-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Kösz srácok ,mérgemben , felraktam a z4gt3 amra egy alap ventura rugot pro tuned gumát , velo pro tuned motor turbó, ursa váltó. az is elég ideges volt , de már amikor megkapta a rugót , teljesen lenyugodott, sőőt mostmár szinte lassan fordul de beton stabilan, végre jól megy 366. a nitrója semmire való ,de slingel megy nagyon.
Ugyhogy ha még egyszer lessz lehetőségem megapja a porsche is a cuccokat .
Nekem medion motorral orrnehéz lett a porsche ráadásul a hátulja meg mintha jégen ment fojton ,tegnap 3 motort próbáltam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest