Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
-
lanszelot
addikt
Tv módban jobb teljesítményre képes a Switch.
De sajnos a Batman Arkham Knight -al alapból rengeteg hiba volt pc-n és konzolokon is.
Gondolom mire Switch -re került a developerek tojtak rá, csak húzzanak még bőrt le róla.
És sok 3rd party játékokkal ez a gond.
Kevés neki a NS és nem optimalizálják, vagy nem is tudják, de kiadják rá.
Nagyon sok 3rd party szinte vagy teljesen játszhatatlan NS-en.
Meg azok között is ami csak NS-re jelent meg.
Van nekem is pár
-
l.skywalker
titán
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy én próbáltam utánanézni, de én úgy látom hogy ez a G-Shock az 2022es modell, és konkrétan boltból már csak aranyáron lehet beszerezni..
Persze akkor már jobban megéri Ebayről beszerezni...
Egyébként ugyan nem karóra, de Gameboyos órán van
-
Kb olyan grafikailag mint egy szebb 2011-2012-es játék

Mondjuk a 2011-es Mortal Kombat 9 (PS3-ra) mérföldekkel szebb

És ez a kemény...Némelyik játék egy Ps3-as szintet sem tud hozni, van amelyik meg PS4-es grafikával brillírozik.Az említett 2011-es Mortal Kombat: [link]
Elég fél percig nézni, hogy lássuk ez bizony sokkal szebbnek néz ki
Kezdek rájönni, hogy tényleg Switchnek csak az exklúzív címek valók

-
30z.Samu
titán
Én egy kezemen meg tudom számolni hány friss címmel játszottam idén. Ez az év Nálam a backlog-ról szólt, sok olyan játékot játszottam végig, amit megvettem valamikor, de egyszer nem indítottam el vagy elkezdtem de félbehagytam. Három friss cím lesz, amivel fogok játszani, illetve négy. Az első a Resident Evil 4 volt, ezt Steam Deck-en toltam végig, lesz a Detective Pikachu és a Mario Wonder. Illetve majd az új Forzát szeretném megnézni, de az benne lesz a GP-ben.
-
-
vg
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Itt sem a sajátod kapod vissza, még csak a szín sem garantált. Olvass bele a redditbe.

Értem, minden a legnagyobb rendben…
Azt a komolyabb terhelést a folyamatos refurb modellek le is fednék, azonos selejt arány mellett az eladási darabszám lényegtelen és n hiszem, hogy 3 szervizes dolgozna rajta.
Örök garancia meg had ne legyen kifogás egy tervezési hibánál.
Gané megoldás mind a szerviz mind az eszköz ebben a tekintetben, nem kell védeni őket.

-
Kevésnek sem mondanám, az emberek zöme biztos vagyok benne, hogy drift miatt vitte be a Nintendóját

Így mostmár tényleg semmiért nem éri meg odamenni, mindenben túlárazottak.
Mindenhol 2-3.000 Ft a haszon az új Nintendo gépeken, náluk minimum 10-12.000 Ft. A játékokról nem is beszélve

-
ρσгτσ
addikt
-
_Balee_
aktív tag
Igen, viszonylag elég könnyű a játék, bár lehet szabályozni a nehézséget, be lehet állítani mennyi kezdő élettel induljon az ember. Viszont fel lehet oldani egy extra nehézséget (iron mouse mode), ami gyakorlatilag egy permadeath mód, halál esetén lehet kezdeni előlről. De ehhez végig kell tolni a játékot és megszerezni valamennyi glimt-et, ami ilyen kis gyűjthető bizbasz.
Na azért ez nem lehet könnyű, később vannak nehezebb szakaszok, ahol azért könnyen fűbe haraphat az ember. -
Rigormortiis
veterán
Azért nagyon kemények ezek a számok főleg annak tükrében, hogy a mai napig jól tartják az árukat, és olyan igazán nagy akció eshopon sem szokott rájuk lenni.
Más: megjött a pro konti. Nagyon minőségi, jó a tapintása, kurva jól is néz ki (Splatoon edition). És azért jobban lehet használni, mint a joyconokat. Tegnap csak estem-keltem a splatoonban, ma viszont egy 6-0 kd-val kezdtem, ráadásul én festettem a legtöbbet is. Szuper játék!
-
Guitar14
senior tag
Switch-ben nekem még mindig a totál fekete, szürke joy-conos a menő. Egyedüli konzol amiben tetszik a fehér szín az a Nintendo DS.
Amúgy nemrég fogtam először PS5 kontrollert, meglepően kényelmesnek találtam, megfogadtam pár dolgot:
1. eddig nem kellet PS5, de most megtetszett viszont a melegedések miatt csak a slim modellt fogom majd megvenni mikor megjelenik
2. nincs szükségem lemezes változatra, újabb gépeknél 90% digitális tartalom amikkel játszom
3. fehér szín = NEM... mén' kell primary színnek fehérnek lennie? Mennyivel jobban néz már ki így: [link] -
icemad
nagyúr
Ez a cucc volt akciós: [link]
Na ez egy igen jó beugró gép. Én azért nem vettem mert sok hely kell hozzá, büdös, sok vele a macera, viszont kurv@ szépen nyomtat. Ár/érték arányban nagyon jó, főleg az akciós árán volt az. Azt meg ne gondold, hogy 1-2 napig menne évente. Én is így voltam vele, 4 hét alatt ment kb 300 üzemórát. Mert vagy a gyereknek kellett valami szobor, vagy nekem egy kis alkatrész, vagy az asszonynak nyaklánc tartó, vagy valami más. Van helye nálunk.
-
icemad
nagyúr
Tegnap még volt akciós creality resin 3d nyomtató 300 helyett 100 euróért. Lemaradtál róla... Nekem Elegoo neptune 3 pro van, születésnapomra kaptam. Szerintem kezdőknek tökéletes. De van 3d nyomtató topik is, ahol szívesen segítenek. (bár nyilván ott is 1000 eurós nyomtatóval kezdődik az élet, alatta minden szar.
) Még kb 1.5 óra, és kész lesz a nyomtatás, azt még lehet, hogy megvárom. -
-
Rigormortiis
veterán
Egy két hét és úgyis meglesz a Switch, nagyon birizgálják az agyam ezek a játékok, amik már a polcon vannak...Xenoblade 1-3, Shin Megami Tensei 5, Tokyo Mirage Sessions FE Encore (erről még csak nem is hallottam korábban, de kiderült, hogy egy Personába öltött Fire Emblem a modern korban, instant vétel), és az ilyen Zeldákról ne is beszéljünk (ebből is megvettem mindkettőt, hogy rohadna meg). Csak a jelenlegi Switch címekkel évekig elleszek. De mellette persze ott a PS5 is.
A BG3 jó lesz majd pár hónap múlva 10 ezer körül.
De az a legnagyobb "baj", hogy elég jó lett a Dió 4 és állandóan az van, hogy amikor leülök a gép elé, megnézem dc-n, ki Diablózik, aztán mindig vannak páran, akkor meg már engem is felesz a fene, szisszentek egy sört, aztán onnan már csak démonírtás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- Mini PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez is elég jónak tűnik:

koncsik
Sirandrish