Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Pici ego harc van itt az elején.
-
perempe
veterán
Az Ausztrália-Szerbia negyeddöntő volt a torna legjobb meccse, ezt mondta az elődöntő alatt az M4 riportere. Igazat mondott?
-
.LnB
titán
válasz
nmate91 #14791 üzenetére
Jaaa.. Én ezt nem tudtam.
Felháborítónak tartom ahogy mellőz játékosokat. Ráadásul a másokat meg kelletlenül is játszat, akkor is, ha szemmel láthatólag nem megy nekik.
Tegnap ott volt a forulópont, amikor James ráállt Jokic-ra. Na ott kérem szépen a csapat élére állt. Csak most nem támadásban (bár ott is), hanem védekezésben. Az volt a szerencséjük, hogy a végére, a nehéz helyzetekben Durant is helyre állt. Mert három negyed alatt kuka volt. De a végén, amikor kellett, ültek a dobásai.
Curry meg egy állat volt. Igaz, ez volt az első jó meccse a tornán.
diegho
Embiid-nek minden intelligenciája borzalmas. Olvasva a nyilatkozatait.Borzalom a csávó.
-
borges7
aktív tag
Na, Curry azért amikor nagyon kellett megrázta magát, 36 pont, 9 tripla, 8 pattanó.
Az öregek vitték a prímet a 32-15-ös negyedik negyedben, LeBron, Curry, Durant.
Eléggé levédekezték ott a szerbeket. [link] -
diegho
nagyúr
Vpn-el néztem. Necces volt. Csak nekem tűnik fel mindig, hogy Embiid játékintelligenciája borzalmas?
Támadásban rengeteget áll kint, nem akar bemenni, de Pick and roll-ban sem akar részt venni. Aztán amikor bemegy palánk alá, simán dob kettőt, mert nincs aki levédje. Védekezés ugyanez, kint áll a triplavonalon, Booker meg szenved Jokic-al bent. Pattanót is alig szed. -
.LnB
titán
Én ezt a Kerr-t nem értem, hogy mit csinál... Engem rohadtul felcsesz a pali a lépéseivel. Képtelen belenyúlni a meccsbe. Ez a győzelem csak a játékosokon múlt.
-
attiati
veterán
van ilyen szabály, hogy ha nem a dobó játékost faultolják dobás közben, akkor jár a pont és még labdát is kap a támadó csapat?
-
saen
veterán
Rendkívül gyenge ma ez az amerikai válogatott, most meg lehet fogni őket.
-
diegho
nagyúr
Van valami ingyenes lehetőség nézni? Kint vagyok olaszban és egyik Rai sport adó sem adja...
-
szebe
addikt
Szerbek meddig bírják vajon ezt a tempót? Eddig szórakoztató a meccs
-
borges7
aktív tag
Jokic nagyot játszott a hosszabítás 2. felében, gólpassz, labdaszerzés, fadeaway kosár,
gyűrűről leütött labda, mindenhol ott volt az ausztrálok ellen [link] -
saen
veterán
Meccseket nem tolja most semmi? USA játszik Brazília ellen, de nem találom sehol...
-
szebe
addikt
Kanadaiak szenvednek, franciák meg élnek eddig a lehetőséggel.
-
nmate91
tag
Mondtam én, jók ezek a németek, sima volt a franciák ellen. Kicsit olyanok, mint a focicsapatuk, nincs vezér, nincs irányító, csak pár szuperatléta.
-
.LnB
titán
Curry játékideje nagyon indokolatlan ezen a tornán eddig, a formáját elnézve..
Eléggé ilyen "apuci kedvence" szitunak tűnik ez Kerr részéről, hogy ennyir játszatja. Pedig bőven lenne jobb játékos most a helyére ebben a csapatban. -
nmate91
tag
János visszacibálta a görögöket spanyolok ellen, komoly teljesítmény.
-
.LnB
titán
Belenéztem tegnap a Japán - USA női meccset. Szegény Japánoknál ott bukik meg a dolog, hogy "végy legalább 4 magas nőt"..
Az amerikai center felugrás nélkül, állva osztotta a blokkokat.
A férfi USA válogatott árnyékában kevés szó esik az amerikai csajokról. De ők is komoly csapatta vannak jelen ismét. -
nmate91
tag
USA, francia, Kanada keret alapján nálam.
De én németektől várom, hogy megverje valamelyiket, szerbek most annyira nincsenek együtt, ami kár a prime Jokic mellett. -
.LnB
titán
Tudom, nagyon ciki, de én nem tudtam, hogy ennyi a különbség az európai szabályok, és az NBA között. Még a pálya méretei is teljesen mások. De, hogy a játékidő is..
Jégkorongban is ez van. Ott ismerem is a különbségeket. És jó nagy hülyeségnek tartom ott is, hogy képtelenek egyesíteni. Pedig évek óta szó van már róla.
Hozta az USA. Én meg pont úgy vagyok vele, hogy nyerjék meg. Mert ha nem nyerik, ezeket meglincselik otthon.Nem értettem tegnap, hogy Tatum és Haliburton még csak nem is játszottak. Kisebb sérüléssel bajlódnak?
Embiid ami fújjolást kapott.. Meg is érdemelte.Edwards-ot jó volt nézni. Nagyon élvezi az egészet, és akar. Durant meg elképesztő volt.
Egyébként elvileg mi itt az olimpián az erősorrend? USA, Kanada, Szerbek?
-
szebe
addikt
válasz
attiati #14751 üzenetére
Magasabb a presztízse számukra annak, hogy az olimpián képviselik a hazájukat, mint az, hogy a vb-n.
Hasonlítsd össze a kereteket, VB-re kis túlzással C csapat megy, ami már nem elég. A liga tele van nem-usa sztárokkal, ha usa nem tudja becsábítani egy vb-re a sztárjait, akkor nyernek a németek/spanyolok/stb, amcsiknak meg marad a top4/top8 -
nmate91
tag
Bárcsak valahogy valaki elkapná ezt az USA-t, de erőből be fogják húzni ezzel a kerettel.
-
szebe
addikt
Franciákat mintha nyomná kicsit a hazai pálya, braziloknak meg eddig elég jó a dobószázaléka.
-
szebe
addikt
Nemtom nézi-e valaki a Spanyol-Ausztrál meccset. Elég hullámzó, de nem olyan rossz azért.
-
borges7
aktív tag
V.J Edgecombe projected top 5 pick in the 2025 NBA draft. Generational Bounce [link]
ránéztem a neten milyen magas, kb. 195 cm, nagyon durva emelkedése van
-
saen
veterán
Westbrook -> Nuggets, az ne tévesszen meg senkit, hogy Utahba cserélik, ők dobni fogják és a Nuggets ad neki szerződést.
-
.LnB
titán
válasz
perempe #14732 üzenetére
Szerintem ha egy meccset kap a Lakers-ben majd, hogy tényleg együtt játszhasson az apjával, én már ott el tudom képzelni, hogy kifütyüli a közönség. Szóval én nem LA-ben játszatnám, hanem valami idegenbeli meccsen. Mert ez nagyon hamar, nagyon kellemetlenné válhat majd, ha ő tényleg csak ennyire képes.
Igazából már most is kezd az álomsztori, rémálommá válni. Csak James arca ezt simán el fogja viselni. -
perempe
veterán
Bronny James 8 pts 5 rebs 2 stls vs Rockets 2024 Summer League
két percnél járok, de szerintem kihagyhatatlan. az egyik legjobb összefoglaló, amit láttam. -
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
egész pontosan 113-at
In a largely unprecedented financial concession to give roster flexibility to a contender, New York Knicks star Jalen Brunson has agreed on a four-year, $156.5 million extension, his agent Sam Rose of CAA tells ESPN --- $113M less guaranteed than he’s eligible to receive in one year. [link]
-
saen
veterán
Brunson aláírt 4 éves hosszabbítást. Ezzel kb 100m-t hagyott az asztalon, ennyivel többet kaphatott volna ha vár egy évet.
-
.LnB
titán
Egy kis érdekesség Brown Team USA "mellőzése" miatt: [link]
Eléggé bulvár, úgyhogy a helyén kell kezelni. -
perempe
veterán
Victor összefoglalóit érdemes megnézni a törökök és a németek ellen a ZH-n. Működöt a twin towers felállás, Draymond Green-hez hasonló előkészítőt is játszott néha (short roll playmaker).
-
perempe
veterán
DeRozan -> SAC
Harrison Barnes --> SAS -
saen
veterán
Lebron -> marad Lakersnél 1+1 év, 104m és kapott no trade clause-t. Gondolom ez a szerződés nem meglepő.
-
.LnB
titán
válasz
diegho #14719 üzenetére
DeRozan-ra akarnak rámenni. De igazából én abszolút megértem ha az lenne, hogy az értelmesebb játékosok, nem is akarnak odamenni. Hiába a nagy piac, de szerintem a Lebron uralom ott már kezd kicsit taszítóvá válni nem? Meg hát minek kellene a Lakers-nek bárki is, amikor már övék Bronny?!
-
diegho
nagyúr
LAkers megint betlizik az offseasonben?
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Van itt olyan, aki tud kosarazni és a Balaton északi partján érdekelné streetball hétvégén?
Sok esélyt nem látok rá, de azért megpróbálom.
Plusz pont, ha 190-195cm magas center vagy.
-
.LnB
titán
Ja, és most olvasom ezt is:
A Celtics fenntartása a következő évekre rendkívül drága lehet, Bobby Marks (ESPN) számításai szerint a 2025/26-os szezonban minden idők legdrágább csapatát alkothatják, Jayson Tatum várható hosszabbítása után mintegy 225 millió dollárt költhetnek játékosfizetésekre, és az ismétlődő luxusadó miatt akár 450 millióba is kerülhet a csapat egy év alatt a tulajdonosoknak – eddig egy szezonban a Warriors költött a legtöbbet a csapatára, 382 millióval tartják ezt a rekordot.
-
saen
veterán
Klay Thomson -> Mavericks, 3 év 50millió
Volt jobb ajánlata is, de bajnok akar lenni. -
.LnB
titán
WTF?!
-
saen
veterán
PG13 -> Philly, 4 év és 212m
-
nmate91
tag
Hát, jövőre is csak Knicks meccset nézek.
-
saen
veterán
Érdekes lett, alig van deal, úgy látszik a büntetések hatottak és nem egyeztettek korábban. Ami érdekes:
-PG13 nem megy vissza a Clippershez, bejelentették, valszeg Phillybe megy.
-Westbrook-ot el fogja cserélni a Clippers
-Derrick Jones Jr -> Clippers
-Chris Paul -> Spurs
-Kantavious Caldwell-Pope -> Magic
-Jonas Valanciunas -> WizardsSok még a nyitott kérdés, de Denver tovább gyengült, Clippers is szétesett, Dallasnál is lesznek változások, nyugat érdekes lesz.
-
.LnB
titán
Chris Paul megy San Antonio-ba. Szerintem ez egy tök jó move. Oda viszik mentornak. Amiből talán az egész csapat profitálhat. Wemby is, és a frissen draftolt irányítójuk is. Kérdés volt, hogy idén belecsap e a lecsóba a Spurs és odavisz e valami nagy sztárt. Szerintem ez nem történt még meg, de okos lépésnek tartom, nekem tetszik. De majd ti megmondjátok.
-
saen
veterán
válasz
borges7 #14703 üzenetére
Éjfélkor nyit a piac ha jól számoltam, de saját játékosokkal már a döntő utántól lehet tárgyalni, van már sok megegyezés maradásokról.
Ami érdekes és várható rövidesen:
-PG13 kilépett a szerződéséből és Philly meg Orlando nagyon teker, de ettől függetlenül valszeg marad a Clippersnél, majd kiderül este.
-Klay Thomson viszont megsértődött a Warriorsra, nem kapott jó ajánlatot. Dallas és a Lakers teker érte nagyon. -
borges7
aktív tag
Nyit a szabadügynökpiac - folyamatos eseménykövetés a Kezdo5-ön [link]
Adrian Wojnarowski (ESPN) információi alapján JB Bickerstaff 5 évre szóló szerződésben egyezett meg a Pistonsszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!