- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Mr.Rain #9655 üzenetére
Van aki procik lábainak javításával foglalkozik itt a ph-n is ha jól rémlik.Amúgy sajnos ott mikronok is számítanak nehéz visszahajtani úgy hogy tuti érintkezzen,nagyon hajtogatni se érdemes mert eltörik.Sajnos olyat is tapasztaltam hogy nem érintkezett a proci egy ilyen művelet után és tönkrement,bár ez füsttel jár nem hiszem hogy ne vetted volna észre.
-
djculture
félisten
-
BURN28
tag
válasz
Mr.Rain #9416 üzenetére
Szia!
Nekem az a véleményem,hogy azok a magok ezekben a procikban nem véletlen lettek letiltva,gondolom lehet valami oka,hogy nem phenom x4 ként adták ki,szerintem állítsd vissza 3 magosra,és nézd meg,hogy úgy csinál-e ilyet.Mellesleg a gyári hűtő ami jár az amdkhez,az szörnyű én kitakarítottam meg minden,de még úgy is elnyomta a porszívó hangját,és melegedett is.Memória órajele mindegy,1066-on is el kellene mennie.Talán az alaplap nem a kellő feszt adta hozzá,nézd meg mennyit ad,és egy kicsit emelhetsz rajta.Egyébként az,hogy a resi oldja csak meg az arra utal,hogy nem hiányzott neki a 4 magosítás
,mert aki 4 magosított annak volt,hogy csak sokadik újraindításra indult el a 4. mag.Lehet,hogy ha a gyári légkavarót lecserélnéd,akkor működne a dolog(+magfeszültséggel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest