Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet #10095 üzenetére
Na azért az sem mind1 hogy milyen pályán megyünk privátokat. Mert az első pályán amit lvl 3an kap az ember azért ott nem ad T3-as cuccokat. Ahogy láttam a High Stakesen T1-2-3 Pro-Ultra cuccokat is dobhat, de inkább Driver Eagle nevezetű pályán lehet nyerni ténylegesen T3-as cuccokat. De mivel én csak lvl 38 vagyok így hagyatkoznom kell a HS-re, illetve a napi gyémánt cuccokra... Esetleg T3 Platinum kártya... De most nem tudom ha esetleg veszek is belőle 4 db T3 Platinum Packot abból esne annyi alkatrész hogy a Porsche GT3 RS kocsimat feltuningoljam jobban? Vagy nem érdemes költeni rá annyit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- War Thunder - MMO Combat Game
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest