Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
itt hever előttem egy FuSi Amilo M7405 noti, ami ma hajnalban kapott kb 2dl teát. az akksit rögtön kitéptem, teát kiöntöttem (egyébként is szörnyű tea volt), letöröltem stb, majd otthagytam száradni. mivel a társaság elég illuminált állapotban volt, a délutáni kelésnél már nem emlékeztek a történtekre, és megpróbálták bekapcsolni... szétcincáltam, a mobo az akksi felőli részen kicsit égett/púpos. a többi alkatrész jó eséllyel egyben maradt, de biztosan persze csak a próba után fog kiderülni.
mit javasoltok? lehetetlen noti alaplapokat szerezni emberei áron? egy szervízt felhívtam, ott 90k-t saccoltak a lapcserére. ennyiért természetesen nem érné meg, akkor már inkább egy új gép. a válaszokért előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest