Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Az a legjobb, amikor megyek az egyenesben előttem pedig az egyik elvtárs száguld. Én szépen elkezdek lassítani mert a kanyar már majdnem előttem, ő bekapcsolja a juggernautot, neki is száll a falnak, de a juggernaut miatt a sebességvesztése elhanyagolható, gyakorlatilag majdnem jobban gyorsított ki mint én, aki normálisan gázelvétel és apró fékezés kombinációjával vettem be a kanyart.
Az ütközésen sokszor veszít az ember, bár volt már olyan, hogy valaki oldalról szállt neki szándékosan az R35 specV autómnak, de ő maradt alul.(#11844) V.Dave: Örülök, hogy tetszett, a bucskázott szót nem tudtam kihagyni, egyszerűen nem volt jobb fogalom a repertoáromban arra a mozgáskombinációra, amit szegény LP 670-em volt kénytelen elszenvedni az incidens során.

Még ehhez kapcsolódva, a nagy ütközések, borulások stb. esetén elég zavaró (még mindig) belátni az autó üres, fekete belsejébe, ezt a bugot lassan orvosolhatnák már tényleg. Viszont pozitív változásként értékelem, hogy nagyban nőtt nálam az utóbbi időben a játék stabilitása, alig van fagyás.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kuponkunyeráló
- Steam Deck
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő