- Memóriakártya topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- TCL LCD és LED TV-k
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaabee
csendes tag
sziasztok.
Már irtam a hp topikba is de ott konkrét választ nem kaptam de látom nagyon sokan itt is válaszolgattok akik ott is.
Nos aki még nem hallotta a problémámat:
Van egy Hp nc6120 as nagyon nagyon jó strapabíró laptomom.Amikor elíndítom a gépet és ha megmozdítom elindított állapotábaól,mondjuk egy asztalon vn és mondjuk beviszem a szobába akkor megfagy a gép,nem fagy meg az egész mivel ha pl áteszem a lábamra a gépet és középen alátámasztom a lábammalakkor életre kell.
Én rögtön a hp ben levő Hp Data Protection System re gondoltam...
De sokan mondták már hogy ez a system a vinyóban van benne....Nem tudom mi tévő legyek mivel ez olyan dolog hogy vagy a vinyó lett rossz(teszt minden ok ír) vagy valami megfeszül a gépben mondjuk alaplap,vagy memória.De mondom eddig semmi gáz nem volt vele.Amióta csinálja azóta egy két okot is találhattam:
1.egy laptopt tartó tappancska az aljáról eltűnt
2.újratettem a rendszert.Szerintetek???Nagyon jó gép,szeretem nem szeretném kukába dobni.Kérem tanácsoljaok valamit.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest