Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trident28
tag
válasz
kreten67 #15553 üzenetére
Hát igen.. Próbálom kiszűrni a lehetséges okokat... Igazából ingyen jött a gép, gondoltam bele dobok egy izmos 2 magost és valamire még jó lesz. Bár inkább én asztali párti vagyok... De ha combos a javítási költsége, akkor hagyom. Küllemileg megtetszett szép és mutatós kis darab, vigyáztak is rá, szinte hibátlan. Sajnálom szegénykét.
-
Trident28
tag
válasz
tserrof77 #15549 üzenetére
Szia! Köszi a gyors reagálást..
Nem tudom mit kellene hoznia, de alapon a cpu és gpu 44-45 fokos az mcp pedig 50. Aida 64-el stabilitás teszten(t-max nincs átállítva) 100 százalékon hajtva cpu 51-52, gpu 45, mcp 52... Van mikor 2 órán át is megy hibátlanul, utána pedig a kihűlést követően sem indul el több alkalommal... Memtest megvolt és nem jelzett hibát, legfrissebb bios van rajta, alplapi gombelem cserélve. ha a HDD-t kiveszem és linuxot akarok bootolni azzal is kikapcsol. Pénteken ha minden igaz lesz hozzá egy másik processzor, aztán ha azzal sem lesz jó, akkor valószínű alaplapos a kicsike...
De azért még reménykedem...
-
Trident28
tag
Sziasztok!!
Lenne egy kis probléma, amivel nem tudok dűlőre jutni...
Van egy MSI CR500X-012 hu laposom MS-1683(nforce 730i, MCP79MVL) alaplappal, Intel Celeron 900 prockóval és a következő hibajelenséggel: -Általában hidegen a bekapcsolást követően boot közben, vagy néha rendszertelenül használat közben is előfordul, hogy egyszer csak kikapcsol a gép. Hibaüzenet nincs. Szó szerint egyik pillanatban megy, következőben már nem... Dos alatt vagy biosban nem produkál ilyesmit. Viszont ami érdekes, hogy XP SP3 telepítő merevlemez konfigurálási, megfelelő lezárási ill. vírusra hivatkozva lefagy(kékhalál). Win7, Win10 telepítő megy, linux telepítő alatt szintén kikapcsol. Cseréltem már memóriát a merevlemez másik gépben tesztelve, nincs vele gond. Frissen újra van pasztázva kitakarítva(mellesleg nem volt koszos). Procit még nem cseréltem. Csatlakozók, bekötések átnézve, megmozgatva... Valakinek valami ötlet!?? Köszönöm előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged