Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Azt mondod, rágódsz rajta, pedig nem is. Tudatalatt már meg is vetted, amelyiket akarod, csak elhiteted magaddal, hogy gondolkodsz rajta. Jujjjjj, de sok autót vettem meg így... aztán igazoltam magamnak, hogy de jó húzás volt, igen. A mercedes előtt megvettem ugyebár az audi r8-at, aztán nissan GT-r, dodge vipera, porsche 959. Mindig mondtam, hogy végre , egy jó vétel

Csak az R8 maradt meg, a porsche kifejezetten szar vétel volt, sose szerettem a porschékat. A dodge vipert is csak nagy spoilerrel szeretném, de az boostos volt, így el kellett adni. A mercedesre viszont Megvenném a fasza külsőt (kb ilyen GT-s külső), ha tele lennék lóvéval
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő