- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
Olyan kérdésem lenne h a lenti konfiggal tolom(XP alatt), grafbeállításnál minden max, átlag 60FPS-el megy 40-45 a minFPS de mégis olyan mint ha szaggatna.
Ez mitől lehet? -
Eszeanna
csendes tag
Hali!
Én nemrég tettem fel a ProStreet et a gépre szóval még nagyon tudom ezt az egészet.
Ebben van olyan h szabadjáték?
Szóval olyan hogy a városban mehesz?
Mert én nem találtam ebben...bezzeg a többi részben egyszerűbb volt minden(nekem) :S -
Dany007
veterán
Hellosztok!
Segítség kéne...
Valaki aki pro streetezik, és van hozzá jó gépe... Szükségem lenne 1-2 frankón tuningolt autóra. Abból is csak screenshot kéne. Viszont a lehető legnagyobb felbontásban max minőségen AA-val. Csak screenshot kéne, így nem gond ha esetleg akad.
Remélem lesz valaki aki csinálna nekem tuti képeketAz a gond, hogy nekem nincs meg a géjm... Gondoltam rá, hogy megveszem, viszont ahhoz, hogy valami tuti verdát dobjak össze jáccanom is kéne vele... Gondolom nem is keveset. Arra meg nincs időm... Pár napon belül kellenének a képek...
Előre is köszi -
looser
addikt
Halihó!
Tudtok olyan oldalt, ami azzal foglalkozik, hogy mit érdemes állítgatni az autókon a különféle versenytipusokhoz? Magam csak pár napja kezdtem az ismerkedést ezzel a programmal, s nagyon tetszik eddig, de ilyen részletes beállításokat még nem próbáltam, ezért lenne szükségem rá. Olyan oldalt már találtam, ahol pénzért megrendelhető könyvet adnak a PS beállításairól, de ezt kicsit túlzásnak tartom
A legjobbakat!
-
N4r4ncs
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy érte- valaki a motor piszkálásához a garázsban?
Ha igen elmondaná mire jók és mit lehet vele elérni a finombeállításokkal a motorban?
ezekre gondolok hogy nyitás,nyomás szabályozása stb.. -
Alg
veterán
Kérdés:
Öszehegesztették már végre a "fejlesztők" a kihagyott verdákat, vagy még mindig nem sikerült elkészülni a játékkal teljes egészében?
DBR9, Veyron, Lexus és társaik?
-
ádyz
addikt
válasz
horvathkrisz #8588 üzenetére
Peccsnélkül is szar?
-
ádyz
addikt
válasz
horvathkrisz #8586 üzenetére
Hogyérted, hogy nem tölti be?
-
ádyz
addikt
válasz
horvathkrisz #8584 üzenetére
Pontosan.
Inkább Underground2
-
AMD Power
titán
Jó ez a játék de meguntam.
-
Sten2.0
csendes tag
Vagy valaki...akárki tudna segíteni vmi 5let pls vki helpen nekem vmit pls pls pls
-
Sten2.0
csendes tag
csá! Csak azt szeretném kérdezni hogy tudnál-e segíteni a pro street telepítésében mert nekem nem non megy és gondoltam..
. hát hogy te talán tudod.A probléma az hogy nekem ezeket adja ki:rld-nfps 001 meg 003 004 005 006 meg 007
szóval az a kérdésem hogy ezzel mit csináljak?
És hogyan csináljam a telepítést? . Az e-mailem:sten2.0@freemail.hu pls segíts
ELŐRE IS KÖSZI!!!
-
Lirion
addikt
Tapasztalt már vki olyat, hogy a pro streetet nem lehet letörölni? Elindul az uninstall, de a gathering required information-nél megáll és semmit se csinál...
-
Patent
csendes tag
Hy all,
azt szeretném megtudni, h valakinek volt már az a game-val, hogy egyik - napról a másikra egyszercsak már nem tudom beindítani a játékot, mert az exe-t kattíntva olyan képet látok, mintha az xp-m akarna betölteni
Természetesen már többször leszedtem, vissza raktam a játékot, de mindig ugyan ez van..
Valami 5let?
nagyon király lenne, ha valaki tudná a valászt:
-
Huggyos
tag
Kerdes:
Hol tudom kikapcsolni, hogy ne valtogassa helyettem a sebesseg fokozatokat? King modba jatszom, szoval azt ne irjatok.
-
N4r4ncs
aktív tag
HI,
Ha King módra állítom a gémet nehezebb lesz vagy csak megszünnek a segítségek? -
Eddie141
senior tag
Megvan
Bocsi a zavarásért
Majd holnap rakok én is fel képeket -
Eddie141
senior tag
Lehet hogy már kérte valaki, de tudnátok segíteni? Lan szervert szeretnék indítani Pro Street-ben, de nem találom sehol a programot hozzá. Segítenétek pls?[ha már volt, akkor bocsi, de sürgős lenne...]
-
Vandit.
addikt
-
prüszü
csendes tag
két kerekezni hogyan kell?
-
Süni 1985 F
senior tag
kösz kösz
-
capafog23
őstag
válasz
Süni 1985 F #8562 üzenetére
Itt tuti találsz: [link]
-
jagada
addikt
válasz
Süni 1985 F #8562 üzenetére
itt is tanáltam valamit, próbáld meg ezt:
-
jagada
addikt
válasz
Süni 1985 F #8560 üzenetére
melyik verzió van feltelepítve 1.0 vagy 1.1?
-
jagada
addikt
válasz
Süni 1985 F #8558 üzenetére
ezt nézted már?
csít -
jagada
addikt
válasz
Süni 1985 F #8556 üzenetére
Van hozzá de akkor mi értelme a játéknak
-
Süni 1985 F
senior tag
Pénz cheat van hozzá?Fasz kivan mindig elfogy a pénzem...Szeretem fejenállva befejezni a versenyeket ezvan na
-
Skipp
senior tag
válasz
horvathkrisz #8552 üzenetére
Hát Rájen Kámbekkid Kúúúp előtt nem lehet csak úgy fékezgetni ám.
-
dui
aktív tag
Sztem ez az eddigi legrosszab része az nfs szériának
Valami értelmesebb versenykörnyezetet is kitalálhattak volna, hiányzik belőle az igazi nfs feeling, mikor az atom tuningos kocsival mész, és a rendőrök mögöttedmeg az éjszakai élet
na persze meg illegális verseny is hiányzik
-
Skipp
senior tag
Most, hogy így játszogatok vele, örülök, hogy a gép az évek során 1 dolgot nem felejtett el: 290-nél még mindig feltétlenül szükségét érzi előttem padlófékezni.
Nókoment.
-
N4r4ncs
aktív tag
Üdv,
A királyokat hogyan kell kihívni,vagy jönnek azok maguktól ha rekordot döntök? mert eddig majdnem minden pályán felállítom -
Zomb€€
őstag
válasz
horvathkrisz #8547 üzenetére
Vatta 1.3
-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Vki megtudná mondani hogy ha felrakom a játékhoz az 1.1es pöcst akkor miért száll el hibával mikor belépek? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Süni 1985 F #8544 üzenetére
esetleg egy pro streetet is vegyek neked?
-
Pukkancs
aktív tag
Üdv kéne egy magyarosítás, de a rapidshare-es letöltést nem értem, hogy hogyan kell, legutóbb nem én töltöttem le onnét (újraraktam a játékot és most nem magyar).
Előre is köszi. -
Skipp
senior tag
Újra elkezdtem, most talán tovább jutok, mint 20 verseny.
Rájenkúúpör ojje, kamon kúúúúp lédiz end dzentlemen!
-
jagada
addikt
nah 1087 lovas a paganyínim...........mégis egy rakat fos.
én nissan GT-R-el nyomom a sprintet, mán csak a sprint király van oszt kivégeztem a gamét -
JColee
őstag
ti kormánnyal toljátok v billel?
én billel próbáltam ki a gamet de a drift sztem elég nehéz vele -
Vandit.
addikt
válasz
horvathkrisz #8532 üzenetére
Nem.
Volt amelyik versenyt 40-szer végignyomtam legalább, hogy legyen pénzem. -
horvathkrisz
addikt
És nem volt unalmas vagy idegesítő?
-
Vandit.
addikt
válasz
horvathkrisz #8529 üzenetére
Én az összeset megcsináltam.
-
DeltaPower
addikt
válasz
horvathkrisz #8529 üzenetére
először igen, aztán elszállt a mentésem, másodjára már csak annyit, amennyi a továbbjutáshoz kell.
-
horvathkrisz
addikt
Ti hogy toltátok végig?
Minden "kis" versenyt megcsináltatok? -
JColee
őstag
válasz
horvathkrisz #8525 üzenetére
kösz majd kipróbálom
-
-
Pocak89
senior tag
válasz
Quiksilver #8523 üzenetére
Csá! A Dodge Charger-t vedd meg tuningold ki maxra. Ültesd le. És csak nyomd a gázt és váltogass.
Végig kétkerekezi a pályát.
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok! szeretném a segítségetek kérni! amikor meg jelent a játék még novemberben akkor mindjárt le is töltöttem meg mel is kezdtem de sajna egy jó ideig abba hagytam egyéb okok miatt most viszont folytatnám tovább csak hát jött egy olyan verseny amibe 2 kerekezni kell a járgányommal és nem tom h kell. pls help me!
-
jagada
addikt
Ez a pagani egy rakás fos, ráköltöttem egy zsák pézt és egyszerűen irányíthatatlan annyira túlkormányzott, pedig a beállításoknál mám mindent átállítottam, hogy ne legyen az.....
ti mit használtok sprintre? lambo-t??
én dodge viperrel nyomom. -
JColee
őstag
válasz
horvathkrisz #8520 üzenetére
én tudok pl ut 3
nekem meg a carbon gyorsabb...
Richter36: bocs de ez már kibukott belőlem -
horvathkrisz
addikt
"ahhoz képest h milyen a gépigénye nem vmi szép a game..."
nálam élsimítás nélkül (mert azt nem bírja a 86GT) 1440*900-ban minden maxon és röccenésmentesen fut.(peccs után persze)
A videokártyám jelenleg ér kemény 15000Ft-ot és gyönyörűen stabil 30FPS-sel viszi mindenhol.
A grafikája meg díjat nyert, valamelyik régebbi PCGuruban írták.
Szóval teljesen rendben van ez a játék.
Jól optimalizált, minimális konfigokon is nagyon szépen fut.
Én nem tudnék még egy ilyen szép és jól optimalizált játékot mondani.
Carbon ennél régebbi, ugyanekkora felbontásban pedig elég szépen megfekteti a gépemet. -
-
JColee
őstag
nekem nagyon nem jött be ez a pro street
vettem egy gt500at és hiába nyomtam perfect launchokat v miket már nem emlékszem az időm g*ci szar lett, de 100szor próbáltam végig perfect szarral de nem ment... pedig volt vagy 600paripa
sztem bűnronda ahogy a kocsik törnek, néhány játékmagazinban beharangozták h milyen fasza lesz mert le kell szakitani vmit ha már lifeg mert nagyobb lesz a légellenállása de ez nem lett nagyon igy...
ahhoz képest h milyen a gépigénye nem vmi szép a game... -
semetka
őstag
Aztmondjátok meg az mitől van hogy a need for speed pro street megy 90 fps-sel, de néha olyan mintha szaggatna, meg meg akad.
Kicsit idegíesítő.
Vmi 5let?? -
Pocak89
senior tag
válasz
DeltaPower #8509 üzenetére
Szégyen ahogy ezek a főellenfelek mennek. De szinte minden nfs részebn így van.
-
jagada
addikt
Nah ryo mehet haza busszal, rávertem 20 másodpercet
-
jagada
addikt
válasz
Pocak89 #8505 üzenetére
hát ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!
kiléptem a versenynapból, vettem egy rx7-est. ráköltöttem egy valag pézt mindenből 3-as szint csak spoilert nem vettem rá mer csak ne legyen tapadás hátul. beállítgatom ahogy érzem elindítom a versenynapot. kocsikiválasztásnál jövök rá hogy tök felesleges vót mer mán nyertem egy rx7-est a driftkirálytól na mind1.
első csúszás első kanyarnál már látom hogy jó lesz ez!
első csúszásra 5102 pont!!!
-
jagada
addikt
válasz
Pocak89 #8502 üzenetére
én suprával tolom egész játékba, 2 drift pálya van összesen ahol nem döntöttem meg a rekordot, ez az egyik... ha kilépek a versenynapból hogy vegyek egy rx7-est az előző versenynapot is újra kell nyomnom rio ellen vagy csak ezt? mer úgy emléxem hogy valami 3 sorozatba kell lenyomni ez meg most a 2.
milyen beállítást értessz azon, hogy hátsó gumi maxon? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged