- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniMOV
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem pontosan ide tartozik de azért megkérdezem. Egy ismerősömnek van egy GATEWAY 6020GZ típusú laptopja és volna egy kis gond vele. Elmondása szerint rosszul húzta le vagy dugta fel a hálózatra és a lényeg az hogy most nem látja a rendszer az USB portokat. Vagyis a portokat látja csak hiába dug rá bármit is a rendszer nem reagál semmit. Én rádugtam a kártyaolvasómat és égett a lámpája. Tehát ebből arra következtettem hogy táp az van rajta. Mivel nem foglalkoztam soha laptoppal nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Ha valaki tudna segítenmi a diagnózisban azt nagyon megköszönném. Egyátalán mitől lehet ez és meg lehet-e javítani. Próbáltam azt is hogy rádugtam egy USB kulcsot amiről bootolni is lehet és újraindítottam úgy is. Ekkor sem ismerte fel. Szóval ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Ja és elég sűrgős lenne mert csak hétvégére van nálam a gép és utánna a tulaj meg megy külföldre szóval jó volna ha addig meg tudnám oldani a problémáját.
Előre is köszönöm a segítséget;
JaniMOV
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest