Hirdetés
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
itt hever előttem egy FuSi Amilo M7405 noti, ami ma hajnalban kapott kb 2dl teát. az akksit rögtön kitéptem, teát kiöntöttem (egyébként is szörnyű tea volt), letöröltem stb, majd otthagytam száradni. mivel a társaság elég illuminált állapotban volt, a délutáni kelésnél már nem emlékeztek a történtekre, és megpróbálták bekapcsolni... szétcincáltam, a mobo az akksi felőli részen kicsit égett/púpos. a többi alkatrész jó eséllyel egyben maradt, de biztosan persze csak a próba után fog kiderülni.
mit javasoltok? lehetetlen noti alaplapokat szerezni emberei áron? egy szervízt felhívtam, ott 90k-t saccoltak a lapcserére. ennyiért természetesen nem érné meg, akkor már inkább egy új gép. a válaszokért előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. ha notiról van szó (feltételezem), akkor valószínűleg semmire, mert ezek integrált videokártyák, maximum egy másik notira tudod cserélni. de írd le a pontos típust, hátha a többiek tudnak valami okosat.
Pyttawrx