Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trident28
tag
Sziasztok!!
Lenne egy kis probléma, amivel nem tudok dűlőre jutni...
Van egy MSI CR500X-012 hu laposom MS-1683(nforce 730i, MCP79MVL) alaplappal, Intel Celeron 900 prockóval és a következő hibajelenséggel: -Általában hidegen a bekapcsolást követően boot közben, vagy néha rendszertelenül használat közben is előfordul, hogy egyszer csak kikapcsol a gép. Hibaüzenet nincs. Szó szerint egyik pillanatban megy, következőben már nem... Dos alatt vagy biosban nem produkál ilyesmit. Viszont ami érdekes, hogy XP SP3 telepítő merevlemez konfigurálási, megfelelő lezárási ill. vírusra hivatkozva lefagy(kékhalál). Win7, Win10 telepítő megy, linux telepítő alatt szintén kikapcsol. Cseréltem már memóriát a merevlemez másik gépben tesztelve, nincs vele gond. Frissen újra van pasztázva kitakarítva(mellesleg nem volt koszos). Procit még nem cseréltem. Csatlakozók, bekötések átnézve, megmozgatva... Valakinek valami ötlet!?? Köszönöm előre is!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy MSI CR500X-012 hu laposom MS-1683(nforce 730i, MCP79MVL) alaplappal, Intel Celeron 900 prockóval és a következő hibajelenséggel: -Általában hidegen a bekapcsolást követően boot közben, vagy néha rendszertelenül használat közben is előfordul, hogy egyszer csak kikapcsol a gép. Hibaüzenet nincs. Szó szerint egyik pillanatban megy, következőben már nem... Dos alatt vagy biosban nem produkál ilyesmit. Viszont ami érdekes, hogy XP SP3 telepítő merevlemez konfigurálási, megfelelő lezárási ill. vírusra hivatkozva lefagy(kékhalál). Win7, Win10 telepítő megy, linux telepítő alatt szintén kikapcsol. Cseréltem már memóriát a merevlemez másik gépben tesztelve, nincs vele gond. Frissen újra van pasztázva kitakarítva(mellesleg nem volt koszos). Procit még nem cseréltem. Csatlakozók, bekötések átnézve, megmozgatva... Valakinek valami ötlet!?? Köszönöm előre is!! 
Pyttawrx