Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz Mr.Rain #9655 üzenetére
Van aki procik lábainak javításával foglalkozik itt a ph-n is ha jól rémlik.Amúgy sajnos ott mikronok is számítanak nehéz visszahajtani úgy hogy tuti érintkezzen,nagyon hajtogatni se érdemes mert eltörik.Sajnos olyat is tapasztaltam hogy nem érintkezett a proci egy ilyen művelet után és tönkrement,bár ez füsttel jár nem hiszem hogy ne vetted volna észre.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Rain #9652 üzenetére
típustól függően a proci lábai vagy az alaplapon lévő tüskékböl elhajlott pár db valószínűleg.
szelesjanos
Ez a müködött valamikor szöveget már ismerem,sajnos ami hónapokig áll a polcon az nem biztos hogy müködik.Első körbe csak szereznék próbának egy másikat.[ Szerkesztve ]
-
BURN28
tag
válasz Mr.Rain #9416 üzenetére
Szia!
Nekem az a véleményem,hogy azok a magok ezekben a procikban nem véletlen lettek letiltva,gondolom lehet valami oka,hogy nem phenom x4 ként adták ki,szerintem állítsd vissza 3 magosra,és nézd meg,hogy úgy csinál-e ilyet.Mellesleg a gyári hűtő ami jár az amdkhez,az szörnyű én kitakarítottam meg minden,de még úgy is elnyomta a porszívó hangját,és melegedett is .Memória órajele mindegy,1066-on is el kellene mennie.Talán az alaplap nem a kellő feszt adta hozzá,nézd meg mennyit ad,és egy kicsit emelhetsz rajta.Egyébként az,hogy a resi oldja csak meg az arra utal,hogy nem hiányzott neki a 4 magosítás ,mert aki 4 magosított annak volt,hogy csak sokadik újraindításra indult el a 4. mag.Lehet,hogy ha a gyári légkavarót lecserélnéd,akkor működne a dolog(+magfeszültséggel).[ Szerkesztve ]
http://kaphatoittkave.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek
- E-book olvasók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest