Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Igen, de vigyázz a tuningolásnál. Én nekem mint mondtam egy Charger R/T-m van. Hat sebessége volt, mikor feltúrtam 2. szint fölé picivel és mikor 3. szint végénel vagyok már csak 5 sebesség van benne. De ha tuningolod a teljesítmény nem csak a végsebességre fog épülni, hanem akár a gyorsulásra is.
Jah és ha az optikai tuning megszállotja is vagy, akkor nem ajánlom, hogy kétkerekezésnél az izomautódra különösebb optikai tuning-ot rakj (főleg ne spoiler-t, az a nagy halál).Öööö nem értem. Driftelni könyebb hátsó kerekessel igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest