Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
ha nem nagyon akarod csesztetni...akkor persze meg tudják csinálni!

-
Calibra72
aktív tag
válasz
zsombor222
üzenetére
Vissza lehet azt hajlítani,csak óvatosan,nehogy eltörjön. -
Calibra72
aktív tag
válasz
zsombor222
üzenetére
Zárlatos volt.
Örülök hogy sikerrel jártál!!!
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
akkor az előbb érdekesen nézted meg...!
Calibra72 +1szívesen.
-
zsombor222
csendes tag
válasz
zsombor222
üzenetére
ÉS igen!!!
fránya IDE kábel volt sz@r
Most már bootol a rendszer!!!
Köszi a segítségeteket srácok!!! 
Kevesebb smiley is kifejezi, amit kell.

Köszönöm
[ Módosította: stevve ]
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
ha nem pörög fel a vinyó mind1 milyen ide kábelt raksz mellé....
(#10992) Calibra72 ártani nem árt..de ha nem kap áramot..(azaz nem pörög fel...) akkor ide kábel sem oldja meg...persze, ha tényleg nem pörgött fel...
-
Calibra72
aktív tag
válasz
zsombor222
üzenetére
Vagy a kábelével!
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
attól h az alaplapon vmi szar az ide-vel...még fel kéne pörögnie a vinyónak...hiszen a feszt a táp adja, nem a lap.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
zsombor222
üzenetére
Nincs kizárva

-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
nem pörög fel?! akkor...próbáld meg másik molex-el..(másik tápcsatit rádugni!) ha azzal sem...és akárhogy mozgatva sem pörög fel..akkor másik vinyóval próbáld meg, ha van...mert akkor erős vinyó gyanús!

-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
kikapcs, vinyó rádug(táp és adatkábel is!) most 15percre elkell ugranom... vinyó dug...ha rendszer feláll akkor letöltesz egy prime95öt vagy egy orthos-t ezek valamelyikét futtatod...ha hibát dob akkor szar vmi...ha nem akkor másik ram be...ugyan így futtat...ha azzal is ok akkor vga be...3dmark 06 futtat...a minden stimm akkor a biosod volt szarul beállítva. 15p kb és vagyok.
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
ugye ez integrált vga-s lap...nah most jelenleg vga nélkül próbálkozol?! illetve 1x512mb rammal probálj meg indulni... vinyó lehúz. ha semmi sem müxik...akkor vedd ki a házból a lapodat..és egy szivacsra rakd rá...úgy tápot neki stb...és ismét csak a lap+cpu+1db ram párossal indítsd el. mert lehet, hogy alaplap-ház zárlatod van.
lesz egy nagyon alapvető kérdésem...a 12v rá van dugva a lapra?! a proci alatt találod 4pin-es táp csati...
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
F2 v DEL
-
ruppotlan
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
és nem lehet belépni a biosba?
-
ruppotlan
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
ja de valamit kiír azért nem? És az lesz amit először mondtam
press del to enter setup... (vagy néha F1) memória freki beállít. Vagy nem 
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
mindent húzz le, csak a lap+proci+ramok+vga legyen bent...így sem megy tovább?!
(#10969) ruppotlan : ha mem freki lett volna, akkor a bios resetnél defaultra állított frekkel elindult volna...

zsombor222: biosba be lép már?
-
vendettta
tag
válasz
Ákos1111
üzenetére
biost állítsd 1333mhz-re a mem frekvenciát.. illetve tölts le [memtest-et]! a mem. voltage-t tedd 1.5v-ra.
lapod milyen?! tudja a 8giga feletti memót kezelni?!
-
Calibra72
aktív tag
válasz
zsombor222
üzenetére
VGA ki.
-
Ákos1111
tag
Sziasztok!
Memóriabővítés után ezt a hibaüzenetet kapom:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Locale ID: 1038Additional information about the problem:
BCCode: 50
BCP1: FFFFF88026BCD3F8
BCP2: 0000000000000001
BCP3: FFFFF88003B26C29
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\121811-13712-01.dmp
C:\Users\Ákos\AppData\Local\Temp\WER-19827-0.sysdata.xmlRead our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txtMit lehet ezzel kezdeni?
csak játék közben akad ki
Légyszi segítsetek!!!
köszi
Üdv Ákos -
Calibra72
aktív tag
válasz
zsombor222
üzenetére
Ahogyan az előttem szólók is írták,tápcsati a gépből kihúz,elem kivesz,1-2 perc múlva visszateheted,majd indítás.
Ha nem megy,akkor VGA ki,PCI vga be.
Ha 400-as ramjaid vannak,próbáld meg 333-ra visszavenni a frekit.
Üdv! -
ruppotlan
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
1.9 -es bekezdés. Szerintem ez lesz a gondod, de ha nem is csak beállítás akkor is memória gyanús
-
vendettta
tag
válasz
zsombor222
üzenetére
cmos jumper-t átdugod a másikra(3pin van...kettőre van dugva alapból, átdugod a másikra..), ha nem resetelődik akkor elem ki..ha akkor sem akkor ram kint és úgy be kapcs...
-
zsombor222
csendes tag
válasz
zsombor222
üzenetére
most próbáltam ki másik táppal azzal is ugyanezt csinálja

-
ruppotlan
tag
Én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani, de hátha pont ez segít. Ha az alaplapot reseteled és elindul a gép, és a köv elindulásra csinálja megint ezt, akkor a memória frekijét manuálisan be kell állítani a biosban.
-
zsombor222
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régebbi konfigom:
Alaplap: Asus P4GE-MX
Processzor: Intel Celenor D325. 2.53Ghz
Videókártya: AtiRadeon 9550 256MB
HDD: Samsung 160GB, Segate 80GB
Táp: Codegen 400W
Ram: 2x512DDR1
A probléma az hogy bekapcsoló gomb megnyomása után felpörögnek a ventik és nem indul el akárhogy nyomom a gombot nem indul el. Már kiszedtem minden alkatrészt és vissza raktam megmozgattam kábeleket, kiszedtem videókártyát úgy se indult.
Mi lehet baj? Van valami praktika amit még csinálhatok?
Vagy szerviz? 
-
Calibra72
aktív tag
válasz
ruppotlan
üzenetére
Szia!
A régi tápot ne dobd el,valószínűleg csak egy kondi vagy ntc durrant el.Ha nem tudod megjavítani,vidd olyan szakemberhez aki otthon van az smps tápokban, majd az megreparálja.
Nem árt beszerezni egy ilyen védő áramkört.
Ez figyeli a 12és az 5 voltos ágat.ha megfut a táp,rövidre zárja magát,és inkább a tápot nyírja ki a gép többi eleme helyett.
Üdv! -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
ruppotlan
üzenetére
Nézd, szerintem nyugodj bele, hogy a táp tönkrement (ugye mint írtad elpukkant) és azért nem indult a géped normálisan. Szerintem az volt az előjele, hogy nem volt kép a monitorodon és utána a táp meg is adta magát. Most már így utólag felesleges rágódnod rajta, veszel egy másikat, összerakod és kész.
-
ruppotlan
tag
Na de alvó módban volt a gép amikor nem használtam. Akkor is terheli a tápot? Azt hittem az olyan mintha ki lenne kapcsolva. Meg azért nem 24/7 volt az, csak mondjuk hetente egyszer nem alvóba raktam hanem kikapcsoltam. Szerintem ez normál felhasználás.. Nem szerverként ment, csak nem szerettem várni a windows bootra.
-
Spet
addikt
válasz
ruppotlan
üzenetére
Ha már pukkan a táp akkor annak vége. Részben a te hibát is lehetett azonban, mivel nem sok táp szeret menni 24/7 vagy a közeli időintervallumot (kivéve a szerver tápok). Hogy milyet vegyél azt kérdezd meg inkább ITT kérdezd meg.
Szerk,: hát nem sok mindent láttam úgy működni, hogy rossza táp ellátása. Lehet hogy a táp már nem tudta kiszolgálnia vidkaridat azért nem volt se kép se hang.
-
ruppotlan
tag
válasz
CoolMan
üzenetére
A pukkanásig én ennek nem láttam semmi jelét és akkor már szerencsére semmi nem volt rajta csak az alaplap.
Nekem továbbra is az az érzésem, hogy nem emiatt nem indult a gép, csak éppen ez is tönkrement közben. Vagy az jellemző, hogy rossz táp miatt se kép se hang de amúgy ventillátorok mennek, ledek égnek?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
ruppotlan
üzenetére
Szia!
Ami elromolhat az el is romlik sajnos. Ez nem a te hibád. Mindenképpen kell másik táp, hogy megnézd nem ment-e tönkre más alkatrész is. Amúgy ha szerencséd van akkor csak a táp ment tönkre és mást nem vitt magával. Azért nézd át az alaplapot, HDD, VGA-t, hogy nincsen-e rajta égési sérülés valahol. -
ruppotlan
tag
Sziasztok!
Általában elég ritkán kapcsolom ki a gépet, de tegnap este elkövettem ezt a hibát... Ma indítom és csak a ventillátorok pörögnek fel, egyébként se kép se hang. 1-2 dolgot még gyorsan kipróbáltam, 0 eredmény, aztán lehúztam a tápról mindent, reseteltem az alaplapot és úgy indítottam el. Na ekkor a nem éppen olcsó Zalman táp elpukkant és szikrázott. Azt hiszem a biztosítékot is leverte. Az az alkatrész volt az utolsó amire gondoltam volna, és még mindig hitetlenkedem. Szerintetek az volt a rossz? Nem az én hibám volt ugye? Ha berakok egy másik tápot nem fog az is tönkremenni?
-
Calibra72
aktív tag
Szia!
Bár SSD-ben nem vagyok túlzottan otthon,én a helyedben ezt csinálnám:
Húzd le a többi vinyót az alaplapról.Win 98 boot cd-vel elindítod a gépet,utána beírod: fdisk/mbr C: ,itt persze az SSD éppen aktuális betűjelét kell megadnod.
Ez helyre teszi az mbr-t /master boot record/ ha az ájult el.
De nem árt ha ránézel valamilyen progival az SSD beállításaira,én a Partition Magic-et szoktam használni.
Üdv! -
Calibra72
aktív tag
válasz
atollox
üzenetére
Szia!
Első kören le kellene húzni mindent a tápról,csak az alaplap maradjon rajta aztán próba.
Ha ekkor is produkálja a hibát,akkor pakolj ki mindent az alaplapból,csak a vga maradjon,és 1db memóriamodul,aztán próba.
ha még mindig nem akar indulni,akkor egy másik vga-t kellene megpróbálni, esetleg egy sima pci-os vga-t .
Ha még most sem jó ,akkor másik táppal is próbálkozhatsz.
Amikor már normálisan indul a gép,egyenként pakold vissza az alkatrészeket,majd próba.
Így ki tudod szűrni melyik alkatrész az ami gyagyál.
Egy bios reset sem árt,majd újból beállítani mindent,persze teszt alatt ne legyen tuningolva a proci,vga stb!
Előfordulhat hogy csak egy molex tápcsati kontakt hibás, főleg ha van a gépben molex elosztó.Ezek általában igen gyenge minőségűek.
Üdv! -
Ybron
senior tag
Hello, olyan problemam kennel hogy men akar ssd_rol bootolni a gep. Azon van az oprendszer,de nem érzékeli annak. Telepitovel is indítottam ott primarykent jelzi system helyett. Régebben volt telepítve a gépben lévő hddre oprendszer s mikor indítottam a gépet ből lehetőségem kiválasztani hogy ssdrol vagy hddrol bottoljon. Viszont akkor is primarykent tüntette fel ssdt s nem system ként. Most hogy formaztam hddt már ssdrol sem bootolja a rendszert. Van valami megoldás erre? Biosban próbáltam hogy IDE módban bootolni mert volt mikor úgy futott a gep,de schulek módban lett felrakva talán ssdre az op rendszer. Lehet hogy ez teljesen lényegtelen,de inkább leírom. Próbáltam ma több felé bootolasi lehetőséget is biosban,de mindig az a kinja hogy nem tud mirol bootolni.
-
atollox
csendes tag
Adott a következő gépezet:
MSI alaplap (MS 7091 Ver.2)
PIV 3.4GHZ S775
320 gb Seagate SATA hdd
Sony dvd-rw ide
Radeon x1600pro 256mb pci-e
2x512MB ddr2 667 kingston + 2x512MB ddr2 667 hynix
350W FSP tápJelenség: a gép főkapcsoló-gombját benyomva a gép ventilátorai felpörögnek, de a képernyő fekete marad és semmi nem történik. 2/3/x.. (változó) próbálkozás után a gép normális módon bekapcsol, s utána hiba nélkül üzemel. A hdd jó és a memtest (igaz windows alól) sem jelzett hibát.
Vajon mi lehet a problémás alkatrész?

-
Spet
addikt
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Értem, akkor ezen elcsúsztam az olvasás felett. Bár mivel a kártyával technikai probléma nincs, így nem valószínű, hogy cserélni fogják, de 1 próbát megér. Maximum még ennyit tehetsz hogy szerzel műanyag(!) alátétetek, hogy meg tudd emelni a lapot a házban a rögzítési pontoknál így hátha becsusszan a vidkari is a helyére rendesen.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Szia!
Ha nem megy be az alaplapba rendesen a kártya,akkor előfordulhat hogy nem indul el vele a gép.
Nálad mechanikus problémának kell lennie. -
törölt tag
válasz
bradam
üzenetére
Nem tudom. Ne kapcsold ki pár évig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megtehetnél még olyat, hogy alálicitálsz a gyári értékeknek a memóriánál. Vedd visszább a sebességet egy lépcsővel.
gyurielf2: A honlapján nem írnak a hibakód jelentéséről?
kokeny92: Cserélgesd ki a memóriát, VGA-t. Húzz le az alaplapról minden meghajtót. Ha több memória van, akkor egyesével próbáld őket ki mindegyik foglalatban. Csinálj BIOS retest is, ha még nem volt (elem ki+ tápkábel kihúzva fél percre legalább). -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
sesztakbence
üzenetére
Szívesen! Azért gondoltam szoftveres problémára mert mind írtad hardveresen már ellenőrizted a gépet. Meg elég érdekes, hogy csak a tálca fagy ki, ebből kiindulva lehet valami szoftveres gond de el tudom képzelni, hogy valami driver vagy szoftver ütközik...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
sesztakbence
üzenetére
Én valami vírus/féregre gondolnék. Szerintem futtass egy víruskergetőt. Meg ezzel is nézd meg.
-
sesztakbence
tag
Üdv!
Adott egy régi irodai pc, adatok a következőek:
-Lite On NR146 alaplap
-Celeron D 330
-512 MB DDR
-Integrált Intel VGAA probléma következő: kb. óránként lefagy, de nem teljesen, hanem a tálca, és nem lehet vele mit kezdeni. Futtattam rajta prime95-öt, hdd sentinelt, memtest86-ot egyik sem talált hibát. Egyik kolléga itt chipset melegedést mondott, azt tegnap próbáltam ki, ráirányítottam egy ventilátort a hűtőbordára, de ugyanaz a helyzet. Tápegységet is cseréltem, de az sem oldotta meg a problémát. Egyetlen furcsaságot találtam most Everestben, -5V-nál -1.23at mér csak, mondjuk a többinél is elég nagy a szórás. Nem hiszem hogy ez a probléma, mert cseretáppal is előjött a lefagyás. Szerintetek mi lehet a baj?
-
kokeny92
tag
Sziasztok. Mi a baja a gépemnek, ha annyit csinál, hogy bekapcsolom felpörögnek a ventilátorok, de se kép se hang. És sem a power led nem világit se a másik. Nem is sípol a gép egyáltalán semmit. A tápnak nincs baja mert azt kitudtam próbálni másnál.
Mivel érdemes próbálkozni? (ez egy ismerősöm gépe, csak mivel nem tud min írni mert ahogy írtam nem indul, így én kérdezem meg neki.) Esetleg ha még valami infó ami segíthet és tudtok olyan kérdést válaszolok. -
Spet
addikt
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Akkor úgy néz ki, hogy a te 6970-esed elszállt.
-
gyurielf2
csendes tag
Sziasztok!! Nos újra probléma jött elő :S
Alaplapom AsRock x58 Extreme, és mikor indítanám cask folyamatosan világít a hdd led de semmi és alul a debugnál ezt írja
(75 ös kód)Initialize Int-13 and prepare for IPL detection
Nem tudok rájönni mi lehet a baj... 1 hónapos a hdd-m.
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
na ma beleprobáltam haveromnál egy giga 6970-et pöcre indult, átraktuk az ő gépébe az én 6970-emet nem indul

-
dfdfdf
őstag
válasz
Remington
üzenetére
hali ismerős probléma nem egyszer találkoztam ilyennek legtöbbször az alaplap volt a ludas egy volt hogy a táp nyekkent meg. Púpos kondi, sárga trutyi esetleg van 1 2 kondit tetején az alaplapon? Szerintem alaplap lesz de azért tisztogasd végig a memória slotokat a vga slotot a tápot is takarítsd ki ha nem garis és akkor nézd meg a kondikat is benne hogy van e púpos.
-
Remington
őstag
Sziasztok
Következő a problémám:
Sokszor bekapcsolásnál nem ad képet a monitor. a ventik felpörögnek, látszólag megy a gép, de kép nincs. Csak a sokadik bekapcsolásra tér magához, onnantól viszont semmi baja, nem fagy, nem megy el a kép. A tuning ilyenkor visszaáll alapra. Másik videokártyával is csinálta így azt kizárnám. Hidegindításnál csinálja főként de előfordult h újraindításnál is.
A tippem alaplap vagy táp, kérdés h melyik...A konfig:
Giga 965p-DS3
E6300
2x2gb Kingmax 800 MHz
HD4890
Enermax Liberty 400w
Kingston 96GB SSD + Samu T166 500GB -
törölt tag
válasz
pityu212
üzenetére
Másik gép is ugyanígy kínlódik vele? Ha tudod, próbáld ki. Csinálhatsz egy BIOS reteszelést is.
Atika_No1: Itt talán hamarabb segítenek [link]
zone: Nekem elég régóta nem működik az USB-m, PCI-os kártyával helyettesítettem.
Intruder A 6: Ismét tedd bele a VGA-t a házon kívűl, ellenőrizd le, hogy működik-e. Ha megy, akkor nézd meg, hogy mennyire van a foglalatban. Aztán próbáld meg a VGA-val együtt betenni a házba a lapot, hátha nem mozdul ki. Ha nincs meg a távtartó a VGA foglalatnál, akkor elképzelhető, hogy inkább meghajlik a lap, de nem megy a helyére a kártya. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Nézd meg, hogy ahol felfekszik a lap, nem-e záródik rövidre valami. Az hogy miért nem megy be a vga kártya a helyére, azt te látod. Elvileg be kell mennie.
-
Intruder A 6
aktív tag
Na, az integrált vga-val megy ugyhogy nem megy be a vga a helyére rendesen, valami ötlet?
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok olyan gondom vagy hogy vettem új lapot procit meg ramot,
az a gond vele ha kint van az asztalon összeszerelve elindul de amint becsavarozom a házba nem kapcsol be a monitor.
Asrock Z 68 Extreme 3 gen3 lapról lenne szó.
már 3X megprobáltam de nem akar elindulni a házban sehogy sem, vga-ra gyanakszom hogy nem ül be rendesen a folglalatba de nem tünik rosszank mikor beteszem. -
zone
őstag
Ez volt a probléma. A gép megakad a bios töltés közben, ha rá van dugva egy pendrive vagy USB egér. Ami érdekes, hogy USB billentyűvel semmi baja.
Ha kikapcsolnám az usb legacy supportot, akkor lehet, hogy menne... viszont akkor mindig cmos resetelni kellene, ha be szeretnék lépni, mivel így nem működne a billentyűzet sem boot alatt. -
Atika_No1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy EVGA 680i SLI alaplapom amire igencsak ráférne egy bios frissítés!
Meg van az új bios file is, viszont awdflasht a gyártó lapján nem találltam ezért kukáztam eggyet egy Asus lemezről! kiírtam cdre mind a két fájlt! Restart és go be a biosba ott Load optimized defaultott beállítottam és restart! ALT+F2 keresi az awdflasht és nem talállja!
Egy kicsit már unom ebben kérem a segítségeteket! Nem csinálltam még soha ebben kezdő vagyok ha lehet akkor Linket és részletes leírást köszönöm!
Elöre is THX -
pityu212
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám hogy ha a winchester rá van dugva az alaplapra akkor az első képernyőn se lép tovább (ahol kilistázza milyen hardverek vannak benne.Ilyenkor se a biosba se a bootmenübe nem enged be.Egy másik hdd-vel szépen indul.Ami még nekem fura hogy ha betölt az xp és radugom a 'hibás' vinyót a win felismeri azt és a Sajátgépben mutatja is a partíciókat .Amit eddig róbáltam:formázás,cmos reset,partition magic nem kezeli a lemezt mert BAD-NEK írja és sárgával kiemeli.Valakinek van ötlete?
-
-
joc88
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi a választ annyi sikerült hogy bejött a képernyő de ezt írta ki "CMOS checksum error" és ezután pedig egy eltűnt minden egy piros csík és ez a felirat CMOS Settings error ezután megint se kép se hang ugyanaz a hiba üzenet fogad egy hosszú után gyorsan két rövid. Holnap kipróbálom másik VGA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fránya IDE kábel volt sz@r
Köszi a segítségeteket srácok!!!
Egy másik tápot beraktam abba gépbe ami nem indul. És itt se megy a vinyóó az alaplapon valami szar lehet az IDE-vel az hol lehet beállíani? jumper valamivel lehet baj?
press del to enter setup... (vagy néha F1) memória freki beállít. Vagy nem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)