- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Meekrob
tag
válasz
Meekrob
üzenetére
Ok, most kerestem utána, és látom hogy kis tüskék tartják a helyén. Akkor nem izgulok amiatt már hogy hogy fogom helyretenni, a keretet is megnéztem, szerintem azzal se lenne gond. A másik merevlemezt meg akár küldső adapterrel is ráköthetném a gépre, párezer forintért azt is látttam. Mostmár csak amiatt fogok aggódni nehogy letörjek 1-2 tüskét, de remélem menni fog
. Köszi mégegyszer -
Meekrob
tag
Szuper, ez eddig bíztató
. Amitől igazából tartok az az hogy a káblek amik egy asztalin eléggé lazák, itt a hely szűkössége miatt nagyon feszesek, nehezen kihúzhatók, ha egyszer kihúztam nem tudom visszadugni az újba, vagy a régibe, mert mondjuk más sorrendben rakták össze, és csak egy korábbi lépésnél lehet jól belehelyezni. De akkor ez nem így van? Ha leszedem a hátlapot akkor könnyen ki tudom majd szedni és az újat belerakni? Leginkább ez aggaszt
. De nagyon köszi a linket is. -
Meekrob
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 5520G típusú laptopom, aminél igencsak gondolkodom a háttértár méretének növelésén. Most egy 80 GB-s SATA vinyó van benne, és ennek egy 250-esre való cseréjén gondolkodom. Konkrétan erre a vinyóra : 250GB Samsung 2.5" 5400rpm 8MB SATA notebook winchester (HM250JI). A fordulattal nem lesz gond ebben biztos vagyok,egyik barátom magasabb fordulatúra cserélte a laptopja HDD-ét és túlmelegszik, érdekelne hogy tudtok-e tanácsot adni hogy lehet-e erre cserélni, épp nincs itt a laptop, úgyhogy a benne lévő hdd pontos adatait épp nem tudom megadni. Ha lehet kis tanácsot szívesen veszek
. Eddig laptopban csak ramot cseréltem, az ok, asztaliban meg csak vinyót meg hdd-t meg lemezmeghajtót, meg tápot, tehát a nagyon alap dolgokat, plusz azért egy noti egész más. Szóval ha valaki tudja ennél a típusnál a cserét, vagy tud tanácsot adni, nagyon szívesen venném. Amúgy másik lehetőségként felmerült a WD-nek egy külső vinyója, de arról pont az előbb rengeteg rosszat olvastam ( gari nem megvételtől, hanem gyártástól 1 év...) úgyhogy ezért döntenék inkább a vinyó csere mellett. Előre i köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Köszi mégegyszer
Pyttawrx