- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
santa clause
aktív tag
Sziasztok. Akadt egy olyan gondom a géppel hogy a második meghajtóm ami hdd volt lecseréltem ssdre amin volt op rendszer, és a butus arról bootolt be amikor betettem. Na azóta arról bootol, hiába állítom át biosba hogy a C ről bootoljon, nem menti el ha kikapcsolom a gépet. Formáztam a D meghajtót, csináltam cmos resetet, átdugtam a kábeleket mégis arról indulna. Csinálhatott a c re valami bejegyzést vajon vagy mi a bánat lehet? Köszi szépen. Ja próbáltam másik meghajtóval azzal tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- GAMER PC : RYZEN 5 5600X /// 32 GB DDR4/// RX 6700 XT 12 GB /// 1TB NVME
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Asztali PC , i5 14400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TTB NVME
- 7 gen i5 ös Terra mini pc
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest