Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Szuper, ez eddig bíztató
. Amitől igazából tartok az az hogy a káblek amik egy asztalin eléggé lazák, itt a hely szűkössége miatt nagyon feszesek, nehezen kihúzhatók, ha egyszer kihúztam nem tudom visszadugni az újba, vagy a régibe, mert mondjuk más sorrendben rakták össze, és csak egy korábbi lépésnél lehet jól belehelyezni. De akkor ez nem így van? Ha leszedem a hátlapot akkor könnyen ki tudom majd szedni és az újat belerakni? Leginkább ez aggaszt
. De nagyon köszi a linket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Amitől igazából tartok az az hogy a káblek amik egy asztalin eléggé lazák, itt a hely szűkössége miatt nagyon feszesek, nehezen kihúzhatók, ha egyszer kihúztam nem tudom visszadugni az újba, vagy a régibe, mert mondjuk más sorrendben rakták össze, és csak egy korábbi lépésnél lehet jól belehelyezni. De akkor ez nem így van? Ha leszedem a hátlapot akkor könnyen ki tudom majd szedni és az újat belerakni? Leginkább ez aggaszt
Pyttawrx