Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nekem egy Fujitsu-Siemens Amilo a3667g notebookom van, ami most karácsonykor lesz 5 éves. A problémám a következő lenne: ezt a laptopot a barátnőm használja úgy 3 éve, tipikus női user-ként (tisztelet a kivételnek) eluralkodott a káosz a laptopon, mindenféle sz*r rá lett telepítve, és már piszok lassú volt a gép. Én újratelepítettem a winows-t úgy kb. fél éve, tehát tiszta lappal indult a gép. De nem a gyári xp home-ot, hanem extended edition-t raktam fel (sp2-es verziójút, de természetesen a windows folyamatosan frissítve van). Látványosan fel is javult a gép, de korán sem olyan gyors mint újkorában. Főleg játék közben gyengélkedik, pár perc után túlmelegszik és kikapcsol, holott régen hűtő nélkül is bírta pár óráig ilyen tünet nélkül. Ez utóbbi orvoslására kapott egy komolyabb hűtőt (Cooler Master Notepal U3), de még nem teszteltem, hogy mennyivel bírja így jobban a játékok alatti terhelést.
Én az első probléma kapcsán, tehát hogy a gyári állapothoz képest érezhetően lassabb a gép így újratelepítve, az XP-re gyanakszom.
Az utóbbival, tehát a gyors túlmelegedéssel kapcsolatban pedig valamilyen hardveres problémára.De szakavatottabb vélemények érdekelnének, az én kontár diagnózisommal szemben.
Ill. milyen windows xp-t ajánlotok? valamilyen módosítottat (ee, 4ever stb), vagy rakjam vissza a gyári home-ot?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest