Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Akkor inkább PS PS=Prostreet?.. oké
Nem fogok összeveszni veletek ezen.
Nem vagyunk egyformák, ugyebár.
Mindenesetre, én, mint (szintén) régi nfs-rajongó, au underground óta szenvedtem, mert nincs egy jó autós játék gépre. Ezt a "jó"-t olyan ízesen, vagányul mondom. Szoval, gáz volt, és én a tdu-ban találtam meg, amit oly rég óta kerestem. Örülök is neki, h van, mert az ilyen csak driftelös, gyorsulós viccek nekem neem.. Nekem az kell, hogy sok auto legyen, hétköznapi autók legyenek, hatalmas tér, freeride, tunning de normálisan, kormány mögötti, életszerü v egalábbis ahhoz közeli, hihető nézet, és azt csinálj, amit akarsz, ha épp ahhoz van kedved, kocsikázol csak, vagy leparkosz valahol, nézegeted más kocsiját, dumáltok. Nekem ez kellet már olyan régen, és a tduban pont ez van. Az állandó , kötelezően egymás utáni versenyt meg a csilivlitunningot, meg a japán verdákat kegyetlenül untam már..Na mindegy, tényleg különbözőek vagyunk.
Ez a Prostreet meg, ahogy olvasgatom, szintén rakás * lett, szoval.. Kiváncsian várom a tavaszt, amikor is, ha a fejlesztük betartják ígéretüket, TDU 2, még több földi jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyunk egyformák, ugyebár.