-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
el17904 #9749 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget! Előbbre sajnos nem lettem, mert nem tudom, milyen BIOS van rajta, ami tartalék monitorom van, az CRT és lassan indul be. holnap megbontom a használatban lévőt, és felteszem rá az LCD-t,hátha az kiír valamit. Akkor mindenképp előbbre leszek. meg majd hagyom tovább is menni és számolom a sípolásokat, csak nem akarok zajongani.
Holnap még jövök, Sajnos nem hiszem, hogy egy másik monitor megoldaná a helyzetet
bár ki tudja?
-
el17904
csendes tag
válasz
KSparrow #9745 üzenetére
talán ez segít.
1.: Award BIOS
Manapság talán a legnépszerűbb BIOS a gyártók közt. A hibakódjai nem bonyolultak, ha lehet, akkor inkább megpróbál a képernyőn keresztül tájékoztatást adni a hibáról.
1 rövid sípszó : minden rendben.
1 hosszú sípszó : memóriahiba.
Az első memóriabankban talált hibát a rendszer. Ha szerencsénk van, akkor csak nem érintkezik tökéletesen a modul. Rosszabb esetben az egyik chip hibás a modulon, de az alaplap hibája is okozhatja.
1 hosszú 2 rövid sípszó,
1 hosszú 3 rövid sípszó : videókártya hiba
A BIOS nem tudja elérni a videókártyát. Elképzelhető, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelően a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás.
Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemző.
Folyamatos sípolás : memória vagy videókártya probléma
A legjellemzőbb a memóriahiba ebben az esetben. Tipikusan akkor fordul elő, ha a rendszer nem talál memóriát. Lehet, hogy az egyetlen modul meghibásodott vagy nincs a helyén, vagy nincs elegendő mennyiségű modul beszerelve. (pl. csak egy db 32 bites modul egy Pentium 1-es gépben)
Az alaplap hibája ritkán okoz ilyen hibaüzenetet, de természetesen előfordulhat.2.: Ami BIOS
A másik ismert és széles körben használt BIOS gyártó, az American Megatrends Inc. (AMI)
Szerencsére nem sűrűn változtatgatják a hibajelzéseiket, így szinte mindegy, hogy egy mai, vagy egy tíz éves AMIBIOS sípol nekünk.
1 rövid sípszó : DRAM frissítési hiba A rendszer nem tudja frissíteni a memóriát, így annak tartalma elveszik.
Jellemzően memóriahibára utal, de az alaplap is okozhatja.
2 rövid sípszó : paritáshiba
Tipikusan a memória hibájára utal, ritkábban az alaplap is lehet hibás.
3 rövid sípszó : hiba az első 64K RAM-ban
Ez a hiba is jellemzően memóriahiba. Az első bankban levő memóriamodul hibás, vagy nem érintkezik megfelelően, így a memória első 64KB-os szegmensében hiba keletkezik.
Ritkábban ugyan, de az alaplap hibája is okozhatja.
4 rövid sípszó : rendszer timer hiba
Ezt a hibát egyértelműen az alaplap hibája okozza.
5 rövid sípszó : processzorhiba
A processzor esetleg az alaplap okozza.
6 rövid sípszó : billentyűzet-vezérlő vagy A20 kapu hiba Okozhatja a billentyűzet vagy a billentyűzet-vezérlő hibája, amely egyben a magas memória (HMA) elérésére szolgáló A20 kaput is vezérli.
7 rövid sípszó : virtuális mód hiba
A processzor vagy az alaplap hibája okozhatja.
8 rövid sípszó : videómemória hiba
A BIOS nem tudta írni vagy olvasni a videókártya memóriáját. Okozhatja a videókártya vagy az alaplap hibája.
Mivel ez nem végzetes hiba, a boot folyamat ettől akár folytatódhat is.
9 rövid sípszó : ROM BIOS checksum hiba
A BIOS programot tartalmazó ROM hibáját jelzi.
10 rövid sípszó : CMOS checksum hiba
A beállításokat tartalmazó CMOS memóriában talált hibát a rendszer. A hibát az alaplap okozhatja.
11 rövid sípszó : cache memória hiba
Hibás a másodszintű cache memória. Amennyiben nem az alaplapra vagy a processzorba integrált cache-ről van szó, megpróbálhatjuk megmozgatni a chip-et, a BIOS-ból letiltani a használatát, esetleg ha ez sem segít, eltávolítani.
Folyamatos sípolás : memória vagy videókártya probléma
A legjellemzőbb a memóriahiba ebben az esetben. Tipikusan akkor fordul elő, ha a rendszer nem talál memóriát. Lehet, hogy az egyetlen modul meghibásodott vagy nincs a helyén, vagy nincs elegendő mennyiségű modul beszerelve. (pl. csak egy db 32 bites modul egy Pentium 1-es gépben)
Az alaplap hibája ritkán okoz ilyen hibaüzenetet, de természetesen előfordulhat.
1 hosszú, 3 rövid sípszó : memória hiba
Jellemzően egy nem megfelelően behelyezett memóriamodul okozza.
1 hosszú, 8 rövid sípszó : videókártya hiba
A videókártya resetelése megoldhatja a problémát.3.: Phoenix BIOS
A Phoenix hibakódjai a legbonyolultabbak, kiváltképp az újabb BIOS verzióiknál. Minden POST funkciónak megvan a saját kódja, ezáltal nagyon részletes információt ad a hiba jellegéről (cserébe jó bonyolultan).
A hibakódok tekintetében a Phoenix BIOS-okat két csoportra bonthatjuk. Az újabbak 4.x verziójúak, és 1994 vagy az utáni kiadásúak, illetve az ezt megelőző régebbi verziókra.I.: Phoenix BIOS v 1.x, 2.x, 3.x
Ezek a BIOS-ok jellemzően 286-os, 386-os és 486-os gépekben találhatóak. A hibakódokat hármas blokkokra osztották sípszó - szünet - sípszó - szünet - sípszó formátumban.
1-1-2 : CPU / alaplap hiba
1-1-3 : CMOS írási / olvasási hiba. Valószínuleg az alaplap hibás.
1-1-4 : BIOS ROM checksum hiba. A BIOS chip vagy az alaplap hibája.
1-2-1 : timer hiba. Valószínuleg alaplaphiba.
1-2-2 : DMA inicializációs hiba.
1-2-3 : DMA lapregiszter írási/olvasási hiba.
1-3-1 : memória fissítési hiba
1-3-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében, adatvezeték hiba.
1-3-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében, paritásvezeték hiba.
1-3-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében, címvezeték hiba.
1-4-1 : RAM címvezeték hiba
1-4-2 : RAM paritáshiba.
1-4-3 : timer hiba. Az alaplap hibájára utal.
1-4-4 : NMI port hiba. Az alaplap hibájára utal.
2-1-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #0) hibája.
2-1-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #1) hibája.
2-1-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #2) hibája.
2-1-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #3) hibája.
2-2-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #4) hibája.
2-2-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #5) hibája.
2-2-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #6) hibája.
2-2-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #7) hibája.
2-3-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #8) hibája.
2-3-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #9) hibája.
2-3-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #A) hibája.
2-3-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #B) hibája.
2-4-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #C) hibája.
2-4-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #D) hibája.
2-4-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #E) hibája.
2-4-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #F) hibája.
3-1-1 : Master DMA regiszter hiba. Az alaplap hibája.
3-1-2 : Slave DMA regiszter hiba. Az alaplap hibája.
3-1-3 : Master megszakításvezérlő hiba, vagy IRQ vonal hiba. Az alaplap, vagy egy kártya hibája okozhatja.
3-1-4 : Slave megszakításvezérlő hiba, vagy IRQ vonal hiba. Az alaplap, vagy egy kártya hibája okozhatja.
3-2-2 : Megszakításvezérlő hiba.
3-2-3 : FENNTARTVA
3-2-4 : Billentyuzetvezérlő / A20 kapu vezérő hiba.
3-3-1 : CMOS elem hiba.
3-3-2 : CMOS beállítási hiba. Érvénytelen beállítást tartalmazó CMOS.
3-3-3 : FENNTARTVA
3-3-4 : videokártya memória hiba. Hibás a videókártya vagy a videókártya RAM-ja.
3-4-1 : videokártya inicializálási hiba. Hibás a videókártya vagy a videókártya RAM-ja.
3-4-2 : videokártya inicializálási hiba. Hibás a videókártya vagy a videókártya RAM-ja.
4-2-1 : timer hiba
4-2-2 : a chipset vagy más belső komponens hibája. Alaplaphiba.
4-2-3 : az A20 kapu hibája. Alaplaphiba.
4-2-4 : IRQ hiba. Az IRQ vezérlő vagy egy kártya hibája.
4-3-1 : RAM hiba. Hiba az elso MB feletti EMS területen.
4-3-3 : timer hiba. Az alaplap hibája.
4-3-4 : Real Time CLock (RTC) hiba. Az RTC chip vagy az alaplap hibája.
4-4-1 : a soros port hibája. I/O bus hiba.
4-4-2 : a párhuzamos port hibája. I/O bus hiba.
4-4-3 : Matematikai társprocesszor hiba. Hibás alaplap vagy processzor.
9-2-1 : inkompatibilis videokártya.II.: Phoenix BIOS v 4.x
Jellemzően az 1994 után gyártott pentium és magasabb kategóriás alaplapokban fordulnak elő ezek a verziójú BIOS-ok. A hibakódokat itt négyes blokkokra osztották.
1-1-1-3 (02h): valós mód hiba. A processzor vagy az alaplap hibája.
1-1-2-1 (04h): CPU tipus hibája.
1-1-2-3 (06h): chipset vagy egyéb alaplapi komponens hibája.
1-1-3-1 (08h): chipset regiszter inicializációs hiba.
1-1-3-3 (0Ah): CPU regiszter inicializációs hiba.
1-1-4-1 (0Ch): másodszintu cache inicializációs hiba.
1-1-4-3 (0Eh): I/O hiba.
1-2-1-1 (10h): Power Management hiba.
1-2-2-1 (14h): Billentyuzetvezérlo hiba.
1-2-2-3 (16h): BIOS ROM checksum hiba.
1-2-3-1 (18h): 8254 timer inicializációs hiba.
1-2-3-3 (1Ah): 8237 DMA vezérlo hiba.
1-2-4-1 (1Ch): IRQ vezérlo hiba.
1-3-1-1 (20h): DRAM frissítési hiba.
1-3-1-3 (22h): 8742 billentyuzetvezérlo hiba.
1-3-3-3 (2Ah): Hiba a RAM első 512KB-os területén.
1-3-4-1 (2Ch): Hiba a RAM első 512KB-os területén (adatvezeték hibája).
1-3-4-3 (2Eh): Hiba a RAM első 512KB-os területén.
1-4-2-1 (34h): CMOS RAM olvasási/írási hiba
2-1-3-1 (48h): grafikus konfiguráció összehasonlítása a CMOS-ban tárolt adatokkal
2-1-3-2 (49h): PCI bus és PCI eszközök inicializálási hibája.
2-1-3-3 (4Ah): videókártya (kártyák) hibája.
2-2-1-3 (52h): Billentyűzet hiba
2-2-3-1 (58h): IRQ hiba.
2-2-4-1 (5Ch): RAM hiba az 512KB - 640KB tartományban.
2-4-2-1 (74h): Real Time Clock (RTC) hiba.
2-4-2-3 (76h): Billentyűzet hiba.
4-2-1-1 (D0h): IRQ hiba.
4-2-1-3 (D2h): IRQ hiba.
4-2-2-1 (D4h): IRQ hiba.
4-2-4-3 (DEh): Billentyűzetvezérlő hiba. -
KSparrow
őstag
Sziasztok!
bocsi, hogy ezzel fordulok hozzátok, de ez a fórum pont ideálisnak tűnik ezzel a problémával.
Van egy régi PC-m, (Intel pentium3, 850 MHz, az alaplap asszem MSI, a RAM-ra már nem is emlékszem, a videokari asszem 128-as) ami nem akar beindulni. Régebben amikor eltettük, még ment.( már lassan 3 éve) Azóta is szobában volt, víz nem érte, csak pihent. Most, hogy be akartam indítani, elindul, de nem jön be az XP, még a BIOS se. beindul, és sípol. ahogy utánanéztem, vagy RAM, vagy billentyűzet lehet a ludas, de a pontos sípolási kódot nem találtam. mindenhol 1-1-3-... stb van, ez csak folyamatosan visít 3 mp-ig, ugyanennyit hallgat, megint 3 mp sípolás, megint csönd, végig ugyanez megy...
van esetleg ötlet, merre keresgéljek a hiba után?
Holnap valószínű jobban megnézem még, pl másik monitor, másik billentyűzet, de a mostani gépből már nem tudok hozzá főbb alkatrészt kölcsönözni, mert az már túl új. -
Gyufaaa
veterán
válasz
el17904 #9743 üzenetére
Elég sokan belefutottunk most az elmúlt 2 hónapban ezen laptípusnál ebbe a jelenségbe. Igazából még senki nem jött rá a konkrétumra, hogy mi okozhatta. Kemény. Az ASUS rá akar biztos minket kényszeríteni, hogy az idősebb deszkákat cseréljük le
Vagy ez csak üldözési mánia? Pedig nem kerget senki. Vagy még is?
-
el17904
csendes tag
az asus p5w-nek alapból nem világított a led-je, még mikor működött minden.
ez is rejtély?????????????????
-
el17904
csendes tag
válasz
Directors #9736 üzenetére
először is köszönöm!
nem próbáltam vga cserét, mert nincs másik. viszont másik alaplap van, ami ki is sípolt nekem egy hosszút és három rövidet (ami bios).
én is arra tippelek, de akkor a p5w miért nem sípolja ki?
a ramokat csak én pakolgattam. mindkettő tönkremehet egyszerre?
-
Gyufaaa
veterán
Úgy látom nagy bug van ASUSéknál ...
-
el17904
csendes tag
helló mindenkinek!
asus p5w dl ventilátorok felpörögnek, de se kép, se hang.
segítség!!!
-
Depression
veterán
Van egy igazi nagy rejtély számotokra:
Hibajelenség: néha nem kapcsol be a gépem.
Azóta kicseréltem: alaplap, proci, memória, táp.
Az optikai meghajtót, ill. A HDD-t lehúzva is megvan a jelenség, a házat kiiktattam úgy, hogy elvileg bill, vagy egérrel is indítható legyen.
A hiba további fokozására még az is megtörtént, hogy újraindításnál sem kapcsolt vissza, hanem leállt.
Ilyenkor a procin lévő venti meg sem mozdul.
Heti 1-2 alkalommal eljátssza velem, én meg már falra mászok, hisz egy teljesen új gép van már itt, a jelenség megmaradt.Mivel próbálkozzak még?
-
blaise752
csendes tag
Sziasztok
A szokásos problémám van, ebben kellene segítség:
új gép,új alaplap, új proci, új ram, új vga.
Gép összerak, nagy küszködve felismeri a vinyót, win7 felrak, frissítések ok.
No ekkor beleraktam a korábbi vinyómat, meg bedugtam a külső sata csatlakozót az alaplapra. Reakció:
indul, venti felpörög, pillnatra megáll, majd újra elindul, minden megy, de egy szikra videokiment sincs. Semmi BIOS, csak sötétség, csak sőtétség,a monitorhoz semmi jel sem jut el.
RAM-ok kipróbálva egyenként, más más slotban, vga, ki-be sem a kártyán, sem az alaplapi integrált videon semmi nem látszik, minden lehúzva kiszerelve az utolsó helyes konfigig, mégsem látszik semmi.
Nemtom mi halhatott meg, az alaplapra gyanakszom, van más tipp?
A segítséget köszi előre is!Üdv
Bl -
Directors
senior tag
válasz
macimeister #9728 üzenetére
Igen jó a táp.
Kivettem a procit.Így forognak a ventik és nem áll le.Jó így se csinál semmit de legalább nem kapcsol ki magától.Akkor ezek szerint a proci lenne? -
Directors
senior tag
válasz
macimeister #9725 üzenetére
Szia!
Most csak alaplap és proci van. Kicseréltem az elemet egy újra.Memória nincs benne.Sajna semmit nem csinál.Megnyomom a bekapcsoló gombot pörög egy 2-3mp-ig aztán leáll.
Procit kiveszem csinálni fog valamit? -
ticse67
csendes tag
Sziasztok!Olyan gondom van,hogy adott egy kicsit öregecske Gericom Supersonic
laptop.Elkezdett fagyogatni.Néha már a biosba is.Gondoltam ráférne egy kis takaritás
hátha melege van időnként.Szédszedtem,kitakaritottam de utána már egyáltalán nem indult el.Mi lehet a gond szerintetek? Még annyit,hogy bekapcsolni be lehet és kikapcsolni is..A processzor melegszik,meg a többi alkatrész aminek kell,hogy melegedjen.A kijelző is jelzi,hogy be van kapcsolva a gép.De a ventillátor nem indul el.Tehát vlószinűleg az 5V meg van,de a 12V nincs meg.Megköszönök minden érdemi segitséget.
Üdvözlettel: ticse -
SpZ
senior tag
Na a probléma megoldva a köv képpen, régi s775 proci be a gép nem gondolkodott elindult... biosz frissítés és megy az E5200 is gond nélkül. A megérzésem nem csalt szerencsére.
-
SpZ
senior tag
Nos a dolog úgy áll hogy vettem egy alaplapot (asus p5b plus) és vele együtt ramot, proci (E5200) havertól van kölcsön nála működött. Az előző tulaj E6600 használt a lapban, mivel az bármely biosal fut így fogalmunk sincs melyik lehet rajta. Végig lett próbálva mindenféle ram minden foglalatban egyesével stb, le lett róla húzva minden szükségtelen de bios képig sem jutottunk el csak felpörög leáll.
-
forise
tag
Eddig használtad az 5200-es procival, mert akkor nem bios hiba, ugyanis egyből kiírná, hogy nem tetszik neki a proci. A [link] szerint a 1106 verzió jó mind a két típushoz.A ramokból csak azt hagyd bent amelyikkel eddig használtad és működött, vagy egyesével rakd be úgy próbáld bekapcsolni. Minél kevesebb eszköz legyen a laphoz csatlakoztatva, elég csak a rendszer hhd, stb.
-
SpZ
senior tag
Van egy kis problémám, összepakoltunk egy gépet ami összeszerelés után ezt produkálja:
A táp illetve a cpu hűtő felpörög egy pillanatra majd újraidndul a táp megint felpörög és újra és újra ugyanez. Vga múlt héten másik gépben működött, cpu szintén, ramok ill memória lett most vásárolva de elvileg jó. Tápot cseréltük ugyanaz volt a hibajelenség. Ramok végig próbálgatva minden slotban külön. Vajon mi lehet bűnös?
közben megvolt a c_mos reset továbbra sem indul, most megy ki szépen az asztal tetejére hátha érintkezés a gond
Lapon világít a zöld ledNos most ott tartunk hogy speakert rádugtuk nem szólal meg.
Helyes lehet az a következtetésem hogy nagy valószínűséggel bios verzió eltérés okozhatja a dolgot? Az alaplap Asus P5B Plus az előző tulaj E6600 használt ahoz bármely bios verzió megfelel. Az E5200 höz pedig ahogy nézem csak 2 fajta 1103 ; 1106. Szinte biztos, hogy nem ez a kettő valamelyike van a lapon.
Vajon okozhatja a bios eltérés a problémát? -
silvergod
őstag
sziasztok.
szétkaptam a gépem mert szoba átrendezés volt ennyi az előzmény
de most hogy összedugtam mindent nem indul a rendszer csak a fekete képernyő fogad
hogy hardver vagy szoftver változás...és javítás vagy normál indítás mindegyik után fekete képernyő csak semmi más.
Próbáltam másik vinyóval amin telepített xp van bejön a logo aztán fekete képernyő ott is.
próbáltam 2 féle telepítő lemezzel is elindul de a ..windows betölti a fájlokat kiírásnál megakad és úgy marad. a biosba se tudok belépni mert nem adja be azt irja válasszam ki melyik hdd-ről bootolok be de ezután is fekete kép.
Mi lehet a hiba?
A választ előre is köszönöm. -
SpZ
senior tag
Igazából én is bios verzióra gyanakszom.
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Van egy ASUS P5LD2-es alaplapon 2001-es BIOS verzióval. vettem bele egy C2D E6420-as CPU-t (SAL4T), de ha kicserélem akkor nem indul el a gép nem csippan, a ventik menek és ennyi, ha vissze teszem a régi CPU-t akkor elindul minden. A CPU támogatás szerint a 1804-as BIOS-tól támogatott a proci. valaki tudna segíteni mi lehet a baja, frissítsem le a legfrissebb 2002-es BIOS-ra hátha az segít?
-
SpZ
senior tag
táp 2 féle volt próbálva, cmos volt resetelve
-
SpZ
senior tag
C_MOS reset hogy tudom végrehajtani asus p5b plus nál?
-
SpZ
senior tag
üdv
Van egy kis problémám, összepakoltunk egy gépet ami összeszerelés után ezt produkálja:
A táp illetve a cpu hűtő felpörög egy pillanatra majd újraidndul a táp megint felpörög és újra és újra ugyanez. Vga múlt héten másik gépben működött, cpu szintén, ramok ill memória lett most vásárolva de elvileg jó. Tápot cseréltük ugyanaz volt a hibajelenség. Ramok végig próbálgatva minden slotban külön. Vajon mi lehet bűnös? -
p3p3
csendes tag
Sziasztok!
olyan probléma jelentkezett fater asztali gépénél, hogy nem akart bekapcsolni, szétkaptam mindent lehúztam róla csak az alaplapot nem, úgy sem működött.
van nálam egy másik gép, na mondom akkor megnézem azzal a táppal, kicseréltem, azzal működik,
viszont az általam hibásnak vélt tápot próbaképp beraktam a másik gépbe és azzal bekapcsol és megy, visszacseréltem és úgy megint nem megy, ráadásul 2 egyforma tápról van szó, és semmi mást nem is kötöttem rájuk csak az alaplapot.
vkinek van ötlete hogy mi lehet a baj?
köszi a segítséget! -
Mr.Rain
senior tag
válasz
macimeister #9703 üzenetére
Ok. Kösz a segítséget!
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
macimeister #9701 üzenetére
Azt hogyan tudnám megcsinálni kép nélkül?
Be van dugva,igen.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Dell PowerEdge T610 (+ monitor, + 3x vak caddy, + 7x2 TB SAS HDD, + 7x caddy)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest