Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spici
tag
válasz drunkyboy #24278 üzenetére
Sziasztok!
Lecseréltem HD7770-es 1GB-os videókártyámat egy ASUS R7 260X 2GB OC version kártyára, de amióta ez a kártya van a gépben azóta sehogy sem tudok hangot kicsikarni a gépből pedig már minden létezőt kipróbáltam.
Letiltottam a hangdrivert ami a videókártyán van illetve olyan is volt hogy fel se telepítettem egy drivert sem és akkor sem, friss op. rendszert követően sem lett hang (Win7 64bit)
Az alap hangdriverrel sem jó és a gyári realtek sem ér semmit!
DVI illetve VGA kábellel is próbálkoztam és semmi, a videókártyát máshol teszteltem és semmi probléma vele és nem ütközik a hanggal azaz teljesen jó!BIOS-t frissítettem illetve reseteltem is.
A gép jelzi, hogy ad ki hangot (Zölden ugrál), de nem jó, átdugtam előlapiba is és semmi, átkötöttem hangfalra semmi, HD Audió helyett átraktam AC97-re és semmi.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest