Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Kellene egy kis segítség, kifogytam az ötletekből:
Adott a gépem (adatlap), és mellé egy 17-es Hanns-G illetve egy 40-es Samsung TV. A TV HDMI-vel, a monitor DVI-vel csatlakozik a gépre.
Tegnap rendezgettem a kábeleket, és kihúztam a TV-be menő HDMI kábelt, amíg elvezetem szépen, majd vissza, és este mikor bekapcsoltam a gépet se kép se hang, nem ismerte fel a gép. (semmi más nem változott, tényleg csak ki lett húzva egy kis időre
)
Ma szereztem egy DP HDMI átalakítót, így már felismeri a gép, be is tudok állítani mindent (típust kiírja, felbontás, stb...), de hiába nyomom át arra, hogy mondjuk kiterjesztés, semmi nem jelenik meg, TV azt írja nincs jel. (forrásként már felismeri)
Driver újratelepítés (DDU-val), win frissítés már megvolt, próbáltam Nvidia vezérlőpulton is beállítani, de nem akarja az igazságot. Lehet, hogy a kábel a hulla? (átalakítót működően kaptam meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)