Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
itt hever előttem egy FuSi Amilo M7405 noti, ami ma hajnalban kapott kb 2dl teát. az akksit rögtön kitéptem, teát kiöntöttem (egyébként is szörnyű tea volt), letöröltem stb, majd otthagytam száradni. mivel a társaság elég illuminált állapotban volt, a délutáni kelésnél már nem emlékeztek a történtekre, és megpróbálták bekapcsolni... szétcincáltam, a mobo az akksi felőli részen kicsit égett/púpos. a többi alkatrész jó eséllyel egyben maradt, de biztosan persze csak a próba után fog kiderülni.
mit javasoltok? lehetetlen noti alaplapokat szerezni emberei áron? egy szervízt felhívtam, ott 90k-t saccoltak a lapcserére. ennyiért természetesen nem érné meg, akkor már inkább egy új gép. a válaszokért előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest