Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelep
senior tag
válasz
csiliboy
üzenetére
Nagyon vicces vagy.

Ja meguntam a sok csalót és kipróbáltam mit lehet abban élvezni, hogy 700-900km/h-val beszáguldok a célba. Mondhatom nagyon nagy élmény...
Az, hogy vki ezt megörökítette, hát ez van, ez a játék, mióta játszok messze nem a fair play-ről szól. El tudom képzelni, hogy az EA emberei megnézik a sok csalóról készült képet és lefordulnak a székről a röhögéstől, hogy vannak akik képesek ezzel foglalkozni.
Az EA meg magasról tesz a csalókra, ezt nyugodtan elhiheted. Több, mint egy hónapos az a trainer amit összekapartam. Azóta meg kijött pár patch amiben simán kiiktathatták volna ezt, ha csak ideiglenesen is, mert mindig csinálnak újat. Az meg külön vicces, hogy egy egyszerű trainer elég ahhoz, hogy csalni lehessen egy MMO-ban.De minek is magyarázok neked bármit, Mr. Becsület?

Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kompakt vízhűtés
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Horgász topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az, hogy vki ezt megörökítette, hát ez van, ez a játék, mióta játszok messze nem a fair play-ről szól. El tudom képzelni, hogy az EA emberei megnézik a sok csalóról készült képet és lefordulnak a székről a röhögéstől, hogy vannak akik képesek ezzel foglalkozni.