- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniMOV
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem pontosan ide tartozik de azért megkérdezem. Egy ismerősömnek van egy GATEWAY 6020GZ típusú laptopja és volna egy kis gond vele. Elmondása szerint rosszul húzta le vagy dugta fel a hálózatra és a lényeg az hogy most nem látja a rendszer az USB portokat. Vagyis a portokat látja csak hiába dug rá bármit is a rendszer nem reagál semmit. Én rádugtam a kártyaolvasómat és égett a lámpája. Tehát ebből arra következtettem hogy táp az van rajta. Mivel nem foglalkoztam soha laptoppal nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Ha valaki tudna segítenmi a diagnózisban azt nagyon megköszönném. Egyátalán mitől lehet ez és meg lehet-e javítani. Próbáltam azt is hogy rádugtam egy USB kulcsot amiről bootolni is lehet és újraindítottam úgy is. Ekkor sem ismerte fel. Szóval ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Ja és elég sűrgős lenne mert csak hétvégére van nálam a gép és utánna a tulaj meg megy külföldre szóval jó volna ha addig meg tudnám oldani a problémáját.
Előre is köszönöm a segítséget;
JaniMOV
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx