- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Na, megjelent az új patch - mostantól már "Murcust" ( Lamborghini Murcialago LP640) is vásárolhatsz!
-
NFree
addikt
Ok megnézem köszönöm szépen, Hát ja azért lehettek volna kreativabbak a fejlesztők, mien fasza lenne egymás közt csereberélni az alkatrészeket - esetleg kocsikat is . pénzre egyébre .
Meg jó lenne , ha ugye azok a számocskák tényleg tudnának némi támpontott adni , (sebesség,gyorsulás,kormányzás) , s némileg ugymond tükröznék a valóságot , mert 12k basztam -el , ugye a számok miatt szar kocsira , s lenne egy bizonyos szórás , hogy nagyjából egyszintű autók versenyezzenek egymással, persze attól megmaradhat a lehetőség az összeviszaságra is. -
sunny84
senior tag
f@sza az rx7 ed
, mazda 3 kialakul 1x ,, egyébként a sok cucc és rep. vagy pénz ami a kártyákból jön azok mellett sok power upot kapok pl : ready ból kb 100 van sosem használom, one more lap -ból 90 körül .. jó lenne eladni őket de erre nincs lehetőség...
amúgy neked is ajánlom a Verona Tunnel ( sprint ) nevezetű futamot hoz szépen a konyhára
-
NFree
addikt
-
sunny84
senior tag
-
NFree
addikt
Sziasztok ,kérdésem az lenne , hogy tudom megszerezni az összes T1 extra cuccot a kis mazdámhoz , mentem eddig 300 versenyt de nagyon karcsú, s nem tudok lassan labdába rugni vele ?
-
sunny84
senior tag
válasz
Necroman_Mk2 #642 üzenetére
valami van benne amit írsz de ez a sprint ..elég jó ..nekem megéri ... amortizációról pedig annyit hogy még mikor 100-900 között van gyorsan megjavítom.. nem várom meg míg 2000 zsé fölé megy.. t2 es besorolású versenyek szarul fizetnek.. , t3 ok is jelennek meg már de azokra nincs verdám.. + zsaruzok, a kikötőben körözgetek magas körözési szinten ott könnye el lehet érni a 300 -400 ezres vérdíjat meg lényegesen egyszerűbb ott elbújni ilyen magas szinten ,+ stadionba lehet a végére beszaladni bár az szvsz veszélyes ha már bejönnek a másik felén..
-
Necroman_Mk2
őstag
Észrevételem szerint mindig az adott szinteden megjelenő új versenyek adják a legtöbb XP és zsét, aztán ahogy fejlődsz, úgy ezek egyre kevesebbet érnek. Főleg a gyors, 1-2 perc alatt lezavarható Sprintek népszerűek.
Emiatt érdemes rajtuk menni, nem beszélve az amortizációról, ami a szinted alatt 10-el megjelenő versenynél már nem kifizetődő. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #638 üzenetére
tehát most van 1 sprint verseny ami 1200-1800 szokott adni az első helyekért rep.. az kb 800- 1200 között van.. a térkép bal oldalén van neve Verona Tunnel ( sprint )... nem besorolt verseny bármi mehet rajta t2 szvsz jól profitál...
-
sunny84
senior tag
engem az szed szét már teljesen hogy lóvé annyi mit állat + teli vagyok t-1 , t-2 bolti és tuned alkatrésszel .de a skyline hoz 27es szint kell én meg 24 re lépek nem sokára.. de lassan halad sajna ... nem kell más autó ..bár a supra bejön de lebeszéltek róla , így r34 gtr marad lambo szintű verda állítólag
, várok.. hackelni nem akarom.soha mert megöli a játékélményt..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SylarHUN #633 üzenetére
cart alatt sz@rt értettem, de igy is jó!
...
én egyelőre nagyon nem tudom milegyen. meghekkeljem, vagy sem. zavaró, hogy ha elsőként érek célba kapok 650 dolcsit, 3-4. helyért minimum 1200-at..:S...
ráadásul 14-15. szinttől jódarabig nincs semmi érdekes Tier 3-as verda...persze, pénz sem, de az más kérdés. ott még nem tartunk -
SylarHUN
senior tag
Elfoglak szomorítani de 8000 boostot pillanatok alatt ellehet verni, nem hogy 2 hét, de 10 perc sem kell hozzá.
De ha arra gondoltál, hogy a 31-es szintet 2hét alatt értem el, akkor tévedsz mert volt az 3-4hónap, ha nem több.Amúgy meg van családom, 2 lányom, feleségem és még munkám is.
- = Zk = -
Ott a pont. Valóban kibéreltem egy pár verdát, sajnos akkor még csak bérelni lehetett. Jó lett volna ha örökre megvehettem volna valamelyiket. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #629 üzenetére
sajnos minden sarkon ilyen verda áll...
SylarHUN : úgy elég 2 hét ha éjjel nappal nyomatod és nincs családod + munkát .. legalább is én így gondolom
-
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #627 üzenetére
2hét sem kellett hozzá.
-
sunny84
senior tag
van 1 srác szinte vele együtt kezdtem.. a nfsw-t, a verdája most 1 z4+ valahogy lett 1 lambo +1 agyon tunigolt skyline ültetve , brutális felni.. neon stb extra mindegyiken rajta .. kérdezem tőle hogy lett ez mind talán hack. , azt mondja áá , sokat versenyzett és jutalomba kapta a cuccokat , hát nem is tudom
-
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #625 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SylarHUN #624 üzenetére
a dollár és xp növelőket merre találom, megtudnád mutatni?
....
szép eredmény. én is a starter pack idején jelentkeztem, csak vártam. és voilá, eltörölték. végleg ingyenes lett
de ez a mindent boostra venni nagyon bosszantó. sok a hiba a játékban. nem hiszem, hogy nem veszik észre a játékosok. vagy ennyire sok boosthack-ker van.. -
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #623 üzenetére
Háát kérlek, amikor indult ez a játék voltam olyan marha hogy 20euróért megvettem a starter packot, ami a későbbiekben nem ért semmit. A csomag mellé járt 8000 boost, én akkor vettem dollár és xp növelőket. Meg aztán a kezdetekben sokkal jobban fizetett ez a gamma. Főleg a pursuit mód volt nagyon jövedelmező.
Farmoltam is ott rendesen. -
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #620 üzenetére
Ha tudnád mennyi autót eladtam már.
WRX (kuka)
350z (kuka)
R8 (kuka)
240sx (kuka)
speed3 (kuka) -
RootRulez
félisten
Na, még oszt feléledt a topik.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #618 üzenetére
Köszi.
31-es szinten vagyok.
-
- = Zk = -
félisten
-
SylarHUN
senior tag
válasz
remington2 #616 üzenetére
A rendőrös még annál is durvább lett!
Már 1-es szinten is jön az összes féle fajta zsernyák. -
remington2
senior tag
A rendőrökkel mi a helyzet? Még mindig teljesen lehetetlen egy-két percnél tovább nyomni magas körözésnél? Egy régebbi patchnél szigorítottak rajta úgy, hogy ez a része szinte játszhatatlan lett (5 rendőr kordon egymás után, minden irányból mennykőcsapásként zuhanó suv-hordák, ha túléled, még egyszer, meg még egyszer).
Jó kis játék, én az ingyenes részével toltam, ott is a rendőrösdit imádtam, ami már a most wantedben is bejött. Mellé néha egy-egye multi futam, bár ami ott ment, az gyorsan elvette a kedvét az embernek . . .
-
SylarHUN
senior tag
Csak azt nem értem, hogy mindenki dollár papa? Mert nem igazán látok olyan autót amelyiken ne lenne rajta valamelyik méregdrága felni.
-
- = Zk = -
félisten
már mükszik
a lényeg. sajnos sztem nem durrant akkorát, mint vártam/hittem
kissé átszabták a safehouse-t. annyiban, hogy a kocsi külsö alakitását kissé átláthatóbbá tették. viszont! és itt a b+...
- vannak felnik. bizonyos tipusokat Boost pontért vehetsz, de van pár, amit zseton ért
- a neon, üvegfestés, ültetés csakis boost pontra.
- vehetsz rendszámot. országra szólót boost pontér. van két külb, az zsetonért (Hungary-t nem találtam)
ha olyan személyreszabhatósága lenne, mint pl a MW vagy Carbonban, asszem éjjel nappal a játék előtt ülnék..Carbon (volt) a kedvencem.erősen csalódtam
komolyan, rámeröltetik, hogy használjam a boosthekket... nem hiszem el.(nem használom/tam, csak kibuktam)
remélem, hamarosan a többit is megvehetjük. ha már a futamokért kapott REP + Money viccesen van kitalálva. néha az 5. helyért kapok ~1,5k-t, az első helyért max 1k-t
tier 2-es autót hajtok, de még javába a Tier 1-es cuccokat adja be nyereménykártyákban.... nem semmi....
nagyon remélem, felszólalnak páran. bár, akik boost hekkelnek, azoknak tök mind1. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #607 üzenetére
még mindig áll ,, akkor én mentem bf2 online-ozni
-
- = Zk = -
félisten
jah, most alakitják át. lesznek custom parts-ok a kocsihoz
Start Customizing in Need For Speed World
majd kialakul mi lesz, lehet lvl 30-40(?)ig mazdázom... ugyanis akkor oldódik fel csak a GTR
jah, és még a Quake Live is áll. faxa
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #605 üzenetére
alkatrész is van sok hozzá t2 bolti + tuned csak a verda kéne , más meg nem kell majd csak idővel tier3as lambo ,,,,,,, majd meglátod
hogy mi válik be , de hát a bmw 1,2 misi ( van pénz
) ,,.......viszont a szerveren karbantartás van most és pihen
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #603 üzenetére
én most már 23 as szinten vagyok és 3 slotom van , ... harmadikba készül a skyline..
lóvé megvan csak az még az akadály hogy 27es szinten tudom feloldani és megvenni -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #601 üzenetére
már az elején lehet 3 napra bérelni caymant ingyen... én is azt tettem , nézz utána..
-
- = Zk = -
félisten
most jó lett
lvl 13 megvan. kéne még 1, oszt max tuningos az RX7meg vmi külső is kéne, mert ez az alap... kissé demotiváló
az EA remélem azért közbelép, ezek ellen a boost és egyéb hekkerek ellen
lvl 2 csókának Porsche Caymanje vanigaz, messze még, hogy tuningolja, de akkor is. vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest