Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inci67
tag
mi lehet a baj, kicseréltem a procihűtőt, minden rendben ment, elindítottam a gépet. elindult fel állt a windows de semmi programot nem indított el. újraindítottam a kódot kéri beütöm nekiáll betölteni és ennyi, fekete képet ad gép. 2 szer meg néztem minden a helyén, minden jó. a proci hűtő új.
alaplapot nem szedtem ki, táp le volt áramtalanítva, a procihűttőt jó helyre dugtam be, minden csatlakozó hdd ez az a helyén, a vid karit ki vettem mert több úgy a helyem a proci hűtő felrakásánál. bios be jön mindent ír ram proci vidkari, akkor gondolom minden a helyén. gép indításkor a szokásos módon minden felpörög, hűtök. a kódot kéri, aztán tölt és mire be kéne jönnie a winek, fekete kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest