Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

irci újonc sziasztok. 
 van egy 4,5éves HP probook 450-em, konkrétan ez a modell: [link]. jelenleg windows10 pro-valAmikor megvettem, 1hét után alaplapot cseréltek benne.Tavaly kék halála volt,akkor hard disket /1TB/ cseréltettem. 3hónapja egyik napról a másikra elfeketedett a kijelzö,de nagyon halványan a hátérben látszódott,tévére kötve müködött és másnapra megjavult.Most 1 hónapja a touch pad nem müködik,csak egérrel tudom használni. 
 Azon kívül nagyon lassú,ha több ablakom van nyitva,sokat kell várnom, gyakran lefagy.
 A hütés folyamatossan megy,akkor is ha éppen nem csinálok rajta semmit,és nem fut semmi a hátérben és gyakran elég forró a gép alja.Ez nem tudom mitöl van.Várható,hogy elöbb-utóbb teljessen megadja magát?Kérdésem az lenne,hogy érdemes-e bele invesztálni,vagy a legjobb lenne lecserélni.vagy egyáltalán bövithetö-e? 
 Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Borderlands 4
- Milyen házat vegyek?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx