- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoell_
csendes tag
Sziasztok,
A kovetkezo misztikus problemam akadt a minap:
Van egy Lenovo B560-as notebook (Windows 7 Ultimate) vs 2 monitor.
Egyik: Acer S222HQLabid es egy LG L1942SE.
A notebooknak csak VGA outputja van, sajnos HDMI nincs. Az Acer monitorral hasznalom este, az LG-vel pedig napkozben. Eddig ugy mukodott a dolog, hogy este radugtam az Acer-re es minden OK volt, reggel pedig az LG-re, es a felbontast elfelejtette igy minden reggel driver installal kezdtem. Este mikor radugom az Acer-re jo, reggel megint rosz az LG-n. A fo problema most mar nem ez hanem az, hogy ha radugom az Acer-re a notebookon latszolag kiterjeszti a kepernyot (at tudom vinni az egeret/ablakokat stb...) de a monitoron Cable Not Connected van :\ Az LG monitorral mukodik, ma reggel pl driver-t sem kellett felraknom, ohyeah... Kiprobaltam az Acer-t egy masik laptopommal, es erdekes modon mukodott.
(vga driver installt probaltam Acer esteben is, nem segitett. masik vga kabelt is probaltam, ugyanaz)
Valami otlet, hogy hogy lehetne ezt "debugolni"? (szoftveres fejjel gondolkodom sajnos
)
Koszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest