- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
A problemam a kovetkezo:
Egy kb 5 eves Toshiba P305D-S8834 laptopom van. A gyari akksi (4400mAh) tonkrement, ezert vettem hozza egy utangyartott akkumulatort (6600mAh).
Ezzel most azt produkalja, hogy bekapcsolas utan random ido elteltevel kikapcsol. Ez lehet bootolas kozben, lehet 5 perc utan, vagy 10 perc utan, teljesen valtozo. Ugy kapcsol ki, mintha megszunne az aramforras. Mivel a regi akksival sosem tortent ilyen es taprol is tokeletsen mukodik, biztos az uj akksi a ludas.
Mikor utananeztem a neten kiderult, hogy BIOS frissites kell, hogy a 9 cellas akksit is kezelni tudja. Ez megtortent (ha jol remlik nem volt zokkenomentes, de mar nem emlekszem mi tortent pontosan, tobb eve volt), de tovabbra sem akar mukodni.
Probaljam meg ujra a BIOS frissitest? Vagy ha a gep egyebkent rendesen mukodik akkor azzal nem lehetett gond?
Vagy egyszeruen hibas/nem kompatibilis az uj akksi?
(Nem igazan ertem, hogy ha egyszer tudom rola hasznalni mondjuk 15 percig, akkor maskor miert kapcsol ki pl 5 perc utan.)Koszi elore is.
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest