Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
-
-
morfondőr
addikt
Hát az alsó felirat arra enged következtetni, de biztosra nem mondanám. Viszont ha így lesz, akkor lehet én is a Switch 2 verziót venném ebből a játékból. A Pokémon inkább a lányomnak a kedvence, neki egy jó ideig biztos nem lesz Switch 2 már csak a mérete miatt is (Lite pont jó neki és már az OLED is nagy). Így jó lesz neki a S1-es olcsóbban.
De a másik dolog, hogy élőben még nem láttam S2-es tokot, de nekem a S1 borítók sokkal jobban tetszenek. Az újak mindennel tele vannak "szemetelve". -
morfondőr
addikt
Szerintem csinálj nyugodtan a gyerkőcnek is egy acc-ot, az ő konzolján lépj be te a sajátoddal és a gyerekével is. És a gyerek konzolja legyen a te profilodnak a "primary" konzolja, így azon a gyerek is tud az ő saját profiljával a te játékaiddal játszani.
szerk:
a2d2: a játék tulajdonosa mindig tud játszani a saját játékával bármelyik konzolon, ahova be van jelentkezve. De másik profil a játéktulajdonos játékával csak akkor tud játszani, ha a konzol a játéktulajdonos "primary" konzolja! Tudom, hogy nyakatekert, de nem én találtam ki!
-
a2d2
addikt
Nálunk ez az első Switch a családban, egyetlen regisztrált fiókot hoztam létre a saját nevemmel, gyerekeknek pedig csak a konzolon hoztam létre regisztráció nélküli felhasználót. Így én veszem meg a játékokat az én fiókommal, de ők tudnak játszani mindegyik játékkal.
Ha két Switch lenne itthon akkor gondolom mindkettőre bejelentkeznék a saját fiókommal a gyerekek pedig ugyanúgy használnának helyi felhasználói fiókokat.
De lehet rosszul gondolom. Online játékhoz pl biztos kellene regisztrált nintendo fiók a gyerek nevén. -
morfondőr
addikt
Ha csak egy account van, akkor azzal lehet 100 db switc-ed, mindig tudsz játszani minden játékoddal. Amit írtam példát, arra vonatkozik, hogy két profil van a két konzolhoz, mert akkor mindkét profilnak külön vannak a mentései is.
Csak egy tanács: gondolom gyerkőcnek lesz a második konzol. Én úgy kezdtem, hogy minden játékot az én profilomra vettem meg, mert
"jó lesz egy helyen". Aztán lett mindkét gyereknek külön-külön konzol, meg nekem is maradt az enyém. Mivel egy konzol csak egy felhasználónak lehet primary, ezért az én profilomon lévő játékokkal csak az én konzolomon lehet játszani, mert a gyerekek konzoljai úgy vannak keresztbe beállítva ahogy fentebb is írtam. Így néhány játékot vehettem meg újra hogy ők is tudjanak vele játszani. Szóval érdemes a gyerekek játékait a saját profiljaikra venni, mert később gond lehet a N hülye megkötései miatt. -
morfondőr
addikt
Ha csak két konzol van, akkor nincs nagy gond, annyi, hogy keresztbe legyen "primary" konzolként beállítva. Példával: A profilnak X a konzolja, B profilnak Y a konzolja, akkor az A-nak Y legyen a primary a B-nek pedig X. Így mindenki tud játszani egymás digitális játékaival, annyi megkötés van, hogy net kell hozzá, hogy ellenőrizze a jogosultságot.
Fizikai játékoknál pedig az játszhat vele, akinek a kártya a konzoljában van, profiltól függetlenül. Ha már három konzol lesz, akkor jóval bonyolultabb a digitális játékoknál, ezért gyűjtöm inkább a fizikai kiadásokat. -
Nálam most kicsik
Alkalomadtán játszunk együtt, de megmondom őszintén hogy nem igazán szeretek nintendozni velük, mert 1-2 alkalom után ilyen totális ráfüggés jelei mutatkoznak és bekapcsol a lelkifurkim, hogy talán 5-7 éves gyerekeknél ezt nem kéne. Olyankor megy kis vita, meg kérdezgetik hogy mikor lehet, de leállítom őket és akkor pár nap múlva teljesen elfelejtik, aztán mennek vissza Playmobilozni meg LEGO-zni. Annyira jól elfoglalják magukat a fizikai játékokkal, hogy inkább húzom ezt a digitális világot ameddig tudom. Zéró telefonozás (teljesen nulla), mese nézés is max napi fél óra (kivétel amikor betegek és ágyban kell tartani őket). -
Fu, Iszonyat mennyiségű jatekot vettem meg 2019 ota, miota ujra elkezdtem konzolozni. A backlogom akkor, hogy 10 evig tudnek mivel játszani also hangon. A gondom, hogy egyszerűen nincs kedvem belekezdeni a jatekok jo reszebe, mert tul hosszuak. Tavaly a zelda totk-ra porogtem ra, azt mar-mar a hazassagom rovasara is nyomtam, igy volt 2.5 honap mire befejeztem
-
Ha meg ido veletlen lenne, akkor energia nincs. Tegnap napkozben spanoltam magam hogy majd este jol elkezdek valamit jatszani, felesegem elmegy moziba, en lerakom a gyerekeket es 8-tol uccu neki. Na, hazaertem, ps be, callisto protocol letoltes indit, gyerekek 8-ra lerak, de utána még elpakolas, furdes stb 21:30-kor meg ott ultem a tv elott hogy akkor most jatszani kene. 45 percig birtam, aztan elfogyott az energia, inkabb vagytam valami olyan szórakozásra ami nem igenyel semmilyen inputot tolem, néztem egy rész sorozatot aztan beajultam. Ez egy atlagos napom 😂
-
consono
nagyúr
Nálunk nem, itt az az alp konzol, én játszom rajta megjelenés óta
Érdekes módon én az elmúlt 3-4 évben mindig találtam rá jó játékot, pedig csak offline játszom, semmi multi
(Nem védem az MS-t, van itthon PS is, Switch is, de már a PS4-en kijátszottam minden jó Sony játékot, a PS5-re még mindig nem jelent meg 3-4-nél több olyan, ami érdekelne, ezért nincs. A Switch meg gyakorlatilag egy éve nem volt bekapcsolva, már a gyerekek sem használják...) -
A Japánnal is trükközni kell

Nagyon kemény volt mikor rámentem erre a címre, hogy meglegyen digitálisan:
[link]Váltani full Japán régióra, vásárolni Jpán feltöltőkártyát kód formájában.
Ez már fél siker.
Az egész eShop Japánul jelent meg természetesen. Ott próbáltam behatárolni, hogy mennyibe kerülhet(neten nem találtam meg).
Sajnos mivel nem volt meg az ár így az egész shopot pörgethettem végig (mind ismerjük milyen iszonyat lassú egy idő után). Valamiért a Japán még a megszokottnál is lassabb volt.Reménykedtem, hogy borítókép alapján meglesz. Hát kb 3 óra kellett hozzá.
Baromi idegörlő volt

Még az a nagy szerencse, hogy amikor új Switchem lett akkor ugye a "Redownload" menüben benne volt és nem kell külön állítgatni semmit.
-
playmore
tag
-
3L1T3
addikt
Egy 20-30m2 üzlet esetében nem lehet kivitelezni úgy ahogy te szeretnéd. Hidd el 15 éve szórakozunk ezzel és tudom. Temérdek lehetőség vizsgálva lett. De amúgy is csak azokat érinti ami utolsó darabos volt valamelyik botlban.
Mindenesetre ez 1 hónapon belül megoldódik, így nem lesz több ilyen problémája. Én megértem, hogy valakit ez zavar, és hidd el minket is zavart.
-
Szabi®
veterán
De én régiót akarok mindenképpen. Amúgy is szükségszerű lesz nemsokára tehát . . .
és ugye amit euba megvettem storeba nem cartridge játékokról van szó, hanem digitális, az kérdéses hogy megy-e utána az usa profillal.
Azt tudom hogy a játékok régiómentesek fizikai változatban.
-
horkovy34
tag
Igen valóban nem erre való de mèg ez az MK 11 Ultimate sem amiről számomra ódákat zengtek. Nem! Nem csak a kinézete miatt persze legfőkèpp azért. Számomra az is baj hogy az MK X óta egyre inkább az egèsz gèmnek ilyen gagyi mobiljátèk feelingje van! Az összes új rèsz közül utoljára az Xbox360/PS3-as Mortal Kombat 9 volt minden szempontból ízig vèrig igazi Mortal Kombat mind feelingre mind hangulatban mind sztoriban magasan az volt a legjobb az összes közül. Szerintem a Switch tulajok akkor jártak volna a legjobban ha inkább azt a rèszt portolják teljes pompájában erre a gépre!

-
cactuar
senior tag
Gép nélkül is meg tudod nézni pl dekudeals-en:
Dekudeals - Hades
Itt visszamenőleg is mutatja, hogy mikor mekkora akciót kapott egy játék. -
Igen. Több oka is van...
1,
Volt egy olyan megszállott kattanásom, hogy bizonyos Japán gépeket vásároltam nagy tételben eBay-ről, és itthon eladogattam. Ezeket leginkább veszteséggel. Az volt a célom, hogy elterjesszem itthon ezeket a jó kis Japán kiadásokat. Sajnos amikor én kerestem hónapokig akkor egy darab Dragon Questes sem volt magyarországon. Ott elég volt és akkor kezdtem eBay-ről vásárolni. Csak a Dragon Questes gépből 15 db-ot küldtek Japánból.
Illetve volt már Tsum Tsum kiadásom és a legritkább Switch is a Thunderbolt Project FRGMT
2,
Továbbá, eléggé ingadozó az anyagi helyzetem. Egyszer nagyon fenn egyszer nagyon lenn.Ha nagyon lenn vagyok akkor a Switch az első amit eladok.
Ha kicsit rendbejövök akkor az az első amit veszek.
Játékaim nagy része digitálisan van meg mikor újraveszem a Switch-t akkor már töltöm is le őket a mentéseimmel együtt.3,
Ha tetszik egy pakkból valami akkor megveszem, és továbbadom a pakkot. Például ilyen üzletet kötöttem nyáron Micsurin kollégával is. Nálam volt egy V2-es Switch, épp nyaraltam de a JoyCon nem tetszett. Megvettem az ő pakkját, kicseréltem a két JoyCon-t és eladtam rá 2 napra Micsurin Switch-ét ugyanannyiért.4,
Ismerősi körben vagy 8-10 db Switch van és mindig engem hívnak ha valami nem úgy működik. Nagy átok ez mert attól még, hogy volt sok Switchem még nem vagyok penge benne.Még a kettes ponthoz tartozik, hogyha veszek egy Switchet gyorsan, használom és meglátok egy nagyon jó kis limitált gépet ami szép állapotban van akkor megveszem és eladom a standard kiadást. Max 5-10.000 Ft ráfizetéssel lesz egy jó kis limitált konzolom.
Nagyjából ennyi...
-
horkovy34
tag
-
TrishtanAG
senior tag
Én a fent említett Bayonetta 3-al és Xenoblade 3-al csináltam ezt. Mindkettő kifejezetten gyönyörű játék még fullhD-ban is. Csak nem az eredeti hardveren
. Ugyanis az leskálázza kábé a dosos játékok szintjére a renderfelbontást, ha túl sok minden (2 ellenfélnél több
van a képernyőn). -
zombei
aktív tag
Szerintem itt nem is a teljesítmény, hanem az optimalizálás a kulcsszó. (No meg persze kitudja milyen felbontáson futnak ezek a nagyobb cím ios-en, szerintem az is jól ki van sakkozva, hogy mi az a részletesség ami még pont jól néz ki, meg nem olyan alacsony a felbontás, hogy szembetűnő legyen.)
iRiver: Minek a full hd egy 7-8"-os kijelzőre ? Meg azért egy kicsit irreális elvárás, hogy full hd, meg 4k fussanak az új címek egy APU-ról, amit amúgy asztalin olyan konfiggal játszik az ember amiben a videókárya kerül annyiba mint itt a teljes eszköz.
HD bőven elég szerintem, csak legyen meg a beton stabil 30FPS, és ne legyen semmi frame drop, akkor élvezhető lesz. -
Shade45
senior tag
2017 óta van Switch-em, 1 éve vagyok Deck tulaj; az elmúlt 1 évben két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kapcsoltam be a Switch-et, elleben a Deck szinte minden nap használatban van - a Deck után kézbe venni a Switch-et kb olyan, mintha egy középkategóriás okostelefon után egy AA-s elemmel működő gyerektelefon lenne a kezemben.
Nagy? - Igen, az.
Nehezebb? - Igen.
De sokkal kényelmesebb és komfortosabb a fogása, jól rá tudsz markolni (
).
Nekem a Switch-től kb 30 perc játék után el kezd fájni a csuklóm, folyton igazgatom a kezemben, keresem a jó fogáspontot, ezzel szemben a Deck-nél nem tapasztaltam ilyet. -
Azért ez is kérdéses…
Persze elfut a decken mindenféle új játék, de azért csodák nincsenek:
1200x800-as felbontás mikor lehetne Full HD de nem véletlen nem az.
Hidd elég nagy méretű a deck, hogy beletegyenek egy kicsit jobb hardvert. De ha megnézed mostmár tényleg mobilokra jön ki a Resident Evil Village meg a Resi 4 remake…
Egy Switch lite-ban is ugyanaz a hardver duruzsol mint egy oledben ezért őt fogom felhozni példának:
A Steam Deck majdnem négyszer olyan vastag és vagy másfélszer olyan széles.
A lite-ot se a legkényelmesebb fogni huzamosabb ideig de a deck ebben a méretben borzasztó lehet mondjuk fekve játsszva.
Amúgy ez a cucc volt /valaha/ az ötödik amire azt írták , hogy “na ez most igen, Nintendo killer lesz”
-
Már a V2 se csinált ilyeneket. Se a Lite.
Ami megmaradt az összes Switch-nél az a lötyögő Joy-Con.(Van amelyik rögtön lötyög és volt olyan példányom is aminél soha nem jött elő)Illetve OLED-nél volt valamilyen zöldes kijelző probléma de mintha azt is orvosolták volna.
A V1-re én mindig is egy prototípusként tekintettem:
-Nagyon gyenge volt már a gyári akksiideje is (A V2 1,5x annyit bír) Zelda Breath of the Wild teszt: [link] Ha nincs kedved megnézni:
v1: 2 óra 45 perc, v2: 4 óra 15 perc (Amúgy az OLED ugyanebben a tesztben 6 órát bírt)Legfontosabb: Nem sajnos, nem ugyanaz a hardver...
A v1 processzora: 28 nm Tegra X1
A V2 processzora 16 nm Tegra X1+Kis leírás a processzor különbségről:
Az új V2 Switch modell frissített NVIDIA Tegra X1+ processzorral rendelkezik, amely kisebb és hatékonyabb, mint az eredeti konzolban. Az új chip segít a konzolnak hűvösebben működni, és kevesebb energiát fogyaszt, ha dokkolt. A kevesebb hő azt is jelenti, hogy a konzol hűtése halkabb.Még egy lényegesebb különbség:
A V2-be már a Nintendo a Sharp-pal együttműködve jobb és fényesebb kijelzőket szerelt, megőrizve az energiahatékonyságukat...Aztán ott az OLED, hogy a kérdésedre is válaszoljak aminek a belső tárhelye 2x akkora mint a v2-nek, az akksija 3x annyit bír mint a V1 és ugye a legfontosabb maga az OLED kijelző ami ég és föld a v2-höz képest nemhogy a V1-hez

Igen érdemes a V1-et lecserélni...
-
Norb79
addikt
V1-1.5 update azért volt, hogy ne lehessen törni a switchet, szóval a használt piacon a V1 a legjobban eladható elméletileg, legalábbis amikor én váltottam a V1ről az oledre, akkor kvázi licit volt rá végül.

Ha handheld szoktad használni, akkor mindenképpen, tényleg ég és föld a V1 és az OLED kijelző, ha csak dokkolva, akkor nem biztos, hogy megéri csak ezért, mert szökőévente egyszer crashel az egyik vagy másik játék.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a fiatalabb korosztálynak ez szinte játszhatatlan/nem élvezhető!

De legalább karnyújtásnyira lesz a cél 

. Ugyanis az leskálázza kábé a dosos játékok szintjére a renderfelbontást, ha túl sok minden (2 ellenfélnél több
HD bőven elég szerintem, csak legyen meg a beton stabil 30FPS, és ne legyen semmi frame drop, akkor élvezhető lesz.

koncsik
Sirandrish