Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Drivv

Arcképgyáros

válasz patyil #53470 üzenetére

Főleg úgy érthetetlen, hogy 2019-ben azt írta kolléga bevásárol egy egész pakkot. Utána 2020 Májusában Nintendo Switch Lite-tel kapcsolatos kérdések voltak (Fut-e rajta a Zelda vagy Mario).
    Utána 3 év csend és 2023 Februárjában a kolléga vett egy Switch Lite-ot.
    Ekkori hozzászólás:

A gép hibátlan, a Zelda nagyon jó, de kipróbáltam komolyabb játékdemókat, akkor majdnem hányt@m. :D Ha nagyon genya lennék, holnap visszavinném, és visszakaphatnám a teljes pénzem, de senki nem tartott a fejemhez pisztolyt, hogy megvegyem. :D Ezért ez az én tanulópénzem, az se zavar, hogy valaki jól jár! Igazából nem a pénz a gond, hanem az, hogy a nagy konzolokhoz szoktam. Mondjuk az a Zelda az na!

Ezután eladta még Februárban és rá 3 napra a hozzászólás(valaki szintén szóvátette ezt):

Nagyon rajt vagy ezen a témán! :DDD De ma már nem annyira gáz nyugi! :D Ismerős szeretne venni, az oled baromi szép! De a Lite nem ismert számomra.
    Köszi mindenkinek! :R

TOvábbá ugyanezen a napon az OLED gépről a véleménye:

Az oledes lemászik a képről, baromi ízléses. (jó ránézni)

Májusban volt itt egy válasz hozzászólása egy tagnak, hogy ne vegye le a gyári fóliát OLED-ről.

És akkor a 3 napos hozzászólás:

Még nem eladó, hátha tetszik majd. Az új Márió érdekel, és egy pro padot veszek még majd. Semmi üzlet, inkább majd bukás! :) Van még hozzá, egy hord. tok, és egy samsung 128 GB MC.

Jah az Oleden gyárilag van fólia? Mert jön üveg is hozzá, az mehet rá, és a gyárit le kell szedni?

Na itt akkor kolléga már nem tudta, hogy van-e rajta fólia vagy nincs, annak ellenére, hogy pár hónapja megválaszolta valakinek, hogy nehogy leszedje.

"új Márió érdekel" - Szóval mégse érdekelte a kollégát :F

Új hozzászólás Aktív témák