Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Jelenleg az Egyesült Államokban élek és dolgozom,. Így itt szeretném megvenni a Switch 2 gépemet. A mostani gépem egy Switch 1 első szériás európai gép UK fiókkal. Shop-ban vett és kártyás játékom is van. Lesz/lehet bármi hátránya az itt vett gépnek? Gondolok itt fiók transzferek, kártyás, letöltőtt játékok használatára.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
Akciós és a kívánság listámon volt a Guns of Fury így meg is vettem. Gyorsan ki is próbáltam és eddig nem csalódtam. Metroidvania igaz eddig úgy néz ki, hogy a könnyebb fajtából. Aki szereti a stílust nézzen rá, demo nincs.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Az én kis kívánság listámról csak a Twilight Monk volt akciós. Eddig egy jó kis metroidvania játék. Ha valakit érdekel van belőle demo is. Engem ez győzött meg igazán.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A Voidwrought című metroidvania játékban van magyar nyelvű felírat. UK fiókom van nem tudom, hogy ez számít vagy sem. A játék elején vagyok így nem igazán tudok mit mondani róla. Bár az első boss harcban már volt kihívás számomra.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Mi lehet a probléma? Mostanában végig játszottam pár játékot és pár másikba beletettem több órát. De az Elderand az egyetlen ami néha kilép a játékból. Ilyenkor kezdő képernyő utána rányomás a játékra és a legutolsó mentéstől folytatás.
Mit tudok vagy érdemes tenni? Első szériás gép és nincs lehetőségem felhőbe menteni.
Petreszku
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Nintendo Switchen szeretnék játszani ps5 és vagy xbox kontrollerrel. Ebben az esetben elég vennem egy 8bitbo-t? Vagy még kell valami más is? A játékok fel fogják ismerni a gomb kiosztást vagy az marad az eredeti Nintendos?
Előre is köszönöm a válaszokat . -
Petreszku
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Köszönöm szépen a választ, de ezzel nem vagyok sokkal előrébb.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Vezetéknélküli headset-et szeretnék venni a géphez. Mire kell odafigyelnem keresés közben? Gondolok itt bluetooth és hasonló dolgokra.
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Switch-en van lehetőség játék közben beszélni/chatelni a másikkal?
Ha igen hogyan?
Petreszku
senior tag
Aki szereti a metroidvania játék stílust annak ajánlom a HunterX: Code Name T című játékot. Grafika olyan mint a 3000th Duel ami szerintem nem baj nekem az is tetszett.
-
Petreszku
senior tag
Ithora. Kellemes kis metroidvania játék. Szép grafika, könnyed harcok, de az ugra-bugrán csiszolhattak volna még. Talán még akciós.
Vigil The longest night "only bow run". Egy kis metroidvania souls elemekkel keverve. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Aki játszott a 3000th Duel című játékkal és tetszett neki, annak bátran ajánlom a HunterX: code name T című játékot is. Én akcióban vettem meg és szerintem még most is az.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Aki szereti a metroidvania stílust annak bátran ajánlom a Haiku The Robot című játékot. Kicsit merít innen is onnan is, de azt jól csinálja. Van benne kihívás, de bőven a játszható tartományban marad. Még nem értem a végére, de van már jó pár órám.
-
Petreszku
senior tag
3000th Duel egy nagyon jó metroidvania játék. Akciós volt lehet, hogy most is az. Van rajta magyar felírat.
Aki szereti a stílust, annak bátran ajánlom.
-
Petreszku
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Melyik nem eredeti, ducibb joy-con-t tudnátok ajánlani? Gondolok itt Hori vagy más márkára. Az eredeti nekem picit kényelmetlen ezért is gondoltam erre a megoldásra.
Előre is köszönöm a segítséget, válaszokat. -
Petreszku
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Így már más, örülök neki. További jó játékot. 🤺
A Grime és a Ghost Song ps store-ba most akciós a hétvégén. -
Petreszku
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
És, ha itt a vége, akkor mi a következő?
Én túl vagyok ezen boss harcon és robogtam tovább. Lehet, hogy bennem van a hiba, de ezeket az fps dolgokat soha nem veszem észre, így nem is zavarnak. Ennél a harcnál semm vettem észre. -
Petreszku
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A Grime című játékot én ps5-re fogom venni, de akcióra várok. Még a Ghost Song ami nagyon érdekel. Ezzel nem játszottam még, de a Nintendo most ezt is akcióza. Bár ezt is inkább ps5-re venném, maximum ezzel is várok. Azért van mivel játszani.
A Vigil-ben én butus nem néztem a mellék küldiket. Így sajnos pár kimaradt.
Szerencsére azért még az elején vagyok valahol.
-
Petreszku
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha érdekel.
Moonscars, Lost Ruins és a Feudal Alloy ami így hirtelen az eszembe jut. Ezeket mind végig is játszottam, igaz ps4-en.
A Moonscars néha, néha szaggatott. De így is nagyon jó játék. 🤺 -
Petreszku
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hajrá, jó játékot.
Még láttam pár szerintem jó játékot akciósan. -
Petreszku
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szia! Most vettem meg akcióban. Egy órát játszottam eddig vele, ezek alapján nem rossz, sőt nagyon tetszik. Bár én a műfajt is szeretem így biztos ez is benne van.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Aki szereti a 2D-s, platformer kihívásokat , annak ajánlom a Goblin Sword című játékot. Most talán még akciós is. Nem olyan vészesen nehezek a pályák, de azért akad benne kihívás.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Akcióban megvettem a Feudal Alloy című játékot. Nagyon jó játék egy igazi metroidvania gyöngyszem. Nekem eddig kimaradt. Grafika, mozgás, fejlődés minden a helyén van.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
Igen a "gamepass xbox szolgáltatás"-ra gondoltam.
Akkor valamit nagyon félre értettem. Köszönöm szépen a gyors választ.MasterMark, neked is köszönöm. Akkor ez még odébb van, ha lesz.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Elnézést, ha már sokszor volt téma, de a gépemet igen rég kapcsoltam be. Összefoglalóban sem találtam, bár lehet, hogy én voltam béna.
Ha jól tudom a gépen tudok játszani "game pass-os játékokkal. Ha ez igaz, hogy és hogyan tudom ezt elő csalni? Mi kell hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Végül is nem az általam felsorolt címeket kezdtem el, inkább folytattam az elkezdett játékokat. Ilyen a The Messenger, kár volt.
Nem egyszerű a játék, de kitartással és odafigyeléssel lehet benne haladni. Inkább kisebb kortyokban fogyasztom úgy kevésbé idegőrlő. 
A másik játék a Caveman Warriors amit jó lenne folytatni.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Ma végére értem a Yoshi's Crafted World-nek történetileg a tartalom nos ott még van mit csinálni.
Nagyon szerettem majdnem minden pillanatát.
Van egy két pálya ami nem egyszerű és a végét is szerintem picit túl tolták. Tény, hogy én sem vagyok a legügyesebb játékos, de a végén majdnem elfogyott a türelmem.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ilyen én soha nem csinálok. Inkább pihentetem a játékot vagy káromkodom párat.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Nem tőlem kérdezted, de nekem nehéz volt. Nem is játszottam végig, de le sem töröltem. Még fogok vele próbálkozni.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
A 260-ra csodálkoztam rá.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nálam annyi a különbség, hogy digitálisan storeon keresztül csak indie címeket veszek. Drágább, megtartós címeket csak dobozosan.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neked és Tigerclaw -nak is köszönöm a válaszokat.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Hely hiány miatt a gépet a dokkolóval együtt ki kéne vennem a helyéről. Ahova átkerülne az egy Logitech Z906-os mélynyomó teteje lenne. Itt jöttök ti a képbe.

Lehet ebből bármi problémája a konzolnak? Persze nem arra gondolok, hogy leeshet mert arra nekem kell majd figyelnem és ez maximum az én figyelmetlenségem lehet.
Petreszku
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ha meg nem akkor így járt.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Én PS4-en játszottam a játékkal és tényleg jónak mondanám. Bár engem a suta irányítás kimondottan zavart.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A Hollow Knight -ban a "CHARM"-ok szükségesek a tovább haladáshoz vagy csak könnyítéseknek jók?
Elakadtam, nem találom a kiutat ezért érdeklődöm. -
Petreszku
senior tag
Nem vagyok az átíratok híve, de a METROID Samus Returns játéknak nagyon örülnék.
-
Petreszku
senior tag
A UK eShop-ból vásárolt Fall of Light darkest edition-ban van magyar felírat.
Nem könnyű a játék, már az elején többször haltam mint szerettem volna.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mi van az első résszel? Arról lehet tudni valamit?
-
Petreszku
senior tag
A Yoshi's Crafted World-ben most volt 2 olyan pálya ahol kezdetem nagyon ügyetlenek érezni magam. Többször kezdtem a checkpoint-tól ezen a 2 pályán, mint eddig az egész játék alatt. Az sem segített a lelkemen, hogy mellette a Caveman Warriors című játékkal is játszom. Itt is vannak jó kis pályák, ami szerencse, hogy tanulhatóak.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A Devolver digital sale-ben benne van a The Messenger is? Amit látok árat szerintem az a rendes ár. Vagy akciósan 17.99 font? Ha ez az akciós ár, akkor várok még egy kicsit.

-
Petreszku
senior tag
Shadow Blade Reload után és a Yoshi's C.W. mellé a Mark of the Ninja is beférközött. Nagyon tetszik a játék igaz még csak az elején vagyok. Aki szereti a lopakodós, ninjás játékokat, annak "kötelező" vétel.

-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Ha jól értelmeztem akkor egy gépen lehet 2 fiók? Az én esetembe egy angol és egy amcsi fiók lenne.Indításnál csak el kell döntenem melyik fiók játékaival szeretnék játszani. Van pár kártyás játék amiken a DLC, többi rész kód formájában található és természetesen amcsi verziók.
Petreszku
senior tag
válasz
bb.bocs
üzenetére
A Mario alapból nehezebb, de a Yoshiban is van kihívás, ha mindent össze szeretnél szedni és időre teljesíteni.
Toad pálya felépítései nagyon ötletesek WII U-n a kamerakezelése is szuper ( egyelőre csak azon a gépen játszottam vele) és kényelmes volt.
Toadette még egy nagyon aranyos, "cuki" karakter.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
A kezdőképernyő mozaikjaival lehet variálni? Ne sorként jelenjen meg, jelenjen meg az összes bekapcsolás után is. Tudom a végén van rá lehetőség, de az kikapcsolás után vissza is rendeződik. -
Petreszku
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Kártyás játékoknál talán a DLC-k? Bár ezt csak gondolom.
-
Petreszku
senior tag
Ez a Yoshi nagyon kedves kis játék. Pályáról pályára nehezednek a kihívások, de még sem játszhatatlan. Ha rontok valamit és megint vagy többedszer kell próbálnom valamit az sem zavar, mert bája van a játéknak a világnak, mosolyt csal az arcomra. Pedig tényleg vannak benne nehezebb gyűjtögetni valók.
-
Petreszku
senior tag
Shadow Blade: Reload végig játszva, de messze ne kimaxolva. Szerintem nem is fogom maxra pörgeti, így is nagyon szenvedtem pár pályán.
Így nincs más tenni valóm, mint folytatni a Yoshi's Crafted World-t és belekezdeni a Crash Dummy-t című játékba. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Megvettem a Shadow Blade: Reload című játékot és eddig nagyon tetszik. Az első fejezeten vagyok túl, szép lassan adagolja a nehézséget és az egyre erősebb ellenfeleket. Normál szinten játszom ez az alap, de így is messze vagyok a 2 perces "pálya/szintidőtől". Persze az sem baj, ha tovább tart a pálya, de így kevesebb pontot kapsz a pálya végén. Közben még szedegetni is kell, harcolni és nem árt oda figyelni, hogy merre ugrom.
A grafikára sem lehet panasz, végre nem "kocka" játék. Jó lenne még pár ilyen vagy ehhez hasonló játék ami még nagyon tetszett az a The Mummy Demastered. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! El kezdtem játszani a Yoshi's Crafted World-vel és már az eleje beszippantott. Ilyenkor örülök, hogy anno bizalmat szavaztam a gépnek és megvettem, nem is értem minek a sok átírat mikor ilyen játékokat is tudnak készíteni és kiadni.
-
Petreszku
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Én biztos, hogy nem. Inkább saját címeket szeretnék és nem portolt játékokat. Kezd elegem lenni a port jelenségből, nem ezért vettem SWITCH-et.

Kéretik saját véleményként kezelni. -
Petreszku
senior tag
Játszott vagy kipróbált, de nem végigjátszott és eladót játékok ikonjait lehet törölni?
Ha igen, akkor hogyan? Próbáltam, de nem jöttem rá.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Yoshi's demo kipróbálva és nagyon tetszik, már előrendeltem.
Én ilyen játékokért vettem SWITCH konzolt, nem portokért. 
A Daemon X Machina is kipróbáltam, de nem az én világom.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
"A Nintendo inkább fókuszáljon a saját játékaira, mert a legtöbben szerintem azért vették meg ezt a konzolt. Ilyen több éves máshol már szénné játszott játékok kiadása nekem erősen lehúzás szagú, de ha van rá igény, akkor csinálják."
Ezzel teljesen egyetértek. -
Petreszku
senior tag
A gép és a kiegészítők ára annyira nem is zavaró, inkább a játékok ára és szerény felhozatala.

Nem portokkal és indie játékokkal szeretnék játszani (szeretem és van is indie játékom). Sőt a portolt játékok aránytalanul drágák, de így is megveszik sokan mert hordozható és amíg ez így lesz, addig nem is számítok nagy változásokra.
Számomra a kezdeti fellángolás után iszonyat nagy csalódás.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A New Super Mario Bros U Deluxe mennyivel lesz másabb mint a WiiU volt?
A Yoshi-t meg nagyon várom, végre valami.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Amit ismerek és ajánlani is merek azok, a Guns, Gore and Cannoli első és második része, RIVE: Ultimate Edition, Shantae and the Pirate's Curse, Shantae: Half-Genie Hero. Ezek most mind 10 font alatt vannak.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Mercenary Kings Reloaded hatalmas játék, legalább is nekem nagyon tetszik.
Eddig a gépet leginkább kézi "módban" használtam, de a testtartás ebben a helyzetben nem igazán egészséges. Így marad a dokkolós megoldás tv-n játszva. Nem azt mondom, hogy ezentúl soha nem fogom kéziként használni, de sokkal ritkábban. -
Petreszku
senior tag
Jól belecsaptam a lecsóba ezzel a Giana Sisters Twisted Dreams Owltimate Edition című játékkal. Nekem a pályán végigmenni egy kihívás és akkor még a gyémánt szedésről nem is beszélek.
Szép, színes, ötletes és nagyon nehéz.
Mostanában valahogy sikerül az ilyen játékokat sorban kifognom. De nem bánkódom, legalább sokáig elleszel vele/velük.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Az Alwa's Awakening című játékkal "próbálok" játszani.
Nagyon tetszik a játék, de bitang nehéz is egyben, persze lehet, hogy csak nekem. Tegnap estére 149 alkalommal halt meg a kis karakterem, 2 boss-t intéztem el és a térkép 36% fedeztem csak fel. Még is valami ösztönöz, hogy menjek tovább. 
-
Petreszku
senior tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Szerintem szórakoztató játék. Nem néztem mennyit játszottam vele, de az nagyon tetszett végig. A sziget 70% fedeztem fel körülbelül és így végeztem a fő küldetéssel is. De a vége után is még lehet gyűjtögetni én fogok is mert van még mit.
Nekem nagyon tetszett a flipperes megoldás és nem is túl nehéz, talán ha 3-4 feladat volt, ahol jobban kellett figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerencsére azért még az elején vagyok valahol.