Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stephan89

aktív tag

Sziasztok!
    Sony VAIO topicban sajnos több nap óta nem érkezett rá válasz, hátha itt szerencsével járok.

Kb. két éve vettem egy VPCEB1E1E típusú notebookot, tehát a garancia valószínűleg már lejárt, de még a papírokat nem kerestem meg. A gondom az vele, hogy egyre gyakrabban dobálja el a wifit, mintha kézzel kikapcsolnám a gép elején lévő kapcsolóval, kialszik a zöld led is és a tálcán piros X jelzi, hogy nincs hálózat. Majd eltelik pár másodperc és visszakapcsol. Vagy csak próbál: bekapcsol, megint eldobja, majd próbál újra csatlakozni. Utána, ha sikerült jól működik egy darabig.
    Ezt megteszi már naponta kétszer-háromszor is. A probléma először az év eleje felé jelentkezett, de akkor még nagyon ritkán. Akkor még oprendszer problémára gyanakodtam.
    Azóta viszont már újratelepítettem, kb. 2 hete és friss Windows rendszerrel is ezt csinálja. A gyárival is és tiszta telepítéssel is próbáltam.
    Ja és természetesen a router hatótávolságán bőven belül van a gép, az egész házunkat lefedi a hálózat, még a kertet is. Ráadásul közvetlenül a router mellett is előjön a probléma.
    Tehát ha jól sejtem, ez sajnos hardver hiba. Találkoztatok már hasonló gonddal? A Wifi kártya cseréje mennyibe fáj? Gondolom azzal lesz gáz.

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák