Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
üdv!
Én mindig akkor cseréltem amikor láttam hogy kevés már(és persze pénzem is volt rá),
amig ha nehezen is de még nyertem vele addig maradt!
én mindig megcsinálom az összes versenyt,még ha már lenyomtam is,és ha kell egy kis plusszlové akkor vissza egy régi versenyre,és újra lenyomom.
gyorsulásra a cobaltot elég hamar lecseréltem egy imprezára,ami rossz döntés volt,mert nem sokáig volt jobb,most a reactor-os részen vagyok,és még az elején cseréltem egy mustang 500GT-re,ami bírja.igaz költöttem rá rendesen!
Érdemes gyakorolni,hogy jól időzítsd a startot,mert ott lehet bukni sulyos tízedeket,másodperceket is akár.a zöld sávban való váltás,és a kettes fokozatban elnyomott nitro már nem nagy kaland! de az elindulást,pláne ha kocsit váltasz érdemes gyakorolni párszor! -
Makaveli
senior tag
Hát én legeslegelőször már Charger-em volt Hajszára is. Utána azt eladtam és vettem a Micut asszem. Alap izomok nem fogják legyorsulni a tuningolt S3-at
. Én úgy vettem meg az első izomautót. Hogy nem volt elég pénzem, de már kiírta, hogy a verseny kétkerekezést tartalmaz és csak egy Impreza-m volt. De sikerült lenyomnom a versenynapot úgy, hogy nem kellett kétkerekeznem. És amikor meg bírtam venni a Charger-t Volt 120 ezerem. Megvettem (asszem 30k) és föltuningoltam, amennyire bírtam. Így jó volt!2. kérdés: Ha eladnád az Impreza-t mennyit kapnál érte? Nézd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Steam topic
- Vicces animált gifek
- World of Warships
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Call of Duty: Black Ops 7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én úgy vettem meg az első izomautót. Hogy nem volt elég pénzem, de már kiírta, hogy a verseny kétkerekezést tartalmaz és csak egy Impreza-m volt. De sikerült lenyomnom a versenynapot úgy, hogy nem kellett kétkerekeznem. És amikor meg bírtam venni a Charger-t Volt 120 ezerem. Megvettem (asszem 30k) és föltuningoltam, amennyire bírtam. Így jó volt!