- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
taki01 #60704 üzenetére
Két napja néztem rá este, akkor 14800 volt talán, aztán eldöntöttem tegnap, hogy megveszem és most 16890. Digitálisan meg 7k épp ami márc. 13-ig tart, hátha leviszik a fizikait is kicsit addig újra.
Más: ha valakinek túl egyszerű lenne az élete és egy kicsit feljebb tolná a difficulty-t, akkor szintén Alza:
Két példány volt, abból az egyiket én hoztam el múlt héten!l.skywalker: én is jókat olvastam/láttam róla, persze a graf meg sem közelíti a többi platformot, de egész jól fut a játék!
-
moklys1
aktív tag
válasz
taki01 #60327 üzenetére
Nekem ma jött meg Foxposttal a Konzolvilágtól a Super Mario Party Jamboree használtan. Nálam nem volt probléma. De szép tőlük, hogy rendezik a problémát.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
taki01 #60212 üzenetére
Ennyiért már van egy Gamesir G8 Plus is, ami tudja mindezt, plusz kivehetőek és cserélhetőek az analógjai (van gyárilag a dobozban hosszabb-röviebb, meg homorú-domború is), és a gombkiosztása is megcserélhető virtuálisan, vagy akár fizikailag is. Meg persze hátsó programozható két gomb is van rajta, ahogyan olyan mókák, mint pl. a különféle szintű turbó fokozatok.
Egyedüli hátránya, hogy mivel mindenhez is jó, nem csak Switchez, a konzol kicsit kilóg belőle (de majd, ha jön a Switch 2)
Amúgy nagyon jó, és minőségi cucc pro controllerként is; ízlések és pofonok persze, de szerintem csak a DualSense-t kényelmeseb használni nála.
-
válasz
taki01 #60036 üzenetére
A Minecraft Dungeons miatt pont gondolkoztam, hogy kéne kicsit nyugdíjazni a switch-et és veszek idén egy XSS-t az XSX mellé a gyerekeknek. Erre pár napra erre az ötletre bejelentik a switch 2őt. Na most légy okos...
Bár az XSS valószínűleg így is jobb lesz ha együtt akarunk játszani, főleg online. Switch meg marad az exkluzívoknak.
-
válasz
taki01 #60044 üzenetére
Steam Deck-en egy alap MicroSD kártyával simán eljátszottam a Last of Us Part 1-el. Oda volt telepítve és onnan is indítottam...
Már fillérekért adnak olyan kártyákat amik 150 Mb/s olvasásra képesek. Szerintem nem lesz itt variálás, marad a MicroSD.És véleményem szerint megint nem egy erőgépet kapunk, csak a kötelező minimumot ami a Nintendo esetében most kb egy PS4-es szint lesz handheld.
-
válasz
taki01 #60036 üzenetére
Na lejátssza a Switch 1 játékokat király
taki01:
Miért lenne kevés a MicroSD? Nekem most egy 1 terrás kártya van a gépembe és félig van tele kb 65 db megvásárolt digitális címmel. Pedig Doom Eternal, Hogwarts Legacy, Zeldák meg mindenféle jóság vanValószínű a Switch 2-be már lehet 2 terrás kártyát rakni na azt meg már tényleg nem értem mire nem elég
-
hszilard666
veterán
válasz
taki01 #59364 üzenetére
Ohhh nooo. Igen, ez lesz az issue, köszönöm a gondolatot. Nem baj, majd legközelebb beszerzem ha lesz rá valami komoly kedvezmény
DevilAqua:
Köszönöm a tippet! Viszont switchre csak a hivatalos storeból vagy boltból vásárolok, hogy hivatalos eladást generáljak és biztosan lássák a kiadók hogy érdemes ide kiadni játékokat. Könyvtáram nagy része AAA cím, volt olyan is amit csak azért vettem meg hogy honoráljam a portba beletett munkát, pl a Crysis trilógiát rongyosra játszottam PC-n de a megjelenés napján behúztam őket fullprice switchre is.
-
taki01
őstag
válasz
taki01 #57418 üzenetére
Megvettem a Grounded-t, van benne crossplay támogatás (MS fiók szükségeshozzá). A grafika nem rossz, hozza Switches szintet
, de cserébe stabil 30 FPS, kivéve az elején lévő átvezetőben és a betöltés után még 1-2mp-ig tölti a texturákat és közben még beesik a framerate. Az irányítás nekem bejön, a szokásos wheel-es item választás van benne, de támogatja az egeret és a billentyűzetet is. Még csak pár órát toltam bele, de eddig szerintem rendben van.
-
-
válasz
taki01 #55878 üzenetére
Kösz ismét a tippeket, abszolút új volt nekem ez az egész OBS-es rögzítős dolog.
Nagyon sokat agyaltam azon, hogy egy Elgatót vegyek, de végül erre a TKHIN modellre esett a választásom. Úgy voltam vele, hogyha nem működik, max visszaküldöm, de a 150 eurós különbség eléggé erős érv volt.
Az összerakás baromi egyszerű volt, rögtön volt Switch képem és hangom. A mikrofonon agyaltam, hogy hogyan oldjam meg, erre megláttam, hogy az inputnál ki lehet választani a telefont is. Úgyhogy 2 méterre a tévétől, a kanapén ülve, telefonnal a mellkasomon teszteltük. Nyilván van egy kis doboz hangja a beszédünknek, de a célnak teljesen megfelel, szépen kiszűri a tévé zaját, és még kábelekkel sem kell vacakolnunk. Ezt a 26 eurót teljesen megérte, 2 óra folyamatos felvétellel sem futottunk bele semmilyen glitch-be, túlmelegedésbe, vagy hasonló technikai problémába.
-
consono
nagyúr
válasz
taki01 #55718 üzenetére
Az AAA 3rd party címek már most is kimaradnak Switchen. Ha a jelenlegi konzol generációnál jelentősen lassabbat hoz a Nintendo (pedig ugye PS4 szintet emleget itt is mindenki) akkor borítékolható előre, hogy semmi nem fog változni. Lesz pár ilyen-olyan port, aztán meg már az sem...
-
jófejsrác
senior tag
válasz
taki01 #53164 üzenetére
Én a Dave the divert várom. A demo nagyon tetszett és mindenhol máshol elég pozitív a megítélése.
Viszont jelenleg a Cyberpunk 2077 megy előről majd a phantom liberty és ott van backlogban PS5ön az FF16, Hogwarts, Jedi Survivor és a BG3.
Nintendo Switchen pedig az Ori 2, a két új Zelda játék meg Wish listán vagy 15 játék
PC-n kijött a CS2 ami újra elkapott.
Borzalom, hogy már nem vagyok 16 éves és nem tudok du 16-tól hajnali 04ig játszani
-
morfondőr
addikt
válasz
taki01 #53162 üzenetére
Már majdnem előrendeltem pár hete, de kicsit borsos áron jön és még nem láttunk semmit abból, hogy fog futni (nehogy GTA trilogy szintű teljesítményt kapjunk). Ezek szerint vannak gondok, vagy csak nem akarják a legsűrűbb hónapban kiadni ezt is. Minden esetre a polcra szívesen kiraknék egy ilyen tokot, meg már jópár év eltelt, mióta utoljára elő volt véve szvsz a legjobb szuperhős játék, amit valaha csináltak.
-
taki01
őstag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
taki01 #52993 üzenetére
Most néztem én is.
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps & Beans 2 - Launch Trailer
-
ρσгτσ
addikt
válasz
taki01 #50182 üzenetére
Valamennyit sajnos így is fakul. Ez hozzátartozik. Azt vágom, illetve látszik, hogy a fókusz nincs a helyén. Azért ég egy kicsit ki a kép, és ezért még fakóbbnak látszanak a színek.
A fenti TV -nél mondjuk elég korrekt élesség és szép színek is vannak, de az már egészen más kategória. De az való igaz, hogy ilyenkor az élességgel van a legnagyobb baj. A többi főleg akkor látszik, ha egymás mellé teszed a két megjelenítőt.
-
Kazuma989
tag
válasz
taki01 #49378 üzenetére
Hali alaktrészről nem tudok, de van egy felesleges jobbos nyxi joyconom.Kicsit hibás volt a rezgő motor(hangos éles hangja van), megreklamáltam , és a kiszállitási díj ellenében küldtek egy újat.Ha kell, valamit azért ki tudnánk rá találni
Napokba rendeltem egy chaos pro kontrollert, tvhez úgy is azt fogom használni,pót alkatrésznek meg jó a lesz a fekete a fehérhez
-
ρσгτσ
addikt
válasz
taki01 #49060 üzenetére
Ez már új "Fifa" lesz, ugyanakkor sok jóra nem számítanék Switch -en. A két konkurens előző generációs gépeinél sem.
Itt ha lesznek is érdekes újítások, akkor a következő részeknél pont annyira nem fog változni semmi, mint ahogy az utóbbi időben történt Fifa név alatt. Szerintem...
Szerk.:
Úgy értem, hogy a Fifa - és több mint sanszos, hogy az EA Sport FC is - kinőtte a hardvert. -
ρσгτσ
addikt
válasz
taki01 #49020 üzenetére
Az első képen, ha jól értelmezem, akkor szinkronba rakja a 4 kereket. Tehát mindegyik egyszerre fog mozogni. Ami gondolom rosszabb, mint amikor 2 analógot kell használni hozzá. Nem?
Vagy itt be lehet fixálni a hátsó kerekeket? Ha jól látom a második képen?! Ha igen, úgy milyen lesz az irányítás?
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
taki01 #48721 üzenetére
Király.
Igaz, azt még nem tudom pontosan, hogy milyen csatlakozót/kábelt kell vinnem, de az is hamarosan kiderül. Mivel nagy dobozos, így van rá esély, hogy kompozit és SCART is lesz rajta.
Megrendelem valamelyik opciót, aztán előtesztelem itthon. Van nálam is CRT a retro konzolok miatt.
-
ρσгτσ
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz
taki01 #45432 üzenetére
Annyira akarom szeretni a No Man's Sky-t, mert vonz ez az univerzum felfedezése téma! PC-n már évek óta megvan és minden nagy patch után leültem elé de 1-2 óra múlva dögunalom lett. Valamiért megint ott motoszkál bennem, hogy meg kéne venni switchre is, de ellenállok!
Egyébként tisztességes port lett ahogy olvastam/nézetm a teszteket, aki szereti ezt a műfajt, mindenképp megéri. Mondjuk árban kicsit mehettek volna lejjebb is egy 5 éves játéknál. -
ρσгτσ
addikt
válasz
taki01 #45291 üzenetére
Fifa már a másik két konzol előző generációin sem teljesen frankó. Legalábbis a régebbi modelleken. Pedig azok is már némileg heréltek a PS5/Series verzióhoz képest.
Ilyen hardver mellett biztos nem lesz más Switch -en, csak Legacy.
Szerk.:
Jah hogy azt is az analóg miatt írod, más EA játékokra értve...hát ahhoz nem ártana hardver szintű (ravasszal) támogatás. Annál jobb nincs.Amíg ez nincs meg a gyári joycon -nál, addig szerintem a Nintendo pont lesz@rja. Abból meg szerintem nem lesz ük ebben a generációban.
-
.LnB
titán
válasz
taki01 #45282 üzenetére
Igen, az MLB (és az NBA 2K sorozat), azok sokkal minőségibb sportjátékok mint a Fifa, NHL széria. Mondjuk én tuti nem Switch-en játszanám őket.
Mert más konzolokon, még szebbek.
Az irányítás meg azért jó, mert több séma közül lehet választani. Ráadásul szituáció függően. Ez szerintem nagyon jó dolok a The Show esetében.Infó: Azért The Show a játék címe, mert a valóságban is így hivatkoznak a ligára, még maguk a játékosok is. Vannak az alsóbb (minor) ligák (AA, AAA stb stb sok van), ahol nevelkednek a majdani MLB játékosok. És nekik az az álmuk, hogy eljussanak a legmagasabb ligába, vagyis a The Show-ba. Szóval ez Amerikában egy szleng az MLB-re.
Kikkel játszol?
-
.LnB
titán
válasz
taki01 #45247 üzenetére
Még valami. Eszembe jutott, és most direkt megkerestem, hogy azon a bizonyos torrent oldalon, fent van az első pár MLB meccs, amit a Sport TV magyarul közvetített. Ott a srácok (kommentátorok) végig segítettek a kezdő nézőknek a szabályok magyarázásában. Igaz, hogy 2020. 07-ben történt ez. De tanulni, tuti szuper lenne azokat megnézni.
Legkönnyebben úgy találjátok meg, hogy Sorozatok/HD HUN/ -> "mlb". -
.LnB
titán
válasz
taki01 #45247 üzenetére
A baseball szabályok nem nehezek. Cseppet sem. Főleg nem úgy, mint az NFL szabályzat. A baseball szabályok azért idegenek sokaknak, mert egyetlen másik sporthoz sem hasonlít. Ezért fura sokaknak. Már a védekező, támadó dolog is az. Itt az ütő csapat támad, a dobó csapat védekezik. És ez inningenként változik...
Itt egy jó oktató anyag: [link] (ennek három része van.)
Ezt kombinálva azzal, ha játszol is vele, pofon egyszerű lesz megtanulni a dolgot.
Ami talán elsőre nehéz lehet a játékban, az a védekezés. És, hogy hova dobd a labdát ha futó van a bázison. De erre majd rájössz. Ez se nehéz, csak itt már gondolkodni kell azért, és ismerni a szabályokat, hogy ki-mikor megy és mehet a következő bázisra. Gondolok itt az ilyen védő játékokra: [link]Szóval, nem kell félni! A baseball cseppet sem nehéz, csak európai nézőnek szokatlan.
Bármi kérdés van, segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PSP1004
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged