Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Na próba szerencse alapon haver vett egy r8-ast :
megvette "pottom" 700.000$-ért a royal porpult és hát egy rakat szar :Kanyar:még a 2 fokos kanyart sem lehet vele bevenni.
Gyorsulása mint a tetű.
Végsebességa itt majd be haltam tudni illik nekem van egy Rx-8 asom és egy Mitsubishi evoX-em még hozzá a shater változattú. Haverom royal pés r8 asal jön én rx-8-al az eltérés 6,7 másodperc igen ennyi egy t1-es kocsi ellen jo mi?(ö maradt le)
Na később mikor a sokkot kihevertük ugyan ezt az evom-al is megtettük!
Na kapaszkógyatok meg az eltérés . majdnem 10 másod perc lett kerek 9 másod perc.(szintén ö maradt le)Na enyit az r8 asról.
Thunder ha ezzek után is meg akarod venni egy kalap al
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest