- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Hali! Tegnap előtt lefagyott a notim!!!
Ez azért furcsa, mert nem szokott egymás után 3x fagyni! WWP vel játszottam! (worms world party), s a proci vissza volt véve 800 Mhz re!
Kérdésem: lehetséges h azért fagyott ki, mert kevés volt neki a 800 Mhz? Illetve a felbontást visszavette a gép, mert mikor kifagyott nyomtam ctrl+alt+delt, s kilőttem a WWp t! Vissza is jött a windows, de nem állította vissza a felbontást 600x480 on volt (pedig a játékban sem erre volt állítva), meg irtóra pöttyös volt a kép, illetve minden féle szín össze vissza elfolyva jelent meg. (majd teszek fel képet, mert lefotóztam).
Másik kérdeés: lehetséges h a videókari drivere nincs jól beállítva?mert sztem inkább ilyesmi lehet a gond! Friss driver van fent!
Fujitsu Siemens Amilo A1650G (1Gb RAM, ATI X200M/128 Mb/, 60Gb HDD, AMD Mobile Sempron 3300+, XP-Pro Integrated SP2 HUN, ...)
Válaszokat köszi!
Üdv: demars
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest