- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS #8266 üzenetére
Köszi a tippet!
Első körben holnap felhívom a Sony-t aztán megpróbálom elérni, hogy csengessék vissza az árát vagy ha ez nem megy cseréljék ki egy csont újra. Ui. nagyon olyan érzésem van, hogy nem én vagyok ennek a gépnek az első tulajdonosa. A fedele is meg van görbülve (először azt hittem szériahiba), de most már inkább azt látom benne, hogy valaki előttem nagyon agresszívan nyitogatta. Persze ezt is jeleztem amikor szervízben volt, csesztek megcsinálni. Emellett a billetnyűzetvilágítás se tökéletes és a touch pad scroll gombja is kihagy.
Ez így már együtt kezd sok lenni. Ez 4 hiba, szkeptikus vagyok azt illetően, hogy mindet kijavítanák, ha megint elvinnék szervízbe... Arról nem is beszélve, hogy mióta megvan szinte nem is tudtam használni! Mindezt háromszázötvenezer forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest