Hirdetés
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Elfoglak szomorítani de 8000 boostot pillanatok alatt ellehet verni, nem hogy 2 hét, de 10 perc sem kell hozzá.
De ha arra gondoltál, hogy a 31-es szintet 2hét alatt értem el, akkor tévedsz mert volt az 3-4hónap, ha nem több.Amúgy meg van családom, 2 lányom, feleségem és még munkám is.
- = Zk = -
Ott a pont. Valóban kibéreltem egy pár verdát, sajnos akkor még csak bérelni lehetett. Jó lett volna ha örökre megvehettem volna valamelyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Hálózatokról alaposan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest