerintem semmiféle formában. Nap mint nap laptopok között dolgozok tudom, hogy nem lehet ilyen hangja egy egészséges cuccnak. A két csavar amit be kell tekerni azon nem nagyon van mit elrontani szerintem, vagy valamiről tudnom kellene? Nem mozog, nem lötyög, teljesen stabil helyen van, el nem tudom képzelni azt, hogy ne azért kerregne, mert szar volna vagy ha van valami trükk vagy ötletetek világosítsatok fel mielőtt letépem valakinek a fejét, hogy miért kaptam szerintem már megint rosszat. Előre is köszi a választ és elkezdek google-zni, hogyan is kell ventilátort szerelni, biztos túl amatőr lehetek...

Új hozzászólás Aktív témák