Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drivv
Arcképgyáros
válasz
30z.Samu #53596 üzenetére
Amúgy tragikusan rossz a fizetési rendszer Nintendóéknál
Egyszer jó a bankkártya, egyszer nem. Egyszer megy a PayPal, egyszer nem…
Valamelyik nap először nemműködik, utána igen.
Aztán van az az eset mikor “soké” vásárolsz, azt utána azzal a bankkártyával többet nekem például az életben nem engedteelder troll:
tudom kellemetlen de ne aggódj, 3 hetente van akcióba a Hades -
30z.Samu
félisten
válasz
Guitar14 #53595 üzenetére
Végre nagy nehezen PayPal-on keresztül sikerült megújítani az előfizetést. Nehéz szülés volt, próbáltam konzolon, gépen, bankkártyával, Paypal-on keresztül. Sehogy nem volt hajlandó elfogadni a vásárlást. Már elhatároztam hogy írok a Support-nak, amikor gondoltam egy utolsó próbát megejtek PayPal-al és végre valahára engedte. Köszönöm a türelmet mindenkitől és jó játékot.
-
ldave
félisten
Nálam a mobilos eShop oldalon szintén nem megy a bejelentkezés, egy pillanatra mintha belépne, megjelenik fent a profilom ikonja, aztán utána azonnal kilép. Laptopon nem próbáltam.
-
30z.Samu
félisten
Kedves "Család"! Tegnap lejárt az előfizetésünk, de valamiért a kedves oldal nem engedi megűjítani, mert folyton hibakódba futok. Délután fele megpróbálom még egy módon, ha esetleg nem sikerül sehogy sem, akkor visszautalom mindenkinek a pénzét.
-
bhtrng
újonc
válasz
Micsurin #53584 üzenetére
azt persze kifelejtette a történetből, hogy engem sokáig próbált lebeszélni az OLED-ről, "neeem, nem kell az neked, elég a V2", majd aztán miután vettem egy OLED-et és kézbe vette, úgy megsértődött a V2-re, hogy ott rögtön azon a hétvégén azon nyomban fel is rakta hardver apróra és ráugrott a Zeldás Limitedre
-
Micsurin
nagyúr
Azt hiszem a kártyával nem lesz gond. Párom ismét varázsolt tekintve egybevontuk a karácsonyt és az évfordulót előre hozva, az NZXT a háttérben neki a kártyák meg nekem. Igen egészen biztosan nem vagyunk normálisak.
Az a CharizardEX pakk konkrétan a napokban jelent meg, nem tudom honnan tudta és vadászta le a Metagamesnél.
Hétvégén mehet a kártyázásaz első körből ki is esett egy foil Entei és Pikachu
-
Micsurin
nagyúr
Ha tervezel HH játszani hidd el megéri az OLED a felárat. ~2 év V2 után váltottam mert nagyon megtetszett a Zelda Limited és nem bántam meg, erősen game changer tényező volt kézben a képernyő.
Úgy nézd ezt mint anno a 360-at, meglepően sok másodvonalas de szórakoztató címet tudsz rá összevadászni. A topik meg legalább annyira jó mint volt az Xbox360 topik az ősidőkben.
-
icemad
nagyúr
válasz
TrishtanAG #53580 üzenetére
Lehet, hogy ilyesmire keresek egy használt lite-ot...
-
icemad
nagyúr
Ne már...
Switchen lehet pl xbox cloud játékokat játszani? Nekem ez új. Van valami leírás vagy videó hozzá? Meg tényleg megy ps5 is?
-
mike1334
veterán
válasz
TrishtanAG #53577 üzenetére
Köcce!
-
mike1334
veterán
válasz
koncsik #53568 üzenetére
Köszi!
Xboxra okés, mert android alatt fut az xbox app, de a ps app sajna nem engedi a rootolt rendszeren futó dolgokat..arra van külön alkalmazás, amivel menne android nélkül is, viszont ott plusz mókolás kell (pythont kellene ismerni valamennyire, hogy id azonosítókat ki lehessen nyerni az accountból, de ez nekem sajna nem megy). Bíztam benne, hogy hátha vkinek van jobb megoldása
consono
Szerintem nem fenyeget a veszély, külön bootol be az "alap" és a mókolt, illetve az android. -
mike1334
veterán
Óvatosan érdeklődnék, hogy az új, megengedőbb szabályokba belefér olyan kérdés, ami a Switch streaming célokra (xbox/ps remote play) történő használatára vonatkozik? Tehát semmi kalóz cucc, csak jogtiszta ps/xbox játékokkal történő játék.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Micsurin #53564 üzenetére
Azért beszélnek le róla, mert alapesetben nagyon gyenge paklikat raknak össze. De sajna már csak az energiakártyák miatt is érdemes megvenni, mert boosterből 50et kell nyitni hogy elég jöjjön az adottból.
Persze azokat külön is megveheted, de ha egy konkrét paklit akarsz összerakni amit mondjuk ajánlanak, ahhoz ha csak boostert nyitsz, lehet 1000 is kevés, mert semmi garancia nincs rá hogy mi lesz benne.Nem kötelező kezdő decket venni, de akkor gondold át milyen tipusu paklit szeretnél, menj be egy olyan boltba ahol lehet lapra kártyát venni, és vegyél hozzá elég energiet, meg az alapabb trainereket is szerezd be, és akkor már csak poké kell, és nyitogatdhatod a boostereket.
De ha az a cél hogy te márpedig hétvégén 2 működő és szabályos paklival rendelkezz, amivel a családdal játszhatsz, akkor starter kell. Vagy ahogy fentebb írtam, egy bolt ahol lapra lehet venni kártyákat, és akkor pár ezresből összerakhatsz/rakathatsz 1-1 decket, amit később a boosterekkel tudsz fejleszteni..
-
Micsurin
nagyúr
Arról eddig kb csak lebeszéltek redditen.
Szóval rahedli lóvé elköltve de közel sem biztos, hogy ebből lesz hétvégén játék.
Sirandrish köszi!
Az a bajom nem akarok még egy starter valamit is venni mikor eddig csak lebeszéltek, remek.
De akkor ez [link] pl mi? Miért árulják? Sőt a starterek is 1 embernyi deckek jó esetben..
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Micsurin #53554 üzenetére
Biztos van olyan pakli ami arról szól hogy pörgeti/égeti a lapokat, és csak gyors Basic pokék vannak benne, de amikor egy evolve-os Pokénak kell 4 energie egy támadáshoz, akkor a 6 energia minden csak nem elég. Főleg ha az adott támadás még discardol is 1-2t belőle
Ha nincs egy alapkészlete az embernek, akkor nem boostereket kell venni HA a játék a cél. Akkor 1-2 alapdecket kell amik össze vannak állítva. Majd azokat kell javítani boosterekkel..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sirandrish #53553 üzenetére
De wat redditen ilyen 6-10 energiákat írnak per pakli.
Tehát elszórtunk közel 35 ezret és még mindig nem lehet játszani hétvégén.
Emiatt [link] kérdeztem a fél paklit, de akkor nem vesződünk vele. Fizunál berántok majd még pár csomaggal de ezek szerint még mindig nem lesz játék.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Micsurin #53550 üzenetére
Tőlem is kérdezhetsz...
Középsulis éveim alatt végig nyomtamA konkrét kérdésedre a válasz hogy sajnos (vagy nem sajnos) nem! Minden pakli 60 lapból kell hogy álljon, se több, se kevesebb nem lehet. Illetve ha megnézed hogy milyen igénye van 1-1 nagyobb támadásnak, akkor rájössz hogy kivitelezhetetlen is lenne 30 lappal, hiszen annak a felének energie-nek kéne hogy legyen. De akkor meg már egy evolve-s poké kb elviszi a pakli másik felét
-
adalbert1
veterán
válasz
dud998 #53539 üzenetére
Pont GW-M5610-em van
, ezért is hoztam példának, hogy ennyi pénzért (illetve kicsit olcsóbban) már lehet kapni komolyabb G-Shockot is - solar nélkül biztos nem vennék ilyen órát, ez az egyik legjobb találmány, hogy ne kelljen elemcserével szórakozni. Sajnos keveset hordom mostanában az okosóra miatt, de néha előkerül, nagyon kedvelem.
Az énem sznobabbik fele gondolkozik egy GW5000U-1-en is, ugye az made in Japan, kicsit jobb minőség, más anyagú szíj, más hátlap - de igazából racionálisan nem tudom megindokolni, hogy a GW-M5610 mellé megvegyem. -
Micsurin
nagyúr
válasz
koncsik #53549 üzenetére
Igazából az nem tiszta, hogy a hivatalos az a 60 kártyás szabály, hogy mindenből 4db copy max max 1 csillogós / típus az rendben is van de mi van ha mi feleznénk és csak 30-as paklikkal játszanánk? Ugyan úgy élvezhető? Eddig vettem 7db Boostert és most vettünk egy Miraidon+Koraidon pakkot ez még ugye a 2 legendáson felül újabb 8db booster.
Ha esetleg mégsem lenne annyi kártya, hogy meglegyen a 2x60 a szabályokat figyelembe véve akkor lehet felezni a paklikat?
Megértem valahogy a fiad
nálunk a SW Peremvidék és a kiegje (Befejezetlen Ügyletek) van full védőzve, mikor megkaptam páromtól születésnapra akkor éreztem ez maradandó dolog lesz már nem a társasok...
Bár ez a TCG nekem tipikusan játszós dolognak hat, mikor nincs kedvünk már este meló/egyetem után elővenni valami nagy táblást vagy gépezni akkor kilehet dobni az ágy tetejére aztán mehet pár kör.
-
Micsurin
nagyúr
Kicsit off bocsi de nem tudok jobb helyet erre Pokémon révén.
Pokemon TCG topik van Ph!-n? Felemmel fejre estünk a témában és marhára elveszettnek érezzük magunkat, a redditen meg bármit kérdezel kb tudományos összetettségű választ kapsz...
...nem jól sikerült a Scarlett és Violett mivel kártyázás lett belőle.
-
válasz
dud998 #53539 üzenetére
Ezt nem kellett volna… a következő ez lesz.
Magasan a kedvenc órám a LCW-M100DSE-1AER. De ez zseni, kell, hordani, vele élni. Általában okosórát hordok, de van pár Casio, amit szívesen felveszek, nagyon elfogult vagyok és ha akciós, csábulok (pl. Ripley órája az Alien-ből, calculator-os, g-shock, edifice, csak a leggagyibbak, de imádom őket. 14 évesen kaptam egy 82 H108-at, akkor éghetett be…
bocs a súlyos off-ért…
-
icemad
nagyúr
Nekem gameboyon nagy kedvencem volt a Super Mario Land 2 6 golden coins. Na ahhoz mi hasonlít leginkább, ami Switchre is megjelent? (esetleg wii-re, mert az is van itthon.)
-
mirci18
addikt
Nekem csalódás most újra játszani az allstars snes online-on.
Nekem az eredeti grafika jobban bejön mint a fissített 16 bites.
De egy biztos. Eddig csak olvastam a Super Mario Lost Levels-ről.
Most kipróbáltam.
Mocsok egy rohadék játék.
Ha annó kellett volna játszani vele biztos törik egy két kontroller. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
GG a nyertesnek:
-
adalbert1
veterán
válasz
dud998 #53522 üzenetére
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy miért pont tekit raktak az elejére, nekem valahogy nem jön be a megjelenése, pedig általában lelkesedek a kedvenc franchiseomhoz tartozó cuccokért (technikai szempontból is lehetne kicsit jobb, ennyiért már van olyan modell, ami solar és multiband funkciót is tud).
-
Rigormortiis
veterán
10 órám beleszaladt eddig a Tokyo Mirage Fe Encore-ba. Igazából még eléggé a játék elején vagyok, mondanom sem kell
Aki nem ismeri, ez egy alapvetően MegaTen (SMT, Persona) játék, Fire Emblem karakterekkel, de ami az igazi csavar, hogy jpop settinggel. Elsőre furcsálltam a dolgot, mert ez az utóbbi jellemzője nem vonzott, de működik. Korábban is észrevettem már, de a WiiU portok nagyon jól néznek ki és szuperül futnak handheld módban (a Bayonetta 2 pl sokkal jobban mutat a kis képernyőn, mint a folytatás).
Plusz szemkápraztatóan színes a játék ami pluszban jól mutat a kis oled kijelzőn. Na de a lényeg: a sztori olyan kis tingli-tangli generic anime/jrpg felütés, semmi extra, viszont a harcrendszer és jatékmechanika pazarr. Aki szereti a MegaTen játékokat az leginkább ezért szereti őket, és itt is remekül működik, igaz, démonfúzionálás ezúttal nincs, van viszont más.
Ami pluszban jó, hogy a sztori-pályákon kívül vannak tréning-helyszínek és itt már a játék elején elég ütőképessé tehetjük a csapatunkat.
A lényeg: szuper a játék!
-
horkovy34
junior tag
Ha engem kérdezel akkor èn csak örömöt szerettem volna okozni valakinek! Szerintem ez a dolog kicsit hasonlít a lottóhoz ott is oda megy a rengeteg pénz akinek már eleve van mondjuk lottónyertest nem ismerek személyesen viszont 2 embert is ismerek aki kaparóson lekaparta az 50 milliót ès hozzáteszem mind a ketten eleve tele voltak lóvéval! Viszont azt nem tudhatjuk hogy a szerencsès nyertesnek nem e volt rá épp szüksége! Az biztos ha lenne még 17 darabom belőle mindd szétosztottam volna a jelentkezők között!
-
horkovy34
junior tag
válasz
Sirandrish #53517 üzenetére
Akkor fel is veszem a kapcsolatot a szerencsèssel ès holnap el is küldöm neki a játèkot!
-
taki01
őstag
válasz
Köszönöm neked is és horkovy34-nek is.
-
Gratula!
-
válasz
gratula
-
Alza "Black Friday" : "Fire Emblem Warriors: Three Hopes" nem rossz ajánlat
Frissítés: csak az első három "in stock" -
dud998
őstag
válasz
Gratulálok a nyertesnek!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Gratulálok a nyertesnek!
-
Sirandrish
Topikgazda
Heyho mindenkinek!
Eljött a pillanat amire mindenki várt....legalábbis 18 ember biztosan, ugyanis ennyien jelentkeztetek a horkovy34 kolléga nyereményjátékára, amin egy Little Nightmares Complete Edition került részéről felajánlásra, és részemről kisorsolásra!
A sorsolást a random.org segítségével történt..
A nyertes pedig nem más miiiiiint...
"dobpergés"
Sirandrish...oh micsoda véletlen, köszönöm köszönöm!
Természetesen csak viccelek...
A Nyereményjáték, és a Little Nightmares VALÓDI győztese:
Taki01
Gratulálok!!
Nyereményed átvételéről horkovy34 kollégával egyeztess, akinek ezúton is köszönjük a felajánlását!
videó a sorsolásról..
Telefonnal vettem fel, de a lényeg azért játszik! -
Múlt héten megvettem a Crysis Remastered-et kártyásan, ma le is pörgött a vége. Anno sokat nyomtam PC-n, meglepően jól fut switchen. Én nem számítottam rá, hogy ilyen jól optimalizált lesz. Alig volt FPS drop, akkor sem volt túl érezhető, tartja a 30-at. A rombolható környezet fun, a nano suit fun, nem bántam meg újra elővenni
-
válasz
zombei #53511 üzenetére
Szerintem a Nintendonak nem kell ezt meglépni. A fanbase ezerszer inkább követel egy olcsóbb cuki mario design-os switch2-t mint egy drágább erősebb hardvert. Ismeri az N a táborát. Nem a kőkemény 60fps fanboi arcokból áll
Itt volt a Zelda ToTK, néhol alig tartja a 30 fps-t, aztán nem volt olyan hatalmas hőzöngés miatta, veszi mindenkit mint a cukrot, rekordokat döntött...
-
consono
nagyúr
A mostani cikked igen (bár az is csak arról, hogy ugyan azok a játékok futnak, nem arról, hogy ugyan abban a minőségben), de a korábbi developer leakekben PS4/XO-t írtak.
zombei : egyik rivális sem handheld, ha meg a PC-s handheldekről beszélsz, ott a magas frissítési ráta felesleges a AAA játékokban...
-
zombei
aktív tag
válasz
tboy93 #53510 üzenetére
Valamikor azt is meg kell lépni, mert a riválisok már a 120-144hz-es kijelzők felé mozdulnak, és ki is tudják használni ezt a frissítést, így next gen-ben nem alapozhatnak a retro faktorra. Amikor jelenlegi generációt kiadták, akkor annyira nem volt még gyászos ez a szint, de ma ilyennel piacra lépne egy cég, azt simán körberöhögnék.
-
consono
nagyúr
válasz
TrishtanAG #53506 üzenetére
Az a baj, hogy most is arról beszélnek, hogy az Xbox One meg a PS4 szintjén lesz a Switch 2...
-
horkovy34
junior tag
Nekem az általad említett Super Mario Bros 3 a második helyen áll a World után. Az is egy nagyon jó játék volt!
De azért hogy ne csak pozitívumot mondjak a Wonderrel kapcsolatban ami számomra egy fájó pont volt és amit nem is értek hogy egyetlen egy kísértetes pályával találkoztam az egész világtèrképen. Ez szó szerint így van. Azért ezekből a hangulatos pályákból elfért volna minden világban legalább egy darab és ezekből még a Worldben is sokkal több volt.
-
zombei
aktív tag
válasz
Norb79 #53503 üzenetére
Szerintem az ilyen dolgokban majd akkor lehet hinni, ha a Nintendo hivatalosan is adott ki valamit arról, hogy egyáltalán tervben van az új generáció kiadása. Eddig a soc volt a gond, hogy túl drága lett, de aztán lehet ők is átpártolnak AMD-re, és tényleg jön egy bikább generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest