Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Sziasztok! Régebben írtam egy laptopról nektek ami egy Asus x50sl. Tegnap rendeltem hozzá egy töltőt mert úgy nézett ki hogy a régi töltője elromlott. Ezzel az új töltővel feltettem tölteni be is kapcsolt a laptop képet is adott viszont 5 perc mulva lefagyott. Ezért kikapcsoltam, majd amikor megint bekapcsolnám nincs kép
és csak a DVD olvasó kattog. Ha viszont van kép akkor nem kattog az olvasó. Szétszedtem a laptopot kiszedtem belőle az olvasót a vinyót, bekapőcsoltam majd megint lett kép, aztán megint elment. Olyan mintha felmelegedés után elmenne a kép. És megkell várni vele a 10-15 percet hogy lehüljön. Szerintetek mivel lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest