Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz -=Szabi=- #2223 üzenetére

Arany alkatrészt nem adnak a kampány versenyek, szerintem inkább epic-et akartál írni.

Ha a 13-as chapter nyitva van már, akkor Blake versenyeid nyomjad, mert nagyon jól tud pénzileg adni az afféle rendőrblokádos verseny (az imént játszottam egyet pont és 4896$-t ügyeskedtem össze verseny alatt)!
    Ha hosszú távon tervezed a játékot, akkor ott érdemes lehet kifarmolni minden BP-t a GTR-hez, mert onnantól nagy eséllyel ugye street főalkatrészeket tudsz majd farmolni pluszban eladásra.

Ha van lehetőséged, a további chapter-ek versenyeit is játszd, leginkább a legelsőket (az epic alkatrészt adóakat) és a Boss versenyeket!
    Ezek a versenyek már akár 5 jegyű összeget adó kártyákat is tudnak adni (a feleslegesnek tűnő epic alkatrészeket meg ezresért el tudod passzolni).

Mellékesként lehet még esetleg nyomni a 4. chapter első, 1 benzines versenyét is, ahol 4ezer fölött tudsz verseny alatt összeszambázni, bár az is igaz, hogy ez a verseny kártyákból csak 1200$-t tud adni.

-----------------------------------------

@Melanoma: Igen, szokott figyelmeztetni 12 órával event zárás előtt mindig. :)

-----------------------------------------

@corvette: M4 esetében én a legendary váltóba pakolgattam szintén 4 db alkatrészt és egyik sem emelt PR pontot.
    Ott gondolkoztam el, hogy hova tovább és szerencsére idejében kapcsoltam és elkezdtem gyúrni a motorra és a turbóra.
    Azokkal kellett volna kezdenem, csak gondoltam, ha alapból a többihez van szinte mindenem, akkor azokkal kezdem, de rossz stratégia volt.

Új hozzászólás Aktív témák