- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Akkor inkább PS PS=Prostreet?.. oké
Nem fogok összeveszni veletek ezen.Nem vagyunk egyformák, ugyebár.
Mindenesetre, én, mint (szintén) régi nfs-rajongó, au underground óta szenvedtem, mert nincs egy jó autós játék gépre. Ezt a "jó"-t olyan ízesen, vagányul mondom. Szoval, gáz volt, és én a tdu-ban találtam meg, amit oly rég óta kerestem. Örülök is neki, h van, mert az ilyen csak driftelös, gyorsulós viccek nekem neem.. Nekem az kell, hogy sok auto legyen, hétköznapi autók legyenek, hatalmas tér, freeride, tunning de normálisan, kormány mögötti, életszerü v egalábbis ahhoz közeli, hihető nézet, és azt csinálj, amit akarsz, ha épp ahhoz van kedved, kocsikázol csak, vagy leparkosz valahol, nézegeted más kocsiját, dumáltok. Nekem ez kellet már olyan régen, és a tduban pont ez van. Az állandó , kötelezően egymás utáni versenyt meg a csilivlitunningot, meg a japán verdákat kegyetlenül untam már..Na mindegy, tényleg különbözőek vagyunk.
Ez a Prostreet meg, ahogy olvasgatom, szintén rakás * lett, szoval.. Kiváncsian várom a tavaszt, amikor is, ha a fejlesztük betartják ígéretüket, TDU 2, még több földi jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest