- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
removed
csendes tag
Nem lehetne valahogyan leszűkíteni a kört? Elég idegesítő hogy még ennyi jel után sem lehet kikövetkeztetni hogy mi lehet a baj
-
removed
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, akkro csak megkell javíttatnom:\ De az a BGA nem VGA lett volna?
-
removed
csendes tag
Még annyi hogy amikor nincs bekapcsolom és nicsn kép akkor az ASUS üdvözlő hangját sem hallani, tehát akkro csak pörög a hűtőprocesszor,ileltve a vinyo.
-
removed
csendes tag
Sziasztok! Régebben írtam egy laptopról nektek ami egy Asus x50sl. Tegnap rendeltem hozzá egy töltőt mert úgy nézett ki hogy a régi töltője elromlott. Ezzel az új töltővel feltettem tölteni be is kapcsolt a laptop képet is adott viszont 5 perc mulva lefagyott. Ezért kikapcsoltam, majd amikor megint bekapcsolnám nincs kép
és csak a DVD olvasó kattog. Ha viszont van kép akkor nem kattog az olvasó. Szétszedtem a laptopot kiszedtem belőle az olvasót a vinyót, bekapőcsoltam majd megint lett kép, aztán megint elment. Olyan mintha felmelegedés után elmenne a kép. És megkell várni vele a 10-15 percet hogy lehüljön. Szerintetek mivel lehet a probléma?
-
removed
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket
Annyit még kérhetnék tőletek hogy megmutatjátok hogy hol vannak a laptopba való processzorok? vagy ebbe is olyan megy mint az asztali PC-be?
-
removed
csendes tag
Megnéztem a procit és nem melegszik egyáltalán. Prociventit meghajtja egy nagyon kicsit. 1 kört sem fordul körbe de 10 perc alatt semmit sem melegedett. Nemtudom hogy ez változtat-e valamin.
-
removed
csendes tag
Egyébként a laptop nem jut el a windows-ig. Csak fekete a kijelző, elképzelhető h így is a VGA-val lesz a gond? Ne próbáljam meg megnézni h mondjuk melegszik-e a proci?
-
removed
csendes tag
a VGA hol lehet cseréltetni és kb mennyibe fájna ez így nekem?
-
removed
csendes tag
Ati Radeon HD 3470 VGA van benne, de azt nem irja h dedikált-e vagy sem. Ezt hol lehetne megnézni? Illetve valamien módon lehet ezt a hibát javítani?
-
removed
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus x50sl laptopom amivel játszottam és nem is egy annyira megterhelő játékkal a Counter Strike: Source-val.
Egyszer csak lefagyott a játék menet közben a hang beakadt és folyamatosan ismételte magát, majd vártam kb 20 percet vele de semmi nem változott.
Ezek után kikapcsoltam a laptopomat és amikor beakarom kapcsolni akkor nicns kép, viszont minden led ugy világít mintha ne lenne semmi baj, sőt még a DVD olvasót is kitudom nyitni, illetve hallom h próbálná olvasni a benne lévő DVD-t is.
Sok-sok embert kérdeztem hogy mi lehet a probléma. Volt aki azt mondta hogy a processzor adta meg magát, volt olyan aki a kijelzőre tippelt, illetve olyan aki az alaplapra.
Viszont amikor kifagyott a játék akkor a kép megfagyott és nem is tűnt el, tehát a kijelzővel nem lehet gond.
A laptopom veszi a töltést, ezért gondolom az alaplappal sem lehet gond, viszont a proceszorral elképzelhető.
Nagyon szivesen elfogadok mindenféle építő jellegű tanácsot ezzel kapcsolatban, mert már eléggé fáj a szívem érte és nemtudom hogy mi lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest