Új hozzászólás Aktív témák
-
PorAdam
újonc
Sziasztok!
Van egy HP Zbook 15 G2 es laptopom. Korábban az a hiba jött elő, hogy a gyári akksijával nem indult el a laptop, csak ha kivettem az akkumulátorát és visszaraktam, ez ment egy darabig, de aztán teljesen lehalt. Nemakart bekapcsolni, ekkor elvitte egy szervízbe, ahol aztmondták az akksi volt a hibás, és akksi nélkül a töltőről hajtva nyugodtan használhatom tovább, ha nekem így megfelel.
Eltelt kb másfél év és most rendeltem bele egy utángyártott akksit (greencell) és azthittem majd ezzel minden jó lesz, azonban ezzel is ugyan azt kezdte el csinálni a laptop, mint az előző akksival, megy róla szépen, de ha kikapcsolom, akkor nem indul újra csak, ha kiveszem és visszarakom az akksit.
Most egyelőre amíg nem oldom meg a hibát, nem használom az akksit.Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a hibát? Amit én gyanítok, az valami hardveres hiba lehet a laptopban, ezért rosszul kezeli az akksit, de ez csak tipp.
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx