- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS #8266 üzenetére
Köszi a tippet!
Első körben holnap felhívom a Sony-t aztán megpróbálom elérni, hogy csengessék vissza az árát vagy ha ez nem megy cseréljék ki egy csont újra. Ui. nagyon olyan érzésem van, hogy nem én vagyok ennek a gépnek az első tulajdonosa. A fedele is meg van görbülve (először azt hittem szériahiba), de most már inkább azt látom benne, hogy valaki előttem nagyon agresszívan nyitogatta. Persze ezt is jeleztem amikor szervízben volt, csesztek megcsinálni. Emellett a billetnyűzetvilágítás se tökéletes és a touch pad scroll gombja is kihagy.
Ez így már együtt kezd sok lenni. Ez 4 hiba, szkeptikus vagyok azt illetően, hogy mindet kijavítanák, ha megint elvinnék szervízbe... Arról nem is beszélve, hogy mióta megvan szinte nem is tudtam használni! Mindezt háromszázötvenezer forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest