-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #3450 üzenetére
hát.. elég csúnya... a perfect startja majdnem megüti a pro tuningolt BMW M3-asomat. Amely ugyaebár le is tud fulladni, az audi meg nem, húz a perfect startom 220-30-ig is. A nitró menet közben is tényleg brutális. A kanyarodása nem rossz, csak nekem furcsa. várom a tapadást, és nem jön, még keresem a határait, de ez új autónál OK is. Párszor nagy sebességnél rideg lett, nem fordult el igazán, amit a fehér cuccok számlájára írok én magam a semmi kis tudásommal. Az 100%, hogy a kék felfüggesztést és kereket próbálom bele először, ha nyerek. Piros felfügg és fehér kerék meg megy az S5-be. Vagy a piros kerék akár a TT-be is. A motortuningot még ízlelgetem, nem tudom, hogy magamban higgyek-e vagy amit olvasok. A skyline-okat szerintem leüti. Azért ez mégiscsak ízig-vérig boostos kocsi. Volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest