Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
Drivv
Arcképgyáros
válasz
horkovy34 #53496 üzenetére
Igen a Super Mario World teljesen más liga volt amikor megjelent. Az volt a csúcs, én is nagyon imádtam
Viszont nekem a személyes kedvencem a 93-ban megjelent SNES Super Mario All Stars-os Super Mario Bros 3.
Valahogy hangulatban egyik azóta megjelent 2D-s Mario se tudott felnőni hozzá. A Nintendo DS-re és Wii-re is megjelent New Super Mario Bros próbálkozott, de számomra közel sem lett olyan hangulatos
-
horkovy34
junior tag
Üdv! Nos sikerült a Super Mario Bros Wonder vègère èrnem.
Ez persze csak a sztorit illeti a játèk maga mèg nincs 100%-ra kipörgetve, viszont most majd az fog következni. Próbálok a játèkról mindenfèle spoiler nèlkül beszèlni bár igazából egy szóval le is tudnám zárni a beszámolómat ez a szó pedig a fantasztikus!
Nekem kimondottan tetszett hogy visszanyultak egèszen a Super Mario World-ig ebben a játèkban. Ez sok mindenen megmutatkozik mint pèldául Mario mozgásán, magán a világ tèrkèpèn ès mèg sorolhatnám. Bennem kimondottan kellemes érzéseket èbresztett tekintve hogy a Snes-es World volt számomra a favorit 2d-s Mario játèk. Az is nagyon tetszett hogy mertek változtatni a recepten ezekkel a wonder seedekkel a pályákon ami nem kevès váratlan szituációt tud generálni a különböző pályákon.
Azèrt be kell vallani hogy kellett már valami újat belevinni a dologba mert a Super Mario Bros Wii után jött egy mèg jobb Bros U de azèrt már számomra ès hozzáteszem számomra, a Bros U már egy kicsit elfáradt egy bizonyos számú pálya ès rengeteg 3 aranyèrme összegyüjtögetèse után. A Badgek is nagyon jó szolgálatot ès segítsèget tudnak adni a játèkban a különböző pályákon ezekből rengeteg van de hogy pèldát is említsek valamelyikkel nagyobbat tudunk ugrani, valamelyikkel a falra ugorva tudunk egy extrát ugrani sőt a sapkánkat használva tudunk siklani a levegőben. Szóval tènyleg nagyon ötletesen van felèpítve az egèsz! Mèlyebben nem szeretnèk belemenni mert spoilerezni nem szeretnèk. A lènyeg hogy mindenkinek bátran ajánlom a játèkot pláne itt a topikban. Számomra ez a legjobb Mario játèk a World óta ami a 2D-s epizódokat kèpviseli. Ha nekem èrtèkelnem kène a játèkot 10/10. Minden Nintendos gamernek ott kell lenni a gyüjteményében!
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Rendeltem egy 256Gb os Kingstone canvas select plust cl10es 85/100 (iras/olvasas) na de ezer forintal tobbert lett volna egy szinten kingstone 90/170 es (canvas go plus)
most akkor mondjam vissza?Mar kifizettem a 85/100ast vagy hagyjam igy mert jelentős kulonbseg nem lesz?
-
pzstm
titán
Koszi az infokat mindenkinek
-
Drivv
Arcképgyáros
Király lenne mint az Apple-nél, kiírná mennyi van még hátra a gariból meg egy év gari aktiválás után
Ha jól tudom (és köszönöm ha valaki ezt megerősíti), akkor a GamePark a hivatalos szerviz(de most nyáron volt egy kis változás, ha minden igaz ők is kiküldik Csehországba(?) már és onnan majd küldik vissza ha kész a javítás)
Nincs pontos rálátásom de én akárhol vettem eddig újat, hozzácsaptak mondjuk egy blokkot amin rajta volt a sorozatszám és akkor azzal lehet vinni a GameParkhoz.Namármost visszaviheted oda is ahol vetted és ők elküldik a GameParknak de az megint + napok.
Jobb ha rögtön odaviszed, de ha messze laksz akkor szerintem ha felhívod őket és megkérdezed akkor csak belemennek a postázásba is…Szóval lehet az Media Marktos számla, Alzás számla vagy egy kis konzolboltos akkor is a GameParknál kör ki.
Így amúgy jelenleg a teljes szervizelési idő kb 3 hét, maximum 4.
-
pzstm
titán
Urak, a garancia hogy mukodik Nintendonal? Mindegy hop veszem meg? Szamla is kell vagy sorozatszam alapjan ?
-
cSuwwi
senior tag
-
tl-x
addikt
válasz
tboy93 #53484 üzenetére
Egyetértek, nekem is tervben van a portal. Ma vettem egy ipegat és rögtön be is dobtam a szekrénybe, hogy én ezt többet rá nem pattintom a controllerre., nem fogom róla naponta le fel szenvedni és a mobil is olyan hülyén nézett ki fölötte és a súly elosztás se tetszett.
-
válasz
TrishtanAG #53483 üzenetére
Van, de egeszen mas egy ilyen kontroller sztem.
-
válasz
TrishtanAG #53480 üzenetére
Ja, lehet
Most elkezdtem PS5-ön az FF XV-öt, ez is egy 7 éves játék, de baromi jól néz ki. K.rva latvanyos a harcrendszer, egeszen mas kaveház most a xenoblade után. Tudom, nyilván, a hardver köszönő viszonyban sincs a switch-el. Lehet be kell szerezzek a switch mellé egy Playstation portal-t
-
Dunc történetét engedjétek el, köszönöm. Elmondta, amit akart. (DEL Warning)
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Rigormortiis #53478 üzenetére
Nyxi Hyperion (a sima, nem a pro). Már csak 52 dollár, szépen megy le az ára.
-
Drivv
Arcképgyáros
válasz
hombre[EU] #53475 üzenetére
Hallod, sok sok éve olvasok kommenteket és mindenféle hozzászólást de ennél idevalóbb hozzászólást még soha senkinek nem sikerült írni semelyik platformon. Valami ilyesmiben gondolkoztam én is.
-
cSuwwi
senior tag
Uhh, eddig nem láttam horit nem stock fotón de ránézésre valami olcsó alis cuccnak tűnik. Tekintve hogy se giro se rezgés nincs benne örülök hogy anno inkább nyxit sikerült venni. Csak az meg 2-3 hét.
Kicsit sötét, de nekem ilyen ha már mutatjuk mink van
Most nézem hogy nyomhattam volna kékre is a jobb oldali színezést, jobban passzolna -
Drivv
Arcképgyáros
válasz
patyil #53470 üzenetére
Főleg úgy érthetetlen, hogy 2019-ben azt írta kolléga bevásárol egy egész pakkot. Utána 2020 Májusában Nintendo Switch Lite-tel kapcsolatos kérdések voltak (Fut-e rajta a Zelda vagy Mario).
Utána 3 év csend és 2023 Februárjában a kolléga vett egy Switch Lite-ot.
Ekkori hozzászólás:A gép hibátlan, a Zelda nagyon jó, de kipróbáltam komolyabb játékdemókat, akkor majdnem hányt@m.
Ha nagyon genya lennék, holnap visszavinném, és visszakaphatnám a teljes pénzem, de senki nem tartott a fejemhez pisztolyt, hogy megvegyem.
Ezért ez az én tanulópénzem, az se zavar, hogy valaki jól jár! Igazából nem a pénz a gond, hanem az, hogy a nagy konzolokhoz szoktam. Mondjuk az a Zelda az na!
Ezután eladta még Februárban és rá 3 napra a hozzászólás(valaki szintén szóvátette ezt):
Nagyon rajt vagy ezen a témán!
De ma már nem annyira gáz nyugi!
Ismerős szeretne venni, az oled baromi szép! De a Lite nem ismert számomra.
Köszi mindenkinek!
TOvábbá ugyanezen a napon az OLED gépről a véleménye:Az oledes lemászik a képről, baromi ízléses. (jó ránézni)
Májusban volt itt egy válasz hozzászólása egy tagnak, hogy ne vegye le a gyári fóliát OLED-ről.
És akkor a 3 napos hozzászólás:Még nem eladó, hátha tetszik majd. Az új Márió érdekel, és egy pro padot veszek még majd. Semmi üzlet, inkább majd bukás!
Van még hozzá, egy hord. tok, és egy samsung 128 GB MC.
Jah az Oleden gyárilag van fólia? Mert jön üveg is hozzá, az mehet rá, és a gyárit le kell szedni?
Na itt akkor kolléga már nem tudta, hogy van-e rajta fólia vagy nincs, annak ellenére, hogy pár hónapja megválaszolta valakinek, hogy nehogy leszedje.
"új Márió érdekel" - Szóval mégse érdekelte a kollégát -
patyil
tag
Szvsz ennyi idő alatt nem lehet se pozitív se negatív véleményt alkotni egy gépről meg úgy semmiről, főleg ha valaki kicsit is tech érdeklődésű. Ezt az egész azonnali felindulasbol valo vásárlást és nyomott áron való eladást én sem értem.
Nagyjából 2 review video utan kiderul hogy mit tud a konzol es ezt nagyjából hozza is zseniálisan sokoldaluan es kreativan
Én a switchel pont azt kaptam amit vártam és alig tudom letenni a Zeldát, de ha nem tetszene is kipróbálnék még 3-4játékot legalább, pl a local multiplayer aspektusa is tök jó, összejöveteleket stb jól meg tud tölteni.
Egy könyvet se teszek le ha az első oldal nem tetszik.. -
Drivv
Arcképgyáros
Huh lehet neked ár alatt tűnik a dolog, de korábban ahogy kifejtettem ennyiért esélytelen lesz eladni :/
Főleg hónap végén…
Mire ezt eladnád addigra az Alzának ha visszaküldöd akkor hidd el nem 14 napot várnak a visszautalással. 5x előbb visszakapod a pénzed ráadásul többet is.
Persze ha nem áruhitelre vetted vagy egyéb huncutsággal, mert akkor tényleg nem lehet visszaküldeni.Tears of Kingdon OLED 149.000 Ft
EVO Plus MicroSD 9.000 Ft az Alzán de máshol 6-ért is meglehet venni.
Az OLED Carry Case 7-8.000 de eladhatatlan külön kb, ajándéknak jól néz ki a Totk gép mellé.
Kibontott Totk játék: 16.000 Ft
Pro controller … Az Alzán nevetségesen 30.000 Ft, de 16-17-ért az aprón dobozos garist is lehet találni. De legyen 20.000 Ft.Ha kicsit számolunk egy kicsivel több mint 180-ra jön ki a pakkod.
Ha tényleg nem áruhitelre vetted, jobban jársz ha visszaküldöd mert ennyit jó eséllyel senki nem fog adni :) És ezt nem rosszból mondom
-
1.5 hónap alatt átrágtam magam a Xenoblade: Definitive Edition-ön. Future Connected DLC is megvolt. Mondhatni gyorsan, az egésszel 41 óra alatt végeztem. Nagyon vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Nekem ez volt az első JRPG amivel többet játszottam 1 óránál.
Handheld játszottam 90%-ban, OLED-en. Szerintem ez a játék csúnya. Főleg a nyílt tereken. Ott úgy érződött sokszor, hogy kb ilyen 340p-ben fut a játék. Nekem sajnos az art design is kettős volt, a nyitott terek pályadesignja néhol nagyon tetszett (csak a felbontás rontott rajta rengeteget), viszont a karakterek és a mechon-ok nekem egyáltalán nem jöttek be. A kis nopon (?) csivaváktól főleg a FC végére már falra másztam. A mechon-ok sem igazán tetszettek sajnos, volt egy-két változata ami egész ötletes volt, de a legtöbb design-ja nekem egyszerűen béna volt. Az átlag mobok között is volt néhány olyan elcseszett darab, hogy csak a szemöldökömet ráncoltam. (Az Astral Chain is japán, de az pl. etalon nekem, rohadt jól nézett ki benne minden mob
)
A játékmenetet 2 részre osztanám, a harcrendszer és a többi. A harc nekem egészen bejött, tetszett ez a real time, cooldown-os megközelítés, látványos, élvezhető, szerintem egészen egyszerű. Na és akkor mi van még? Hát színes bogyó gyűjtögetés
Ennyi. A side content szerintem annyira eszméletlen repetetív, hogy az nem igaz. A mellékküldetések gyengék, hozz ide 3 bogyót, üss le 8 szörnyet, beszélj valakivel. Ezzel a 3 félével találkoztam. Megcsináltam egy 50-100 darabot, mind ugyanez a séma volt. Semmi változatosság. Ja meg lehet köveket enchantolni. Semmi egyéb mesterség, amitől RPG-nek éreztem volna. Az art-ok szépen lassan feloldódnak, azokat lehet szintezni. Az skill affinitys dolog jópofa. A másik, RPG-hez mérten a döntési lehetőségek azok konvergálnak a 0-hoz. Én pont azt imádom egy RPG-ben, hogy a döntéseknek következménye van, gondolok itt egy Skyrim-re, Witcher-re, Fallout-ra, Mass Effect-re. Ez full lineáris.
A fő sztori volt az egyetlen olyan pont, ami miatt mégis végigjátszottam. Mert az szépen építkezik. Jók a karakter fejlődések. Kicsit cringe néha némelyik karakter, de vannak szerethetőek. A végkifejlett meg nekem akkora mindfuck lett, hogy megmentette attól a játékot hogy teljesen leírjam. Szóval a történet az egyetlen olyan pont ami miatt azt mondanám, hogy játsza ezt végig valaki. Emiatt nálam kb 10/7 a játék.
Future Connected DLC viszont felejthető. Ott a történet is gyenge. Az max 10/5.
-
dunc
nagyúr
Link az aláírásban! Sajnos nem jött be!
-
Super Mario Bros. Wonder: The Kotaku Review
Mario’s latest platforming adventure may not be his hardest, but it is certainly his weirdesthorkovy24: várjuk a beszámolód!
-
rakkimcer
tag
anno ilyet vettem Nintendo Switch HORI Split Pad Pro DAEMON X MACHINA Edition [link] , gyártó ugyanaz, csak lehet kényelmesebb a fogása, felnőttnek meg pláne jobb
viszont ehhez nagyobb hordtáska kell
nincs rezgés, giro sincs, de 2021 óta ezt használom a V2-höz, illetve azóta az OLED-hez is -
tl-x
addikt
Rendeltem egy ilyet: [link] Van róla tapasztalat valakinek?
-
dunc
nagyúr
köszi
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! Megérkezett a pakk, a pro controllert párosítottam, megpróbáltam a telefonomhoz kapott type c kábelt rádugni a dokkolóra, semmi meg se nyikkant, de a hozzákapott type c kábellel, egyből tölti stb, a telefonom kábelét egyéb eszközzel töltővel stb kipróbálva tölti stb, ez normális, hogy csak a saját usb kábele tölti ha dokkolóra kötöm?
-
horkovy34
junior tag
válasz
#95712068 #53430 üzenetére
Köszi! Megpróbálkozok vele hátha visszakaphatom valahogy a règit.
A játèkot úgy ajánlottam fel hogy èn küldöm el a nyertesnek és a díját èn is állom. De hogy a témánál maradjunk ma vagy holnap estère kèszülök egy kis Super Mario Bros Wonder teszttel/beszámolóval. Annyit elmondhatok spoiler mentesen hogy a játèk fantasztikus. Már az 5.-ik világnál tartok!
-
Xaels
félisten
-
Skynet258
veterán
válasz
lockdown90 #53436 üzenetére
Én ilyet vettem OLED-re, kiválóan teszi a dolgát, nem is lehet látni, hogy rajta van - és elég olcsó.
-
válasz
lockdown90 #53436 üzenetére
2021-ben..."rendeltem egy lifetime 4-es csomagot UK-ból, Orzly, elvileg jókat írtak róla, ez már az OLED-hez van direkt."
Elégedett vagyok vele. -
Felajánlás mehet szaktopikban, de eladási szándékot ne itt jelezzétek (aláírásban lehet hardveraprós linkkel), mert törölni leszek kénytelen. Köszönöm.
-
ldave
félisten
Ha bontatlan, már sérülésmentes toknak megéri, néha olyan rommá karcolt használt példányokat látok, hogy sírni tudnék. Hihetetlen, hogy egyesek mennyire nem tudnak vigyázni. Nem azt mondom, hogy porcelánként kellene kezelni egy játék tokját, de azért van egy-kettő, ami mintha vagdosva lett volna
-
törölt tag
-
Drivv
Arcképgyáros
válasz
horkovy34 #53428 üzenetére
Szia!
Nekem nincs meg a játék csak digitálisan, de szivesen eladnám, hogy nyerjek egy kis pénzt (úgymond talált pénz), és vennék belőle a saját élvezetemre egy két terméket
Beverly Hills formula szájvizet és fogkrémet használok azt pont fedezné a játék, így az egy hónapra le lenne tudva nekem
Szóval látod te is jó helyre menne
-
horkovy34
junior tag
Nagyon szívesen! Remélem tudok vele egy kis örömöt okozni valakinek/valakiknek!
Quinine911: Igen tőled vásároltam meg!Csak új regisztrációt kellett csinálnom mert a régi email címem nem sikerült megerősítenem az oldalon mivel elfelejtettem a jelszavát.
-
horkovy34
junior tag
Üdv kollegák! Sirandrish topikgazdával egyeztettem ès lenne egy Little Nightmares Complete Edition játèkom amit szeretnèk/szeretnènk kisorsolni a fórumtársak között. Aki jelentkezni szeretne a játèkèrt az privátban jelentkezzen nálam és én a neveket tovább küldöm sorsolásra Sirandrish kollègának. A jelentkezèsre innentől kezdve 3 nap áll remdelkezèsre ami azt jelenti 29.-e èjfèlig. Mindenkinek sok sikert kívánok!
-
-
válasz
morfondőr #53415 üzenetére
" To protect the screen against scratches and prevent glass from breaking into sharp shards if damage were to occur, the film is used in the new model." (lásd a linkelt oldalt a mondatban)
Máshol téged igazolnak: "Does the OLED Nintendo switch need a screen protector? At least not from every day wear and tear. It does not have a screen protector pre-installed. It has an anti-scatter film that prevents shards of glass from scattering (potentially ending up in fingers, eyes, etc.) if the screen breaks, it does not protect the screen from being damaged."
Amúgy egyetértek veled, én senkiben nem bízok, azonnal tettem rá üvegfóliát, rögtön 4-et is vettem (na jó, ez véletlen volt, ha jól emlékszem...vagy az ára miatt, már nem tudom)ápdét: inkább ki is javítottam: "A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is."
Köszi a pontosítást
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
koncsik #53411 üzenetére
wow. 1 hete van, raktam is rá plusz fóliát, de ha van rajta, kemény. Valami nano megoldás lehet? (igen, mea culpa hogy a rögzítettet oldalt nem olvastam el)
konti téma: a gyári "gyorskonti" annyira nem rossz, de kicsi és azért hamar kényelmetlen tud lenni a lapátkezemnek, de vacilálok a Pron, egyelőre csak Zeldához lenne.
-
Norb79
őstag
válasz
consono #53409 üzenetére
Az elsőnél kevésbé grindelős, de azért nem megy a szomszédba tanácsért, hogy hogyan kellene plusz 5-6 órányi grindelésbe belehajszolni a játékost.
Viszont sokkal élvezetesebb a játékmechanikai változások miatt, de nem akarom elspoilerezni az összes jóságot. Egy sima kieget vártam második részként eladva, de pár dolgot annyira megcsavartak az alapmechanikákban, hogy teljes értékű második rész lett.
Mario rabbids, amivel még így jártam idén amúgy. Erősen indult az év!
-
penge111
addikt
Octopath Travellerből érdemes mindkettő részt végigvinni?
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #53402 üzenetére
lenne handheldben is de azért rákötném TV-re is kanapéról
Kicsit jobban utánaolvasok még dolgoknak, Pro kontroller kb kötelező elsőre hozzá nekem, kanapés játékhoz mindenképp
Meg kell néznem hogy is van ez a játékok telepítése, account meg online meg memóriakártya dolog
(múlt hét végén majdnem elhoztam már egy OLED-est, de az a Mario-piros nem tetszett, hiába két Márió-játékkal 140 lett volna akcióban
)
-
Drivv
Arcképgyáros
Az árazáshoz:
Sajnos már Júniusban is "döglődő" volt a piac eladások terén
Én a legolcsóbb helyről tudtam szerezni OLED Zelda Totk kiadást 150-ért Június 23.-án. /Akkor mindenhol 155-160 volt)
Vettem hozzá egy bontatlan tokot is 12-ért, ugyanúgy Zelda Totk kiadás.Alig tudtam 130-ért eladni a tokkal együtt. Úgy, hogy 1 óra játék volt benne. + Még egy fóliát is tettem rá
[link]Én 4 nap alatt tudtam ennyiért eladni. Úgy, hogy ki volt emelve a hirdetés. Gyakorlatilag vadi új volt...
Az a baj, hogy ha valamit nem extrém olcsón adsz vagy legalábbis 5-15.000 Ft-tal olcsóbban a piaci ár alatt akkor hirdetheted hetekig. Legalábbis most Nintendo fronton ez a helyzet
Viszont!
Jön a December, karácsony. Ebben az időszakban minimum veszteséggel is ki tudsz szállni ha addig kijátszod amit szeretnél.
Karácsonykor még azt is megveszik az emberek amit nem akarnak. Főleg a konzolok pörögnek. Ilyenkor mindenki bevásárol a h*lyegyerekének mert a kölök Nintendóót akarUgyanakkor sok felnőtt is meglepi magát vele.
-
törölt tag
Nekem összesen 4 db switch kellett hozzá, hogy átérezzem a nintendo "feeling"-et.
Lite->V2->V1-Oled sorrendben kerültek hozzám, de mindig elpasszoltam vagy ajándékoztam, általában csak az előfizetéses emulátorokkal játszottam gyerekkorom kedvenc játékait. Aztán a 4. gépnél végre elkapott a dolog, és egy 65 órás BotW végigjátszás után már a TotK-nál járok, és vettem pár gyerek kompatibilis tabletop játékot, illetve bátyám miatt a Diablo 3-at is megvettem immár negyedszer (2x pc, xbox, switch). Mindegyik játékot kártyásan vettem, így a legrosszabb esetben is csak egy postaköltséget bukok rajtuk, annyira tartják az árukat.
Ha számlával tudod igazolni a vásárlást akár sokadik tulajként, akkor gyakorlatilag ingyen javítják a joy-con-okat garancia időn kívül is, bár változások miatt ez lehet akár 3 hét is.
Viszont azt tudnod kell, hogy a gyári "kontroller" nem felnőtt kézre lett szabva, nagyon nem ergonomikus, így érdemes beszerezni egy gyári pro kontrollert vagy 3rd party megoldást, én NYXI Athena-t vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest